28 / 04 / 2024

nata alfa

nata alfa

Ankara’da geliştirilen projeler ile uzun zamandır hareketli olan gayrimenkul sektörü, 2013 yılında da hız kesmedi. Kentsel dönüşüm, konut, AVM projelerinden bazıları kapasite, konsept ve mimari özellikleri ile sınıflarında ilk olma özelliğine sahip.

Öz Alfa İnşaat Mimarlık Proje Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Alfa İnşaat Mimarlık Proje Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 40 bin TL sermaye bedeli ile Çağrı Şahin, Mirza Mehmet Kalabalık, Davut Tamaç, Özgür Hakan ve Yunus Emre Yalçın ortaklığında kuruldu.

Alfaısal İnşaat Ve Genel İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alfaısal İnşaat Ve Genel İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fısal Alabdul Razak tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Nata Holding, Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi listesinde!

ENR tarafından açıklanan Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi listesine Ankara kökenli Nata Holding 98. sıradan girdi.

Nata Vega Outlet yılbaşında açık mı?

Nata Vega Outlet, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Nata Vega Outlet yılbaşında açık mı? Nata Vega Outlet yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Nata Vega Outlet 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Nata Holding’den Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın AVM çağrısına destek!

Nata Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tanık, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın AVM yatırımcılarına yaptığı çağrıya destek vermek amacıyla dövizle yapılan kira sözleşmelerini Türk lirasına dönüştürme kararı aldıklarını bildirdi.

Alfa Omega Arge İlaç ve Biyoteknoloji Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Alfa Omega Arge İlaç ve Biyoteknoloji Pazarlama Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Fahriye Yıldız imzasıyla kuruldu.

Nata Vega Kurban Bayramı çalışma saatleri!

Nata Vega, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Nata Vega Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Nata Vega Kurban Bayramı çalışma saatleri...

Nata Holding'den Çankırı'ya 140 milyon dolarlık yatırım!

Nata Holding Yönetim Kurulu Başkanı Namık Tanık, Çankırı'da 140 milyon dolarlık yatırımın yapılacağı çimento fabrikasının temelini attı. Tanık, Çerkeş'te temeli atılan fabrikanın 2018'de tamamlanacağını bildirdi.

Kınataş Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir Şubesi açıldı!

Kınataş Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir Şubesi 250 bin TL sermaye ile bugün açıldı.

Alfa Acentelik Ve Lojistik Hizmetleri Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alfa Acentelik Ve Lojistik Hizmetleri Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Sabir Boğda tarafından kuruldu.

TEM Point Nata-Gül Proje fiyatları!

TEM Point Nata-Gül Proje fiyatları 278 bin liradan başlayarak değişiyor. İstanbul Sultangazi'de yer alan TEM Point Evleri'nde 30 ay sıfır faizle taksitli ödemeler yapılıyor...

TEM Point Nata-Gül Proje ödeme planı!

TEM Point Nata-Gül Proje ödeme planı kapsamında 30 aya kadar sıfır faizle taksitli ödemeler yapılıyor. TEM Point Sultangazi projesinde fiyatlar 278 bin liradan başlıyor...

Nata-Gül Proje Tem Point fiyatları!

Nata-Gül Proje Tem Point fiyatları 278 bin liradan başlayarak değişiyor. İstanbul Sultangazi'de inşa edilen TEM Point projesinde konut, otel, AVM, hastane alanları yer alıyor...

nata alfa Haberi

nata alfa

Son yıllarda Başkent Ankara’da gayrimenkul sektörü açısından oldukça önemli projeler gerçekleştiriliyor. Büyük ölçekli kentsel dönüşüm projelerine ek olarak birbiri ardına gerçekleştirilen konut, AVM, otel, ofis, plaza projeleri ve kamu yatırımları ile büyük bir şantiyeyi andıran Ankara’da, neredeyse her gün yeni bir projenin duyurusu ya da temel atma töreni yapılıyor. Tüm bu hareketlilik içerisinde gerçekleştirilen projelerden bir bölümü boyutları ve mimari özellikleri ile Türkiye’de ilk olma özelliği taşıyor.

Kentsel Dönüşümle Gelen İlkler

Gerçekleştirilen ve inşaat sürecinde olan Kentsel dönüşüm projeleri ile çehresi değişmeye başlayan Başkentte, gerçekleştirilen 200’ü aşkın dönüşüm projesi ile 73.000’den fazla yeni konut inşa edildi. Bu projelerden Kuzey Ankara Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yapılan otoyol tüneli, Türkiye’nin ilk otoyol tüneli olma özelliğini taşıyor. Yine aynı proje bünyesinde Türkiye'nin en uzun...