04 / 05 / 2024

Nasra Buse Sabay

Nasra Buse Sabay

SBY Yapı Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nasra Buse Sabay, Tuğser Çetintaş tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 26 ağustos'ta Rayana 2 Residance'ta kuruldu

Cab Tasarım İnşaat Mimarlık Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Cab Tasarım İnşaat Mimarlık Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş’ta 400.000,00 TL sermaye bedeli ile Can Abdullah Yüksel ve Buse Aslan Yüksel tarafından kuruldu.

Hannzen Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Hannzen Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Buse Dalgıç tarafından kuruldu.

Buse Endüstri İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Buse Endüstri İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şile'de Murat Şöhlen tarafından kuruldu.

Jabo İnşaat Yapı Malzemeleri Zemin Kaplama Karot Alım Demir Çelik Limited Şirketi kuruldu!

Jabo İnşaat Yapı Malzemeleri Zemin Kaplama Karot Alım Demir Çelik Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Buse Çetiner tarafından kuruldu.

Rebak İnşaat Taahhüt Mimarlık Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Rebak İnşaat Taahhüt Mimarlık Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Silivri'de Buse Kapucu ve Efe Batuhan Koryürek ortaklığında kuruldu.

Buka Grup Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Buka Grup Yapı Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Buse Zevalsiz ve Kadir Gündoğan ortaklığında kuruldu.

Buse Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Buse Mimarlık Limited Şirketi Pendik’te 100 bin TL sermaye bedeli ile Buse Göksu  ve Serkan Kardan tarafından kuruldu.

Reel Tesis Yönetim Profesyonel Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Reel Tesis Yönetim Profesyonel Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Maltepe’de  10 bin TL sermaye bedeli ile Murat Halit Aykurt, Buse Aykurt  ve Burak Aykurt tarafından kuruldu.

İşbilen Grup Yapı İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İşbilen Grup Yapı İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Buse Nur İşbilen tarafından kuruldu.

Buse İskenderoğlu'nun evi 99 depreminde yıkıldı! 

İzmir’de yaşanan depremden çok etkilendiğini dile getiren 2016 Miss Turkey güzeli Buse İskenderoğlu,  evlerinin 1999 Marmara depreminde yıkıldığını söyledi. 

Prekast Sistem Yapı Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Prekast Sistem Yapı Sanayi Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Buse Şerifoğlu tarafından kuruldu.

Alişan: Büyük evde oturuyorsam kime ne!

Türkiye’nin en popüler çiftleri arasında yer alan Alişan ve Buse Varol, sosyal medyada yaşadıklarına isyan ederek, "Büyük evde oturuyorsam kime ne" dedi.

Buse Terim mağazalaşıyor!

Mert Vidinli, "Soho'daki pop up mağazalar çok rağbet görüyordu. Buse Terim de aynı kafada bir atılım yaparak Mall Design District by Buse Terim adını verdiği bir mağaza açtı" diyor...

Nasra Buse Sabay Haberi

Nasra Buse Sabay
SBY Yapı Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nasra Buse Sabay, Tuğser Çetintaş tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 26 ağustos'ta kuruldu. 


SBY Yapı Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'nde 3500 TL'lik kısım Tuğser Çetintaş ve 6500 TL'lik kısım Nasra Buse Sabay hissesi olarak belirlendi. SBY Yapı Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler. 


SBY Yapı Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Esenyurt, Cumhuriyet Mahallesi, 1986 Sokak, Kat:10 Daire:79 Rayana 2 Residance....