19 / 05 / 2024

naskon panarama

naskon panarama

Naskon Panarama Residence 'ta anahtar teslimlerin Haziran 2014'te gerçekleşmesi planlanıyor, Naskon Panarama 'dan yüzde 30 peşinatla konut sahibi olunabiliyor

Panarama Residence 'ta 455 bin liraya! Yüzde 30 peşinatla!

Panarama Residence 'ta 3+1 dairelerin fiyatları 435 bin liradan, 4+1 dairelerin fiyatları ise 600 bin liradan başlıyor, proje kapsamındaki konutların Haziran 2014'te teslim edilmesi planlanıyor

Naskon Metal İnşaat Otomotiv Plastik Kimya Temizlik Ve Nakliye Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Naskon Metal İnşaat Otomotiv Plastik Kimya Temizlik Ve Nakliye Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Ümraniye'de Cemal  Köklü tarafından kuruldu. 

Narlıdere Panarama Residence'ta yaşam başladı!

Türkiye ve dünyanın çeşitli ülkelerinde oteller, üniversiteler, alışveriş merkezleri ve devlet binaları inşa eden Ankara merkezli Naslı Grubu, İzmir'deki ilk konut projesi "Panarama Residence" ile görücüye çıktı.

İzmir Panarama Residence'ta yaşam başladı!

Türkiye ve dünyanın çeşitli ülkelerinde oteller, üniversiteler, alışveriş merkezleri ile devlet binaları inşa eden. şirket olarak merkezi Ankara'da bulunan Naslı Grubu, İzmir'deki ilk konut projesi 'Panarama Residence' ile görücüye çıktı.

Panarama Evleri'nde yaşam başladı!

Türkiye ve dünyanın çeşitli ülkelerinde oteller, üniversiteler alışveriş merkezleri ile devlet binaları inşa eden şirket olarak merkezi Ankara'da bulunan Naslı Grubu, İzmir'deki ilk konut projesi 'Panarama Residence' ile görücüye çıktı.

Narlıdere Panarama Evleri'nde yaşam başladı!

Türkiye ve dünyanın çeşitli ülkelerinde oteller, üniversiteler, alışveriş merkezleri ile devlet binaları inşa eden, şirket olarak merkezi Ankara'da bulunan Naslı Grubu, İzmir'deki ilk konut projesi 'Panarama Residence' ile görücüye çıktı.

Panarama Residence'ta yaşam başladı!

Naslı Grubu, İzmir'deki ilk konut projesi "Panarama Residence" ile görücüye çıktı. 76 daireden oluşan projede 38 aile anahtarlarını teslim alarak yeni bir yaşama "merhaba" dedi.

Naskon Sapphire Termal 2015 yılında teslim edilecek!

Türkiye'nin otel konseptindeki en büyük devre mülk projelerinden Naskon Sapphire'in ilk etabının anahtar teslimi Nisan 2015'te yapılacak. Naslı Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Türker Naslı, projenin 4 etap halinde inşa edildiğini belirtti.

Ayaş'ta 200 milyon dolarlık termal yatırım yapılacak!

Ayaş' ta inşası devam eden Naskon Sapphire Resort&SPA projesinin tamamı altı yılda tamamlanacak, inşasına geçen yıl başlanan devremülklerin 1. etabı, 2015 Nisan ayında teslim edilecek...

Fuga Mobilya Panarama Evleri'nin örnek dairesini hazırlıyor!

Fuga Mobilya, İstanbul'da yer aldığı projelerin örnek dairelerinden sonra İzmir'de de yeni projelerde kendini göstermeye devam ediyor.

Narlıdere Panarama Konutları 'nda 600 bin liraya 4 oda 1 salon!

Narlıdere Panarama Konutları 'nda minimum fiyat 455 bin lira olarak belirlendi, proje 109 konuttan meydana geliyor

Panarama Rezidans 'ta 455 bin liraya 3 oda 1 salon!

Panarama Rezidans 'ta satışlar sürüyor proje 109 konuttan meydana geliyor

Naskon Panarama Residence ! 600 bin liraya 4+1!

Naskon Panarama Residence 'ta satışlar sürüyor, projeden banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor

Panarama Residence satılık daire fiyatları!

Panarama Residence satılık daire fiyatları 435 bin liradan başlıyor, projenin teslimlerinin Haziran 2014'te gerçekleşmesi planlanıyor

naskon panarama Haberi

naskon panarama

Naskon İnşaat tarafından İzmir'de 15 bin metrekare alan üzerinde yaşama geçirilen Naskon Panarama 3 blok halinde yükseliyor.


Naskon Panarama 'da 109 konut yer alıyor, projede yer alan 3 oda 1 salon daireler 152 metrekare ile 218 metrekare arasında, 4+1 daireler ise 226 metrekare alana sahip olarak tasarlandı.



Narlıdere Naskon Panarama 'da 3 oda 1 salon dairelerin fiyatları, 435 bin liradan, 4 oda 1 salon dairelerin fiyatları ise 600 bin liradan başlangıç gösteriyor. Naskon Panarama Residence 'tan yüzde 30 peşinatla konut sahibi olunabiliyor.


Naskon Panarama 'nın sosyal imkanları arasında; jakuzi, fitness salonu, misafir suiti, müzik odası, playstation salonu, bilardo ve masa tenisi alanları, karaoke salonu, tenis kortu, basketbol sahası, vitamin bar, açık havuz bulunuyor. Naskon Panarama konum olarak 9 Eylül Üniversitesi Güzel...