15 / 05 / 2024

Nasrullah Ayan kaç yaşındaydı

Nasrullah Ayan kaç yaşındaydı

Borsa Kralı Nasrullah Ayan vefat etti. Nasrullah Ayan kimdir? Nasrullah Ayan kaç yaşındaydı? 

Altın bilezik fiyatları ne kadar? 27 Mayıs Cumartesi 14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç TL? Güncel bilezik fiyatları

Altın fiyatları haftayı yükselişle kapattı. Bu hafta sert düşüşler yaşayan altın fiyatları seçim öncesi yükselişe geçti. Ons altın 1947 dolara kadar yükselirken gram altın fiyatı da arttı. Peki Altın bilezik fiyatları ne kadar? 27 Mayıs Cumartesi 14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç TL?

Çocuk parası ne kadar, kaç TL oldu? 2023 Çocuk Destek Bileşenine okkalı zam gelecek mi?

Aile Bakanlığı tarafından maddi zorluk yaşayan haneler için çocuk yardımı ödeniyor. Peki, Çocuk parası ne kadar, kaç TL oldu? 2023 Çocuk Destek Bileşenine okkalı zam gelecek mi?

Nasrullah Ayan vefat etti! Borsa Kralı Nasrullah Ayan kimdir? 

Borsa Kralı Nasrullah Ayan vefat etti. Nasrullah Ayan kimdir? Nasrullah Ayan kaç yaşındaydı? 

Gümüş fiyatları ne kadar? Gümüş fiyatları kaç TL? Gümüşte son dakika gelişmesi

Gümüş fiyatlarındaki son dakika gelişmeler milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor. Güne 11,07 liradan başayan gümüş fiyatları kapanışta kaç TL oldu? İşte son dakika gümüş fiyatları 24 Ağustos 2022...

BDDK'nın ticari kredi düzenlemesi sonrası düşüş yaşayan doların kaç liraya çıkacağını Selçuk Geçer açıkladı

BDDK açıklaması sonra 17 Türk Lirası seyrinde gezen dolar, ani düşüş yaşadı. Yatırımcı ise merakla bekliyor. Ünlü ekonomist Selçuk Geçer ise tarih vererek doların kaç liraya çıkacağını açıkladı. İşte detaylar…

Doların yükselişi hurda fiyatlarını fırlattı! Hurda fiyatları ne kadar? Güncel hurda fiyatları kaç lira?

Dolar kurunun yükselmesi nedeniyle iç piyasada fiyat baskısı yaşayan inşaat demiri üretici firmaları yüksek hurda fiyatlarından yakınıyor. Peki hurda fiyatları ne kadar? Güncel hurda fiyatları kaç lira oldu? İşte 1 Haziran 2022 hurda fiyat listesi...

BTC, Dogecoin ve XRP kaç dolar/TL? Bitcoin, Ethereum ve Altcoin’lerde son durum...

Bitcoin 22 Nisan 2022 tarihi itibarıyla çok sert bir düşüş yaşandı... %4’den fazla düşüş yaşayan BTC, kritik seviyelerde bulunuyor. Bitcoin'de düşüş yaşandığı zaman değer kaybetmesini beklediğimiz altcoinler ise bugün hepimizi şaşırttı. Peki BTC, Dogecoin ve XRP kaç dolar/TL? İşte son dakika yorumu.

Kiracısı kaçak elektrik ve su kullanan 79 yaşındaki kadına 10 ay hapis!

Adana Seyhan'daki 2 katlı gecekondusunun birinci katında yaşayan kiracılarının kaçak elektrik ve su kullandığı ortaya çıkan Fikriye Tuna (79) kesilen 20 bin lira tutarındaki faturayı ödeyemeyince 10 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Kumluca’da park alanına yapılan kaçak ev yıkılıyor!

Antalya Kumluca’da park alanına kaçak olarak inşa edilen ev yıkılacak. Evde yaşayan kiracı Şahin Erbay: “Hurdacılık yaptığım ve zihinsel engelli 4 çocuğum olduğu için kimse ev vermiyor, çaresizim.” dedi.

Gelibolu Seddülbahir Kalesi yaşayan müze olacak!

Kültür ve Turizm Bakanlığı Gelibolu Yarımadası Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir, Seddülbahir Kalesi'nin restorasyonu tamamlandığını söyledi. Kalenin yaşayan müze ve kale olacak.

Gayrimenkul zengini FETÖ'cüler!

FETÖ'nün ABD'de yaşayan kaçak üyeleri lüks yaşamlarıyla dikkat çekiyor. FETÖ mensupları gayrimenkul zengini çıktı. 

Ravena Duvar Kağıtları ile duvarlarınızı 360° saran enerji!

Ravena Duvar Kağıtları’nın ikinci koleksiyonu 360° ’ın tasarımlarına yön veren felsefe; yaşamınızın en özel alanlarını çevreleyen duvarları yaşayan, duyguları etkileyen, enerjileri ve hikayeleri ile sizi yansıtan yüzeyler haline dönüştürebilmek.

Alişan, Maçka'ya taşınacak!

Uzun zamandır ailesiyle birlikte yaşayan Alişan, yeni bir ev aldığını ve artık orada yaşayacağını açıkladı. Ünlü şarkıcı, Maçka'da bulunan bir rezidansa taşınacak.

Nasrullah Ayan kaç yaşındaydı Haberi

Nasrullah Ayan kaç yaşındaydı

Zamanında Borsa Kralı lakabıyla tanınan Nasrullah Ayan hayatını kaybetti. Geçtiğimiz günlerde katıldığı programda kalp krizi geçirmesiyle tekrardan hatırlanan Nasrullah Ayan'ın hayatını kaybetmesinden sonra kim olduğu sorusu da gündeme geldi.

Peki Borsa Kralı Nasrullah Ayan kimdir? Nasrullah Ayan kaç yaşındaydı? İşte merak edilen o soruların yanıtları...

Borsa Kralı lakabını alan Nasrullah Ayan, gece geç saatlerde yaşamını yitirdi. Mardin'de doğan ve erken yaşlarda ticarete atılan Nasrullah Ayan, geçtiğimiz günlerde katıldığı programda kalp krizi geçirmesiyle yeniden gündeme gelmişti.

NASRULLAH AYAN NEDEN ÖLDÜ?

Geçtiğimiz gün kalp krizi geçiren ve hastaneye kaldırılan Nasrullah Ayan, yaşamını yitirdi. Gaziantep'te yaşayan Nasrullah Ayan, katıldığı bir programda canlı yayın sırasında fenalaşmış ve daha sonra yayından ayrılmıştı. Hastaneye kaldırılan Nasrullah Ayan, dün akşam yaşamını yitirdi.

Peki Borsa Kralı Nasrullah Ayan kimdir? Nasrullah...