01 / 05 / 2024

Nasrolah Habashı

Nasrolah Habashı

Eylül Emlak İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fidan Yağmur, Nasrolah Habashı tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 6 Kasım'da Fatih Apartmanı Büyükçekmece'de kuruldu.

Tek Umut Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Tek Umut Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Fatih'te 350 bin TL sermaye bedeli ile Alaa Habash Ghattas tarafından kuruldu.

Habash Group İnşaat Tekstil İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Habash Group İnşaat Tekstil İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 250 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Rıda  Habash, Salem  Habash ve Yazeed Habash ortaklığında kuruldu. 

Royal Portal İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Royal Portal İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Erfan Habashızadeh ve Alıreza Habashızadeh ortaklığında kuruldu.

Habash Bayır Gayrimenkul İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Habash Bayır Gayrimenkul İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi MHD Samer Habach ve Ahmet Bayır tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Alhabachı Brothers İnşaat Mühendislik İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alhabachı Brothers İnşaat Mühendislik İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Maher Alhabashı, Tarek Al Habashı, Abdulatıf Alaghbar, Aıman Alhabachı ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 31 Ağustos'ta Fatih'te kuruldu.

İstanbul Kuveytli Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Kuveytli Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mohamad Miloud, Fadi Alzahabi, MHD Omar Al Habash, Faraj Alfaqsh, Khaled Alfakesh, Mahmoud Alater, Adel Al Mereri, M. Majed Zitouni, Elif Çokgezen tarafından kuruldu.

Eylül Emlak İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eylül Emlak İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fidan Yağmur, Nasrolah Habashı tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 6 Kasım'da Fatih Apartmanı Büyükçekmece'de kuruldu.

Nasrolah Habashı Haberi

Nasrolah Habashı

Eylül Emlak İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fidan Yağmur, Nasrolah Habashı tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 6 Kasım'da kuruldu. 


Eylül Emlak İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-şirket hertürlü arsa arazi alımı,satımı,kiralanması ve kiraya verilmesi işlemlerini yapabilir.bu arsalar üzerinde her türlü inşaat yapabilir,amacına uygun tesisler kurabilir,işletebilir,kiralar,kiraya verebilir. konusu ile ilgili inşaat malzemeleri alabilir,satabilir, ithalatını ve ihracatını yapabiliri,konusu ile ilgili otomobil,kamyon.minibüs kazı makinaları,hafriyat makinaları alabilir,satabilir,ithalat ve ihracatını yapabilir, kiralar kiraya verebilir,işletmesini yapabilir. 2-Şirket turistik tesisler inşa edebilir bu tesisleri işletebilir,turistik geziler düzenleyebilir her türlü turizm faaliyetlerinde bulunabilir,yurt içinde ve yurt dışında turizm faaliyetlerinde bulunabilir.Turistik ve hediyelik eşya alabilir satabilir ithalatını ve ihracatını yapabilir.turistik otel işletmeciliği ,restaurant işletmeciliği yapabilir,bu konu ile ilgili turistik tesisler kurabilir kiralar...