05 / 05 / 2024

Nasrettin Bavaş

Nasrettin Bavaş

Kentimizin batı bölgesinde faaliyet gösteren önemli iş adamlarından Nasrettin Bavaş, Gebze’de ada bazlı kentsel dönüşüm uygulanırsa yol ve park sorunları da ortadan kalkar ve Gebze yaşanabilir bir yer olur." dedi.

Antalya Nasrettin Camii restore ediliyor!

ANTALYA'nın Kaş İlçesi'nde 1772 yılında yapılan 200 kişili Nasrettin Camii'nin restorasyon çalışmalarına başlandı. Camideki kurşunlar değiştirilecek ve duvarlarındaki çatlaklar giderilecek.

Onay Dilatasyon Yapı ve Mühendislik Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Onay Dilatasyon Yapı ve Mühendislik Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ftaih Onay tarafından 50 bin TL sermaye ile 10 Mayıs'ta Sancaktepe, Eyüp Sultan Mahallesi, Hoca Nasrettin Caddesi'nde kuruldu.

Gebze'de ada bazlı kentsel dönüşüm hayata geçmeli!

Kentimizin batı bölgesinde faaliyet gösteren önemli iş adamlarından Nasrettin Bavaş, Gebze’de ada bazlı kentsel dönüşüm uygulanırsa yol ve park sorunları da ortadan kalkar ve Gebze yaşanabilir bir yer olur." dedi.

Konya Nasrettin Caddesi'nde binalar 14 metre yüksekliğinde olacak!

Akşehir İlçe Belediyesi Meclisi'nin, Nasreddin Caddesi ile ilgili cephe alan parsellerde 4 katlı binaların yüksekliği 14 metre olabileceği ile ilgili kararını Konya Biiyükşehir Belediye Meclisi de onayladı.

Metal Tasarımlar Geri Dönüşüm sergisi Espark AVM'de!

Otomobil atık malzemeleri, hurdaları ve plastikleri kullanılarak üretilmiş olan metal tasarımlar geri dönüşüm temalı sergi 25 Mayıs'a kadar Espark'ta gezilebilecek. Nasrettin Hoca'nın eşeği ve Metal Piyano muhteşem serginin sadece birkaç parçası.

Lal Gayrimenkul Değerleme'de 23 Nisan coşkusu!

Lal Gayrimenkul Değerleme, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı çocuklar için gerçekleştirilen özel bir etkinlikle kutladı.Çocukları eğlendirmek amacıyla ofise gelen palyaço ve Nasrettin Hoca karakteri ise çocuklar için günün sürprizi oldu.

Antalya Kepez'de Nasrettin Hoca kreşi açıldı!

Kepez Belediyesi, Teomanpaşa Mahallesindeki hizmet binası arkasına, yaklaşık 120 çocuğa hizmet verecek olan dünyaca ünlü fıkraları ve hikayeleriyle tanınan Nasrettin Hoca'nın isminin konulduğu kreş ve gündüz bakım evini törenle açtı.

Kepez Belediyesi Nasrettin Hoca Kreşi açılıyor!

Kepez Belediyesi, Teomanpaşa Mahallesi’ nde 120 çocuğa hizmet verecek olan dünyaca ünlü fıkraları ve hikayeleriyle tanınan Nasrettin Hoca’ nın isminin konulduğu kreşin açılışını bugün gerçekleştirecek...

Başakşehir'de yeni kültür merkezi açıldı!

M.Emin Saraç Anadolu İmam Hatip Lisesi bünyesinde yer alan Başakşehir M. Emin Saraç Kültür Merkezi'nin açılışı 'Şakacı Hoca Nasrettin' çocuk oyunuyla yapıldı. İlk oyunu 650 çocuk aileleriyle birlikte izledi....

Nasrettin Bavaş Haberi

Nasrettin Bavaş

80'li yıllardan bu yana sanayi ve ticaret hayatının kentimizde önemli figürlerinden olan, son yıllarda da inşaat sektöründeki kentsel dönüşüm anlamında başarılı butik projeleriyle dikkatleri üzerine çeken Bavaş'ın son dönemde kamuoyunda ismini sıklıkla duyurduğu alan ise Kars Ardahan Iğdır Sanayici ve İş Adamlar Derneği (KAİSİAD) Başkanlığı ve hayata geçirdikleri projeler.


90'lı yıllarda Gebze siyasetinin önemli figürlerinden olan ve yıllarca ANAP Gebze İlçe Başkanlığı ve 1999 yılındaki Gebze Belediye Başkan adaylığıyla siyaseten önemli görevleri üstlenmiş olan Bavaş'tan kişisel yaşam hikayesinden ailesine, iş hayatından dernek çalışmalarına ve elbette siyaset üzerine kapsamlı bir sohbet ettik.

Gebze'nin bize ekonomik ve sosyal olarak adeta bir röntgenini çeken Bavaş'ın tespitleri önemli ve dikkat çekici.

İşte o röportaj…

Nasrettin Bey, sizi biraz tanıyabilir miyiz? Kimdir Nasrettin Bavaş, bu arada fazla rastlanılmayan...