05 / 05 / 2024

narlife kroki

narlife kroki

29 bin 500 metrekare alan üzerinde hayata geçirilen Nar Life Maltepe örnek daire resimleri yayınlandı. İstanbul Maltepe'de inşa edilen proje, Tepe İnşaat tarafından yaşama geçiriliyor...

Röperli kroki nedir? Röperli kroki ne için hazırlanır?

Röperli kroki bir inşaata başlamak için ruhsat başvurusunda bulunan kişilerden istenmektedir. Peki, röperli kroki nedir? Röperli kroki ne için hazırlanır? İşte yanıtı…

Samsun-Kalın Demiryolu Hattı için kamulaştırma kararı!

Samsun-Kalın Demiryolu Hattı Moderizasyon Projesi için Amasya İli, Merkez İlçe, Büyükızılca Köyü sınırları içerisinde yer alan ve ekli kroki ile listede bulundukları yer ve ada/parsel numaraları gösterilen taşınmazların kamulaştırılmasına karar verildi.

Ankara ve Sivas için acele kamulaştırma kararı!

Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren Projesinin Yerköy-Sivas Etabı Sivas Şehir Geçisi Kesimi kapsamında ekli kroki ilelistede güzergahı bulunduğu yer ve ada/parsel numaraları gösterilen taşınmazlar için acele kamulaştırılma kararı verildi.

İmar barışı kapsamı genişletildi!

TBMM Genel Kurulunda, Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'ne göre Boğaziçi sahil şeridi ve öngörünüm bölgesine ait kroki ile sınır ve koordinat listesinde değişiklik yapıyor. Sarıyer, Beykoz ve Üsküdar'daki bazı bölgeler bu kapsama dahil ediliyor.

Boğaziçi'ne sınırlı imar barışı!

İmar Barışı'nda Boğaziçi'de tüm sahil şeridini kapsam dışında tutan hüküm, özel bir kroki ve listeye indirgenerek sınırlandı...

Yapı tatil tutanağı nedir?

Herhangi bir şekilde ruhsat alınmadan yapıya başlanılarak kaçak inşaat yapıldığının tespiti halinde yapı tatil tutanağı ilgili idaresince yetkilendirilmiş teknik elemanlarca, yapının o andaki durumu ile birlikte aykırılıkları resim, kroki ve yazı ile belirtilen ve inşai faaliyete devam edilemeyeceğ

Altındağ Örnek Mahallesi'nde riskli alan kararı!

Ankara İli Altındağ İlçesi, Örnek Mahallesi'nde bulunan ekli ve kroki ile listede sınır ve koordinatları gösterilen alan riskli alan ilan edildi.

Sivas Merkez Demircilerardı'nda riskli alan kararı!

Sivas Merkez Demircilerardı Mahallesi sınırları içerisinde yer alan ve ekli kroki ile listede sınır ve koordinatları gösterilen alan riskli alan ilan edildi.

Kocaeli Derince Yenikent'te riskli alan kararı!

Kocaeli Derince Yenikent Mahallesi içerisinde yer alan ve ekli kroki ile listede koordinatları gösterilen alan riskli alan ilan edildi.

Nef Sancaktepe Evleri kroki!

İstanbul Anadolu yakasında Sancaktepe Samandıra'da inşa edilen Nef Sancaktepe projesindeki daireler için ön satışlar başladı.

Çanakkale Köprüsü'nde Japonlarla ortaklık için mutabakata varıldı!

Japonya Ekonomi Ticaret ve Sanayi Bakanlığı'nın görevlendirdiği Çanakkale Boğaz Köprüsü Danışmanlık Kuruluşu yetkililerinden Hironori Kroki, "Dünyanın en uzun aralıklı köprüsü Japonya'daydı, bu köprü yapılınca burada olacak" dedi

Tuzla Lokum Evler kroki!

DKY İnşaat ve Metropolist Yapı tarafından inşa edilen Lokum Evler Rezidans 722 adet daireden oluşuyor. Projenin 2017 yılında tamamlanması planlanıyor. İşte Tuzla Lokum Evler kroki bilgileri...

Sultanbeyli İlkbahar Rezidans kroki!

Sur Yapı imzası ile yükselen İlkbahar Konutları 25 bin metrekare arsa alanına sahip. Projede fiyatlar 290 bin 700 TL'den başlıyor. İşte Sultanbeyli İlkbahar Rezidans kroki...

narlife kroki Haberi

narlife kroki

Lokasyon olarak; Bağdat Caddesi'ne 7 kilometre mesafede konumlanan Nar Life Maltepe örnek daire tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı. 


Sosyal alanları arasında; kapalı otopark, açık-kapalı yüzme havuzu, çocuk havuzu,  çocuk oyun alanı, sauna, fitness center, market, cafe bulunan Narlife Evleri Maltepe nerede sorusuna İstanbul Anadolu yakası Maltepe cevabı veriliyor. 


Konutların satışlarına devam edilen Nar Life Maltepe örnek daire alanları 39,92 metrekare ile 158,59 metrekare arasında değişiyor. Proje, 609 adet daireden meydana geliyor. 


Tepe İnşaat imzasıyla yükselen Narlife arsa alanı 29 bin 500 metrekare olarak belirlendi. Banka kredisi ile konut sahibi olunan projede satış sürecine devam ediliyor. 


Narlife Maltepe ev fiyatları:

Stüdyo daireler 210 bin TL'den,

1 oda 1 salon daireler...