17 / 05 / 2024

Nazareth Tradıng Emlak adres

Nazareth Tradıng Emlak adres

Nazareth Tradıng Emlak Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Robeen Khatıb tarafından kuruldu.

Emlak Konut GYO Güngören Tozkoparan 2. Etap'ın geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO Güngören Tozkoparan 2. Etap Kentsel Dönüşüm projesinin geçici kabulü yapıldı. İşte detaylar...

GABORAS'tan emlak sektörüne yeni soluk: Franchise sistemi başladı! 81 ile yayılacak! 

Türkiye genelinde bayilikler vererek tamamen yerli hizmet ağı kurmayı planlayan GABORAS, Emlak ticaretinin güvenli ve öngörülebilir bir zeminde işleyerek şeffaflaşmasına katkıda bulunacak. GABORAS, yıl sonuna kadar 81 ilde bayilik açmayı planlıyor. İşte detaylar...

Technofood Kimya Gıda Katkıları İthalat İhracat Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Technofood Kimya Gıda Katkıları İthalat İhracat Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik’te 3.000.000,00 TL sermeye ile Mustafa Hayri Kundakçı, Nurdan Baloğlu ve Idapharma Tradıng Gısa Ve Danışmanlık Sanayi Limet ortaklığında kuruldu.

Kararı Tradıng İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Kararı Tradıng İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Osman Abdelvahab tarafından kuruldu.

İnançlar Grup İnşaat Ve Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnançlar Grup İnşaat Ve Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Bereket İnanç ve İbrahim İnanç ortaklığında kuruldu.

Haker Emlak İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Haker Emlak İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Üzer ve Hakikan Üzer ortaklığında kuruldu.

Anadolu Kumları Emlak Danışmanlık İthalat İhracat Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Anadolu Kumları Emlak Danışmanlık İthalat İhracat Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi  bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Mahmoud Abdellah Mohamed ve Habıba Trad ortaklığında kuruldu.

Emlak Konut GYO 2023'te 62.8 milyar TL'lik satış hedefliyor!

Emlak Konut GYO 2023 satış hedeflerini açıkladı. Emlak Konut GYO 2023'te 62 milyar 857 milyon 171 bin TL'lik satış hedefliyor. Şirketin net karının ise 4 milyar 217 milyon TL olabileceği öngörülüyor...

Emlak Konut GYO Güngören Tozkoparan 3. Etap 2. Kısım başlıyor! 

Emlak Konut GYO Güngören Tozkoparan 3. Etap 2. Kısım için yer teslimi yapıldı. Peki Güngören Tozkoparan 3. Etap 2. Kısım hangi firma imzasıyla inşa edilecek? İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Tozkoparan 3. Etap 2. Kısım için imzalar atıldı! Projeyi hangi firma inşa edecek?

Emlak Konut GYO Güngören Tozkoparan 3. Etap 2. Kısım için sözleşme imzalandı. Peki Emlak Konut GYO Güngören Tozkoparan 3. Etap 2. Kısım için sözleşme bedeli ne kadar oldu, projeyi hangi firma inşa edecek? İşte detaylar...

Emlak Konut GYO Tozkoparan 3. Etap 1. Kısım için imzalar atıldı! Projeyi Gürtaş Yapı inşa edecek!

Emlak Konut GYO Güngören Tozkoparan 3. Etap 1. Kısım için sözleşme imzalandı. Peki Emlak Konut GYO Güngören Tozkoparan 3. Etap 1. Kısım için sözleşme bedeli ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

Start Tradıng Havalandırma İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Start Tradıng Havalandırma İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Alexander Ignatov tarafından kuruldu.

Sk Emlak Mühendislik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Sk Emlak Mühendislik İnşaat Limited Şirketi bugün Güngören'de 900 bin TL sermaye bedeli ile Semih ;Kurt tarafından kuruldu.

Nazareth Tradıng Emlak adres Haberi

Nazareth Tradıng Emlak adres

Nazareth Tradıng Emlak Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Robeen Khatıb tarafından kuruldu.

Nazareth Tradıng Emlak Ve Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
1. Her türlü mal ve hizmetin, tüketim malının, yatırım malının, ara malın ve hammaddenin yurt içinde ve yurt dışında pazarlamasını yapmak. 2. Türkiyenin belli başlı ihraç ürünlerinin özellikle tekstil ve deri ürünlerinin, her türlü tarım ve hayvansal ürünlerin, her türlü deniz ürünlerinin, her türlü gıda maddesinin, her türlü sınai ürünün, her türlü maden kanunu ve taş ocakları nizamnamesi hükümlerine göre üretilen ürünlerin, her türlü mobilaya ve beyaz eşyanın, her türlü el sanatı ürünlerinin, her türlü elektronik eşyanın, her türlü hırdavat ve inşaat malzemesinin dünya piyasasınında ve yurt içinde pazarlamasını yapmak. Dış ticaret...