08 / 05 / 2024

nazilli cemevi inşaatı

nazilli cemevi inşaatı

Aydın Nazilli ilçesinde yapılan Eğrek Alevi Kültür ve Cemevi Derneği’nin inşaatı devam ediyor. Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan cemevinin Haziran ayına kadar hizmete açılacağını duyurdu.

Nazilli'de inşaat halindeki apartmanı soydular!

Aydın Nazilli'de Yeşil Mahalle Kanalyolu bölgesinde inşaat halindeki 7 katlı bir apartmandan hırsızlık yapıldığı öğrenildi.

Aydın Çine'de cemevi inşaatı meclis gündeminde!

Cumhur İttifakı Çine Belediye Meclis Üyesi Muhammet Demir'in meclise verdiği önerge ile Yeniköy Mahallesi'nde bulunan Cemevi inşaatı gündeme geldi. Demir, "Cemevi inşaatı bugüne kadar bitirilmeliydi" diye konuştu.

Antalya Altınova Kültür Merkezi ve Cemevi'nin inşaatı başladı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek Altınova Kültür Merkezi ve Cemevi Projesi’nde hafriyat çalışmaları başladı. Projenin 4 bin 500 metrekarelik toplam inşaat alanı ve donatılarıyla önemli bir ihtiyaca cevap vermesi planlanıyor.

Aydın NAZKENT 6. Etap inşaatı başladı!

Nazilli Belediyesi, NAZKENT 6. etap inşaatını başlattı. Temel beton perde betonlarının dökümünden sonra dolgu işlemlerine başlanacak olan projede konutlar üç oda bir salon olacak.

Tekirdağ Muratlı'da cemevi inşaatının temeli atıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Muratlı ilçesi Muradiye Mahallesi’nde yükselecek olan cemevi inşaatının temeli törenle atıldı.

Han İnşaat'tan Aydın Karacasu'ya ofis!

2010 yılından bu yana Nazilli’de hizmet veren ve bir süredir Karacasu’da inşaat projelerine imza atmaya başlayan Han İnşaat Karacasu’daki ofisinin açılışını gerçekleştirdi.

Yalova Cemevi ve Kültür Merkezi inşaatının yüzde 85'i tamam!

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, Cemevi ve Kültür Merkezi inşaatının yüzde 85'inin tamamlandığı bildirildi. Salman, cemevi inşaatını bu yıl içinde tamamlamayı planladıklarını ifade etti.

Aydın Eyfel İnşaat Mühendislik bürosu açıldı!

Aydın Nazilli’de İnşaat Mühendisi Kadriye Arslan’a ait mühendislik ve inşaat bürosu törenle hizmete açıldı. Törene çok sayıda seçkin davetli grubu katıldı.

Silivri Cemevi inşaatı için kampanya başlatılıyor!

Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Derneği Silivri Şube Başkanı Abdullah Kaya, Silivri Cemevi'nin inşaatının yavaş ilerlediğini belirtti. Kaya inşaat çalışmalarını hızlandırabilmek için bağış toplama kampanyası düzenleyeceklerini söyledi.

Antalya'da Hacı Bektaş-ı Veli Kültür Merkezi ve Cemevi inşa ediliyor!

Antalya Yeşildere Mahallesi'nde yaptırılan Hacı Bektaş-ı Veli Kültür Merkezi ve Cemevi inşaatında denetlemelerde bulunan Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, “Manevi zenginliği artıracak bir merkez olacak" dedi.

Maltepe Cemevi inşaatı ne zaman bitecek?

STK buluşmaları kapsamında Sivaslılarla buluşan Başkan Ali Kılıç, Maltepe Cemevi için şunları söyledi: “Uzun yıllardır bitirilemeyen cemevini sizin onayınız ve izninizle yapıp, anahtarı sizlere teslim edeceğiz”

Silivri Cemevi inşaatında son durum!

Silivri’de 3 bin metrekarelik alana inşa edilen cemevi, Silivri Belediyesi ve Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Silivri Şubesi’nin işbirliğiyle yükselmeye devam ediyor.

Pamukkale Güzelköy Cemevi'nin kaba inşaatı tamamlandı!

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Alevi vatandaşların da yaşadığı Güzelköy Mahallesi'nde talep üzerine cemevi yapımını başlattı. Gürlesin, kısa zamanda inşasına başlanan cemevinde kaba inşaatın tamamlandığını söyledi.

nazilli cemevi inşaatı Haberi

nazilli cemevi inşaatı

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Eğrek Alevi Bektaşi Kültür ve Cemevi Derneği inşaatının gönüllü koordinatörlüğünü üstlenen Naim Atmaca ile çalışmaları inceledi. Başkan Kürşat Engin Özcan;  "Belediyemizle, derneğimizin yönetici ve üyeleriyle, vatandaşlarımızla el ele vererek binamızı bu noktaya getirdik. Taş üstüne taş koyan herkesten Allah razı olsun. Dernek başkanımız Mehmet Akyüz beyefendi ile binamızın gidişatı hakkında sık sık görüşüyoruz. Nazilli'mizde birlik ve beraberlik içerisinde halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi.

Yakın zamanda açılışını birlikte gerçekleştireceğiz

Yaklaşık bin 300 metrekare alana inşa edilen dernek binasının Haziran ayına kadar hizmete açılacağını dile getiren  Kürşat Engin Özcan; "Binamızın tesviye betonları atıldı. Ekiplerimiz burada yoğun bir çalışma gerçekleştiriyor. Cemevimizin tamamlanmasının ardından ibadethane, kültür merkezi, aşevi ve konferans salonu olarak da kullanılabilecek. İnşallah yakın zamanda açılışını...