06 / 07 / 2024

Nato Akaryakıt Boru Hattı

Nato Akaryakıt Boru Hattı

Elazığ 'ın Kovancılar ilçesine bağlı Saraybahçe köyünde arazide çalışma yapan iş makinesi, NATO akaryakıt boru hattını patlattı. Boru hattından çevreye hızla akaryakıt akmaya başladı.

Akaryakıt fiyatlarını etkileyecek gelişme! Yeniden açılıyor

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, akaryakıt fiyatlarını etkileyecek gelişme müjdeyi duyurdu. Bakan Bayraktar Irak-Türkiye Petrol Boru Hattı'nın yeniden faaliyete geçeceğini açıkladı. İşte tüm detaylar...

Kocaeli'de köprü inşaatı sırasında NATO boru hattı delindi!

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde köprü inşaatı çalışmalarında NATO'ya ait olan akaryakıt boru hattı delindi...

Başakşehir Altınşehir imar planı değişikliği askıda!

TEM Otoyolu İkitelli Gişeler ve Bahçeşehir çıkışı arasındaki, Ensar Vakfı’na ait araziye ait Bakım ve Akaryakıt+LPG İstasyonu Alanı, Nato Akaryakıt Boru Hattı Koruma Kuşağı amaçlı 1/5000'lik ve 1/1000'lik imar planı değişikliği askıya çıktı...

Nato Akaryakıt boru hattı patladı!

Elazığ 'ın Kovancılar ilçesine bağlı Saraybahçe köyünde arazide çalışma yapan iş makinesi, NATO akaryakıt boru hattını patlattı. Boru hattından çevreye hızla akaryakıt akmaya başladı.

Körfez Belediyesi, 3.1 milyon TL'ye akaryakıt ve LPG istasyonu alanı satıyor!

Kocaeli Körfez Belediyesi, İlimtepe Mahallesi'nde 3 bin 97 metrekare alan üzerindeki akaryakıt ve LPG istasyon alanını 3 milyon 174 bin 425 TL'den satışa çıkardı. İşte ihalenin gerçekleşeceği tarih ve adres...

Aksel Enerji Tekirdağ'da akaryakıt istasyonu aldı!

Aksel Enerji Yatırım Holding A.Ş., Tekirdağ'da İnan Lpg-Petrol İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'ne ait akaryakıt istasyonunu ve arsasını satın alacağını duyurdu.

Elmalı Gündoğan'da 100 bin TL'ye 1 yıllık kiralık akaryakıt istasyonu!

Elmalı Belediye Başkanlığı Gündoğan Mahallesi 'ndeki otogarda yer alan akaryakıt istasyonunu 17 Aralık 2014 tarihinde kiraya veriyor. 1 yıllık bedeli 100 bin TL olarak belirlendi.

Antalya Manavgat'ta 3 milyon 11 bin 250 TL'ye satılık akaryakıt istasyonu!

Antalya İli'nin Manavgat İlçesi'nde yer alan 2,862,00 metrekare yüzölçümüne sahip olan akaryakıt istasyonu Manavgat 2. İcra Dairesi tarafından 22 Ocak 2015 günü saat 09:30 ile 09:40 arası ihale ediliyor.

Tortum Gölü'nden akaryakıt üretilecek!

Tortum Gölü'n den akaryakıt üretilecek. Atatürk Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi tarafından yapılan çalışma kapsamında, Tortum Gölü' nden toplanarak, laboratuvar ortamında çoğaltılan mikroalglerden biyodizel elde edilecek.

Pendik Yayalar'da 8 milyon 79 bin TL'ye satılık akaryakıt istasyon alanı!

Pendik Belediyesi tarafından Yayalar bölgesinde yer alan Akaryakıt + LPG Satış, Servis ve Bakım İstasyonu Alanı 8 milyon 79 bin 570 TL bedelle ihale ediliyor...

Kırıkkale Balışeyh'de 1 milyon 179 bin TL'ye icradan satılık akaryakıt istasyonu!

Kırıkkale Balışeyh ilçesi Işıklar Köyü hudutlarında bulunan 5 milyon metrekare yüzölçümüne sahip olan akaryakıt istasyonu Kırıkkale 1. İcra Dairesi tarafından 22 Kasım günü saat 11:00 ile 11:05 arası ihaleye sunuluyor.

Niğde Altunhisar'da 1.8 milyon TL'ye satılık akaryakıt satış istasyonu!

Niğde Altunhisar İlçesi Yakacık Köyü 3406 Parselde kayıtlı Petrol Binası, Sosyal Tesis ve Arsa vasıflı (Akaryakıt Satış İstasyonu) 1 milyon 800 bin TL bedelle 19 Kasım 2014 tarihinde ihale ediliyor...

Ankara'da belediyeden 750 bin TL'ye satılık akaryakıt istasyonu!

Korkuteli Belediye Başkanlığı; Yeni Mahalle'de yer alan akaryakıt istasyonunu 11 Kasım tarihinde satışa çıkarıyor. Söz konusu akaryakıt istasyonunun toplam bedeli 750 bin TL olarak belirlendi.

Nato Akaryakıt Boru Hattı Haberi

Nato Akaryakıt Boru Hattı

Araziyi düzeltmek amacıyla yapılan çalışma esnasında iş makinesinin kırdığı boru hattından çevreye hızla akaryakıt akmaya başladı. Yaklaşık 50 metre yüksekliğe fışkıran akaryakıtın çevreye daha fazla yayılmaması için köylüler seferber oldu.


Hasarı onarmaya çalışan köylüler, bir yandan da akaryakıtın etrafını çevirip, tarlaya yayılmasına engel oldu. Olay yerine akın eden köylüler, ellerine geçirdikleri, pet şişeler ve kovalarla 3-5 tonluk tankerlere doldurdu. Köylülerin mazot havuzundaki hummalı çalışması ilginç görüntüler ortaya koydu.


ÇOK YAKINDAN GEÇİYOR


Musa Demir, arsasının içinden boru hattı geçtiğini bildiğini, ancak hafta sonu olduğu için yetkililere ulaşamadığını söyledi. Demir, olayda herhangi bir ihmalin söz konusu olmadığını kaydetti. Görgü tanıkları da iş makinesinin çalışma esnasında boruyu kırdığını ve akaryakıtın metrelerce yüksekliğe fışkırdığını aktardı. Yaklaşık 15 bin litre akaryakıtın çevreye yayıldığını ifade eden görgü tanıkları,...