26 / 05 / 2024

Nawaf Othman

Nawaf Othman

Nawafco Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi, Nawaf Othman tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 14 Mayıs 2015 tarihinde Beşiktaş, Konaklar Mahallesi, Gökkuşağı Sokak'ta kuruldu.

Fbcb Konstrüksiyon İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Fbcb Konstrüksiyon İnşaat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 milyon TL sermaye bedeli ile Othman M.S.S. Tarkhanı tarafından kuruldu.

Bresk İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bresk İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bresk Nawaf M. Musa ve Navaf Taher ortaklığında kuruldu.

Ufuk Saray İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ufuk Saray İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 2 milyon TL sermaye bedeli ile Hany Saeed A Othman ile Sayed Mohamed S Sallam ortaklığında kuruldu. 

Elmedain İncisi İnşaat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elmedain İncisi İnşaat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Othman Alkaaod tarafından kuruldu.

Mvm Consultant Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mvm Consultant Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Üsküdar’da  Mohammed Othman Mohammed ve Muhieddine Khalil ortaklığında kuruldu.

Mutol Turizm Acentelik İnşaat Seyahat Organizasyon Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mutol Turizm Acentelik İnşaat Seyahat Organizasyon Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ufuk Yünlü ve Othman A A Mubarak ortaklığında kuruldu.

Fj Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Fj Mimarlık Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile E. Othman Ghanem Al/Hammadı ve Fares Jum'a Abdallah Altahleh tarafından kuruldu.

Roda Pro İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Roda Pro İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi  bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Nawaf Maddah Z. Al Kubaisi tarafından kuruldu.

Meridyen Kent Gayrimenkul Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meridyen Kent Gayrimenkul Yapı Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ayhan Ceyhan, Serdar Coşkun ve Zeyad Othman Alhekail ortaklığıyla kuruldu.

Alawet Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alawet Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Nahla Shekh Othman tarafından kuruldu.

Entity Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Entity Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Osman ve Mohamad Othman ortaklığıyla  kuruldu.

Modern Buıldıng Technologıes İnşaat Malzemeleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Modern Buıldıng Technologıes İnşaat Malzemeleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Hanı R.S. Azzouqah ve Mohammad B.A.N. Othman ortaklığında kuruldu.

Akarak Emlak İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akarak Emlak İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nawaf Al Hamoud ve Anas Alhamoud ortaklığında kuruldu. 

Nawaf Othman Haberi

Nawaf Othman

Nawafco Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi, Nawaf Othman tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 14 Mayıs'ta kuruldu. 


Nawafco Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi iş konusu; AMAÇ VE KONU Madde 3- Şirketin işletme maksat ve mevzuu başlıca şunlardır; 1- Yurtiçi ve yurtdışında gayrimenkul yatırımları yapmak, arazi satın alarak parselizasyonunu yaparak gayrimenkullerin iyileştirilmesi, geliştirilmesi ve pazarlamasını yapmak 2- Yurt içi ve yurt dışında konut, okul, hastane, siteler, otoyol, devlet yolu, otel, motel, fabrika, baraj, köprü, tüm sanayi yapılan, sanat yapılan, istasyon, akaryakıt istasyonu, liman, tünel, petrol tavsiyehaneleri, demiryolu, karayolu, lojmanlar, villa, prefabrik yapılar hidrolik termik ve jeotermik santraller, kanalizasyon, içme suyu, boru, boru hatları, her türlü enerji nakil hatları, askeri yapılar, depolar, hava limanları, spor tesisleri, iş merkezleri ve diğer tüm inşaatları...