06 / 05 / 2024

nazilli ikiz kuleler

nazilli ikiz kuleler

Nazilli Kent Merkezi'nde bulunan Köy Garajı, hâsılat paylaşımı usulüyle ihaleye çıkarılarak 85 milyon lira teklif veren ve İstanbul'da Haliç Kongre Merkezi'ni yapan Yeni Yapı 'ya verildi.

Didim Belediyesi kaçak yapılara göz yummuyor!

Aydın Didim Belediyesi, Altınkum Mahallesi'nde inşaatı süren ve ilçe kamuoyunda ikiz kuleler olarak isimlendirilen inşaatı mühürledi. Olay sonucunda Belediye Zabıtası ile inşaat sahipleri ve işçiler arasında gerginlik yaşandı.

Kastamonu İkiz Kuleler Sitesi 9.4 milyon TL'ye icradan satışta!

Kastamonu İcra Dairesi tarafından Konya Merkez Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde yer alan İkiz Kuleler Sitesi 9 milyon 415 bin 770 bin TL'ye icradan satışa çıkarıldı. ..

Kastamonu İkiz Kuleler projesi geliyor!

Akif Mimarlık, İkiz Kuleler Projesi ile Kastamonu Merkez'de 296 konut ve 29 dükkandan meydana gelen karma proje yapmaya hazırlanıyor..

Twin Grand Towers İzmir Torbalı'da yükseliyor!

İkra İnşaat&Petrol ve Grand İnşaat Petrol firmaları Torbalı Ayrancılar’da ikiz kuleler inşa edecek.10 yıl öncesine kadar yeni inşaat sayısının yılda 50'yi geçmediği Torbalı'da inşaat sektöründe adeta patlama yaşanıyor.

Diyarbakır’ın ikiz kuleleri tıraşlanıyor!

Diyarbakır’da, 1998 yılında alınan ruhsat ile yapılmaya başlanan ve 2003 yılında ’uçuş mania kriterlerinde uçuşlar için risk taşıdığı’ gerekçesiyle yapımı durdurularak ruhsatı iptal edilen 22 katlı ikiz kuleler, mahkeme kararı ile tıraşlanmaya başlandı.

Aydın Nazilli'ye ikiz kuleler geliyor!

Nazilli Kent Merkezi'nde bulunan Köy Garajı, hâsılat paylaşımı usulüyle ihaleye çıkarılarak 85 milyon lira teklif veren ve İstanbul'da Haliç Kongre Merkezi'ni yapan Yeni Yapı 'ya verildi.

Manisa İkiz Kuleler projesinde sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin dev projelerinden biri olan Oda ve Dernekler İş Kulesi ile MASKİ hizmet binasının yapımında son aşamaya gelindi.

Nazilli'de kira fiyatlarının düşmesi zor!

Nazilli’de artan ev fiyatları ve kira fiyatlarına vatandaşın artan tepkilerini inşaatçı Erkan Erkoç ile konuşuldu. Erkoç, kira fiyatlarının bu gidişle düşmesinin zor olduğunu söyledi.

Nazilli Özel Yunuslar Anaokulu hizmete açıldı!

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Özel Yunuslar Anaokulu’nun açılış törenine katıldı. Yıldıztepe mahallesi 61/4 sokakta yeni binasında hizmet vermeye devam edecek Özel Yunuslar Anaokulunun açılışı düzenlenen tören ile yapıldı.

Nazilli Belediyesi yeni düğün salonu için yıkımlara başladı!

Nazilli Belediyesi Hamzallı Mahallesine yapılacak yeni düğün salonu için mevcut eski düğün salonun yıkımı gerçekleştirildi. Ali Önal’ın mahallesinde bulunan mevcut düğün salonu ile ilgili sıkıntıları hakkında bilgi aldı.

Nazilli Hamzallı'da eski düğün salonu binası yıkıldı!

Nazilli Belediyesi Hamzallı Mahallesine yapılacak yeni düğün salonu için mevcut eski düğün salonun yıkımı gerçekleştirildi. Nazilli Belediyesi tarafında mevcut düğün salonu yerine yenisi inşa edilecek.

Aydın Nazilli'de eski binalar yıkılıyor!

Nazilli Belediyesi Hamzallı Mahallesine yapılacak yeni düğün salonu için mevcut eski düğün salonun yıkımı gerçekleştirildi.

Nazilli'de 3. büyük kapalı pazar yeri açıldı!

Nazilli Belediyesi tarafından Şirinevler Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Eşref Özel kapalı Pazaryeri, törenle hizmete açıldı.

nazilli ikiz kuleler Haberi

nazilli ikiz kuleler

Nazilli Kent Merkezi’nde bulunan Köy Garajı, hâsılat paylaşımı usulüyle ihaleye çıkarılarak 85 milyon lira teklif veren ve İstanbul’da Haliç Kongre Merkezi’ni yapan Yeni Yapı ‘ya verildi.


İhaleyi alan firma Köy Garajı’na, ikiz kuleler dikerek, bölgenin en büyük iş merkezini yapacak.

Nazilli’de eski cezaevi alanı şimdiki köy minibüsleri garajı olan 627 ada 1 parselde bölgenin en büyük iş merkezi, merkezi İstanbul’da bulunan Yeni Yapı tarafından yapılacak. Köy garajı alanının katlı otopark ve iş merkezi olarak yapılacak iş merkezinin sözleşmesi imzalayan Yeni Yapı Genel Müdürü İsmail Hakkı Özkurt, projenin Nazilli halkına, Nazilli Belediyesine ve kendilerine hayırlı olmasını diledi. Yeni Yapı inşaat olarak, Ege’nin incisi Nazilli’de, Nazilli Belediyesinin ve Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın vizyonuna uygun, modern bir proje üretecek olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek,...