02 / 05 / 2024

Nazan Öncel dava

Nazan Öncel dava

İşinsanı Akşit Togay'ın 2017 yılında hayatını kaybetmesinden sonra Amerika’da yaşayan oğlu Berdan Togay, üvey annesi Nazan Öncel’e açtığı haksız işgal tazminatı davasını kazandı...

Nazan Öncel'e miras davası!

Türk şarkıcı, söz yazarı ve besteci Nazan Öncel'in 2 yıl önce hayatını kaybeden eşi Akşit Togay'ın ABD'de yaşayan oğlu Berdan Togay, hakkına düşen miras payını alabilmek için dava açtı.

Nazan Öncel'e üvey oğlundan ikinci miras davası!

İş adamı Akşit Togay’dan kalan Kemerburgaz’da bulunan villası için üvey annesi Nazan Öncel’e açtığı davasını kazanan Berdan Togay, yeniden mahkemeye başvurdu.

Nazan Öncel'e açılan miras davası sonuçlandı!

İşinsanı Akşit Togay'ın 2017 yılında hayatını kaybetmesinden sonra Amerika’da yaşayan oğlu Berdan Togay, üvey annesi Nazan Öncel’e açtığı haksız işgal tazminatı davasını kazandı...

Nazan Öncel’in miras davasından borç çıktı!

Akşit Togay’ın Amerika’da yaşayan oğlu Berdan Togay, mirastan düşen payını alabilmek için üvey annesi Nazan Öncel’e dava açtı. Bilirkişi raporuna göre Akşit Togay’ın 1 milyon 50 bin lira vergi ve SGK borcu olduğunu ortaya çıktı.

Nazan Öncel'in Kemerburgaz'daki villasında keşif yapılacak!

Akşit Togay’ın ABD’de yaşayan oğlu Berdan Togay, mirastan düşen payını almak için üvey annesi Nazan Öncel’e dava açtı. Mahkeme, Öncel’in oturduğu Kemerburgaz’daki villada keşif yapılıp evin değerinin tespit edilmesine karar verdi...

Nazan Öncel'e miras davası!

Türk şarkıcı, söz yazarı ve besteci Nazan Öncel'in 2 yıl önce hayatını kaybeden eşi Akşit Togay'ın ABD'de yaşayan oğlu Berdan Togay, hakkına düşen miras payını alabilmek için dava açtı.

Akiş GYO güncel dava bilgileri!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda 2014 yılı Genel Kurul gündemine ilişkin bazı kararların iptali istemli dava hakkında gelişmelerini yayınladı.

Yapı Kredi Koray GYO Ankara-Ankara Projesi güncel dava bilgileri!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Ankara- Ankara Projesi tüketici davaları ile ilgili gelişmelerini yayınladı.

Deniz GYO tasarrufun iptali davası güncel bilgileri!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Securinet Güvenlik ve Koruma Hizmetleri tarafından açılan dava hakkında güncel bilgilerini yayınladı.

Deniz GYO ortaklık aleyhine dava açılması güncel bilgileri!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda ortaklık aleyhine dava açılması ile ilişkin bilgilerini yayınladı.

Konut kredisi güncel faiz oranları!

Kredi Pazarı verilerine göre konut kredisi faiz oranları güncellendi. Yapı Kredi yüzde 0,89 ile ilk sırada yer alıyor. İşte konut kredisi güncel faiz oranları...

Dubai Kuleleri'ne açılan davayı Danıştay İdari Dava Daireleri Kurulu kabul etti!

İstanbul Şişli'de İETT garajı arazisine yapılması planlanan Dubai Kuleleri projesinin iptali için TMMOB Mimarlar Odası ve inşaat Mühendisleri Odası'nın açtığı davayı Danıştay İdari Dava Daireleri Kurulu kabul etti.

Aile konutu şerhi dava dilekçesi!

Aile konutu olarak özgülenen taşınmaz malın maliki olmayan eş, tapu kütüğüne konutla ilgili gerekli şerhin verilmesini isteyebiliyor. İşte aile konutu şerhi dava dilekçesi bu haberde...

Kiracının dava hakkı!

Kiracı ancak, kendi kullanımına doğrudan doğruya etkili olan ve bağımsız bölümünden ortak yerlerle birlikte yararlanmasını kısıtlayan konularda aktif husumet ehliyetine sahip oluyor. İşte kiracının dava hakkı..

Nazan Öncel dava Haberi

Nazan Öncel dava

Ünlü şarkıcı Nazan Öncel'e 2017 yılında eşi Akşit Togay’ın vefatı sonrası, üvey oğlu  Berdan Togay tarafından haksız işgal tazminatı davasını açıldı. 2017 yılında açılan dava sonuçlandı.

Hürriyet'ten Özge Eğrikar'ın haberine göre; mahkeme, Nazan Öncel’in Kemerburgaz’daki villasının 6 günlük ecrimisil tutarı olan 413 TL'yi Berdan Togay’a ödenmesine karar verdi. Berdan Togay’ın avukatı Doğan Kılıç ise konuya dair şunları ifade etti:

“İlk açtığımız tereke davasında bilirkişi villanın değerinin 2.5 milyon lira olarak değer takdir etti. Villanın gerçek değerinin bu olmadığı için biz de bilirkişi raporuna itiraz edeceğiz.

Nazan Öncel’in oturmaya devam ettiği villayla ilgili ecri misil talebinde bulunmuş ve bir aylık ecri misilin hesaplanarak Berdan Tolgay’a ödenmesini istemiştik.

Bu davadan da karar çıktı ve mahkeme 6 günlük ecrimisil tutarının 413 lira olarak Berdan Tolgay’a ödenmesine...