17 / 05 / 2024

narlıdere yeni konut projeleri 2015

narlıdere yeni konut projeleri 2015

İZMİR Büyükşehir Belediyesi de bu yılın ilk günlerinde Üçkuyular-Narlıdere Metro Hattı için ihaleye çıkma kararı aldı. Narlıdere, Güzelbahçe ve Urla aksındaki yeni projeler yatırımcının yüzünü güldürüyor..

ONAG Narlıdere'de hemen teslim son 12 konut!

ONAG Narlıdere'de projesinde teslimler hemen gerçekleştiriliyor. Son 12 konutun satışının devam ettiği ONAG Narlıdere'de fiyatlar 12 milyon 250 bin TL'den başlıyor.  İşte ONAG Narlıdere projesi ile ilgili merak edilen detaylar...

İzmir Narlıdere'deki 2 milyon 430 bin metrekarelik rezerv alanda flaş gelişme!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın rezerv alan olarak ilan ettiği İzmir'in Narlıdere ilçesinde yer alan toplamda 243 dönümlük alanın parselasyon planları da askıya çıkarıldı. Söz konusu araziler Bayburt Grup tarafından Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'na devredilmişti.

Narlıdere Belediyesi, İzmir'de 12 konut satacak!

İzmir İli Narlıdere Belediye Başkanlığı, İzmir Narlıdere'de yer alan 12 adet konutu satışa çıkardı. Konutların satış ihalesi 26 Ekim 2023 tarihinde yapılacak.

Onag Narlıdere konut projesi satışta! Peşin ödemelerde yüzde 5 indirim fırsatı!

ONAG Yapı Mimarlık Mühendislik şirketi tarafından inşa edilen Narlıdere'de satışlar devam ediyor. Projenin 2023 Ekim ayında teslim edilmesi planlanıyor. 

İzmir 35 Narlıdere satışta! Yeni proje!

Fi İnşaat ve Madencilik tarafından İzmir'de inşa edilen İzmir 35 Narlıdere konut projesinde satışlar başladı. 192 adet konutun yer aldığı deniz manzaralı konutlar 2024 Nisan ayında teslim edilecek.

Narlıdere Belediyesi 9 konut satacak! İzmir'de konut almak isteyenler dikkat!

İzmir İli Narlıdere Belediye Başkanlığı, Narlıdere 2. İnönü Mahallesi'nde yer alan 9 adet konutu satışa çıkardı.

Narlıdere Belediyesi İzmir'de tam 12 konut satacak! İzmir'in göbeğinde konut fırsatını kaçırmayın!

İzmir İli Narlıdere Belediye Başkanlığı, İzmir Narlıdere'de yer alan 12 adet konutu satışa çıkardı. Konutların satış ihalesi 7 Mart 2023 tarihinde yapılacak.

İzmir Narlıdere'de kentsel dönüşüm süreci nasıl olacak?

İzmir'de Narlıdere'de 4 mahallede hayata geçirilmesi planlanan kentsel dönüşüm projesini Narlıdere Çatalkaya Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Haydar Esen ve S.S. Çatalkaya Konut Yapı Kooperatif Başkanı Zeynal Koçak değerlendirdi.

İzmir Narlıdere Metro Hattı konut satışlarını artırdı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Narlıdere metro hattı uzatma çalışmaları bölgedeki konut fiyatlarını şimdiden artırdı. Öyle ki bazı konut satışlarında yüzde 100 artış yaşandı. 

Narlıdere'de ev sahipleri ve arazi sahibi arasında anlaşmazlık!

İzmir Narlıdere'de, 1987 yılında 5 blok olarak yapılan Özmavikent Konut Yapı Kooperatifi ile arazi sahibi arasında yaşanan anlaşmazlık, 33 yıldır bitmeyen hukuk mücadelesi haline geldi. 

Narlıdere’de iki yeni kreş yükseliyor!

İzmir Narlıdere Belediyesi tarafından yapımına başlanan ilk kreş inşaatında sona gelindi. Kreş, okul öncesi eğitim yönetmeliklerine ve Milli Eğitim Bakanlığı kurallarına uygun olarak inşa edilecek.

Yapı ST Koru Narlıdere projesini tanıttı!

Yapı ST, ilk konut projesi Koru Narlıdere’nin lansmanını gerçekleştirdi. Toplam 4 bin 250 metrekare arsa üzerinde hayata geçirilen proje 143 konuttan oluşuyor.

Narlıdere için kentsel dönüşüm müjdesi!

İzmir Narlıdere Belediye Başkanı Adayı CHP’li Erkan Karasu, yeni dönemde hayata geçireceği vaatlerini anlattı. Karasu, ''Kentsel dönüşüm önceliğimiz olacak” diye konuştu.

narlıdere yeni konut projeleri 2015 Haberi

narlıdere yeni konut projeleri 2015

İZMİR Büyükşehir Belediyesi de bu yılın ilk günlerinde Üçkuyular-Narlıdere Metro Hattı için ihaleye çıkma kararı aldı. Üçkuyular Narlıdere metro hattı, Balçova -Çağdaş -Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi -Güzel Sanatlar Fakültesi ve Narlıdere duraklarından oluşacak. Projenin ikinci aşamasında hat Narlıdere İstihkâm Alayına kadar uzanacak. Bu güzergâhta da 5 adet yeraltı istasyonu inşa edilecek. 


Narlıdere, Güzelbahçe ve Urla akşındaki yeni projeler yatırımcının yüzünü güldürüyor. Bornova ilçesinin, çevreyolu bağlantılarına yakınlığı, hafif raylı metro aksı ile iki büyük üniversitenin Bornova ilçesinde yer alması konutlardaki değer artışını tetikleyen nedenler arasında sayılabilir.


İZMİR'E YENİ PROJELER 


İzmir'de birçoğu metro güzergâhı üzerinde inşa edilecek projeler ise gün sayıyor. İşte İzmir projeleriyle görücüye çıkacak marka şirketler ve projeleri: 


-Rönesans ve Doğuş Holding: Turan Tren İstasyonu'na komşu 21 dönüm arazi üzerinde 670...