29 / 04 / 2024

nazilli toki ne zaman yapılacak

nazilli toki ne zaman yapılacak

Ak Parti Aydın Milletvekili Gültekin Kılınç, Nazilli'de uzun zamandır gündemde olan Toplu Konut İdaresi (TOKİ) çalışmaları için düğmeye basıldığını açıkladı. Ali Gültekin Kılınç, dar ve orta gelirli vatandaşlara ucuz konut müjdesi verdi.

Kayseri TOKİ yapılacak mı? Kayseri Pınarbaşı TOKİ yapılacak mı? Kayseri Mimarsinan TOKİ ne zaman yapılacak?

TOKİ Kayseri kura çekilişleri merakla araştırılmaktadır. İşte TOKİ ilçe ilçe sosyal konut kura çekim tarihleri ve merak edilen detaylar!

İzmir TOKİ ne zaman yapılacak?

TOKİ sosyal konut kura çekilişleri TOKİ’ye başvuruda bulunan vatandaşların gündeminde yer almaktadır. En çok büyük şehirlerde yapılacak kura çekilişleri merak ediliyor. Peki “İzmir TOKİ ne zaman yapılacak?” İşte detaylar!

TOKİ kura çekimi ne zaman yapılacak? TOKİ kura sonuçları ne zaman açıklanacak 2022?

Milyonlarca vatandaşın başvuru yaptığı TOKİ projelerinin kura çekiminin ne zaman yapılacağı ve TOKi kura sonuçlarının ne zaman açıklanacağı merak ediliyor. İşte detaylar…

TOKİ taksitleri sabit mi? Taksitler senede kaç kere, ne kadar artacak? Başvurmadan muhakkak okuyun….

TOKİ sosyal konutların detayları açıklandıktan sonra akıllara en çok takılan sorular şunlar oldu. Evlerin taksitleri ne kadar olacak? Taksitleri her yıl artacak mı? Konut taksitlerim her yıl ne kadar artar? Aklınıza takılan bütün taksit detayları bu haberde. İşte Toki taksitleri haberinin detayları.

Nazilli Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu'nun Nazilli Devlet Hastanesi'ne devredilmesi mecliste!

Nazilli Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu binasının depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle Nazilli Devlet Hastanesi'ne devredilmesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Bülbül konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ'den alınan evin tapusu birden çok kişinin üstüne olabilir mi?

Posta yazarı Tamer Heper 'Annem hayattayken Toki’den bir daireyi teslim alıyoruz. Annem bu yeri kullanmakta ve borçları taksitle ben ödemekteyken annem vefat etti. Diğer mirasçılarla anlaşamıyoruz. Bu durum sizce ne olur?' sorusunu cevapladı.

TOKİ 100 bin konut kura çekilişi ne zaman yapılacak?

TOKİ sosyal konut projesi için başvurular 16 Aralık 2019'da başladı, 15 Ocak 2020'de sona erecek… Toki 100 bin konut projesi kuraları ne zaman çekilecek...

TOKİ ne kadar tazminat ödedi?

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, TOKİ'nin 2002-2018 yılları arasında aleyhine açılan 46 bin davadan 26 binini kaybettiğini, bunun sonucunda 165 milyon lira tazminat ödediğini söyledi.

Toki Bursa Hamitler 1. Etap başvuruları ne zaman başlayacak?

Toki Bursa Hamitler 1. Etap projesinin stoklarında yer alan 1 adet konut kurasız olarak satılıyor. Peki, Toki Bursa Hamitler 1. Etap başvuruları ne zaman başlayacak?

Çankırı Kurşunlu 2. Etap Toki başvuruları ne zaman bitecek?

TOKİ'nin Çankırı Kurşunlu 2. Etap projesinde yer alan 264 adet konut kurasız olarak başvuru önceliğine göre satışa çıkıyor. Peki, Çankırı Kurşunlu 2. Etap Toki başvuruları ne zaman bitecek?

Toki Kırşehir Kaman Alt Gelir projesi kura çekilişi ne zaman?

63 konuttan meydana gelen Toki Kırşehir Kaman Alt Gelir projesindeki daireler için başvuru dönemi bitti. Peki, Toki Kırşehir Kaman Alt Gelir projesi kura çekilişi ne zaman?

Konya Ilgın Toki Konutları kurası ne zaman?

609 adet konuttan meydana gelen Konya Ilgın Toki Konutları projesinde yer alan daireler için başvuru dönemi bugün sona erdi. Peki, Konya Ilgın Toki Konutları kurası ne zaman?

Zonguldak Çaydeğirmeni Emekli Toki kura çekimi ne zaman?

Zonguldak Çaydeğirmeni Devrek’te TOKİ tarafından Emekli Grubu için hayata geçirilecek olan 324 kuralı olarak satılyor. Peki, Zonguldak Çaydeğirmeni Emekli Toki kura çekimi ne zaman?

nazilli toki ne zaman yapılacak Haberi

nazilli toki ne zaman yapılacak

Ak Parti Aydın Milletvekili Gültekin Kılınç, Nazilli'de uzun zamandır gündemde olan Toplu Konut İdaresi (TOKİ) çalışmaları için düğmeye basıldığını açıkladı. Bu konuda gerekli müracaatların Nazilli Kaymakamlığı'nca yapıldığını ifade eden Ak Parti Aydın Milletvekili Ali Gültekin Kılınç, dar ve orta gelirli vatandaşlara ucuz konut müjdesi verdi. 


Ak Parti Aydın Milletvekili Ali Gültekin Kılınç, uzun zamandır üzerinde çalıştıkları toplu konut projesinde artık sona gelindiğini belirterek "Geçtiğimiz hafta içinde Nazilli Kaymakamı Mehmet Okur ile birlikte Talep Organizasyonu Şube Müdürü, aynı zamanda Finansman Dairesi Başkanlığını vekaleten yürüten Hakan Kayhan'ı makamında ziyaret ettik. Nazilli'de yaşayan dar ve orta gelirli ailelerin ev sahibi olmasının yolu açılıyor. Nazilli Kaymakamımız Mehmet Okur bu kapsamda TOKİ Başkanlığı'na gerekli müracaatları yaptı. Önümüzdeki günlerde bir heyet ilçeye gelerek yer tespitinde bulunacak"...