06 / 05 / 2024

Nazilli Yıldıztepe engelliler parkı nerede

Nazilli Yıldıztepe engelliler parkı nerede

Nazilli Belediyesi, Yıldıztepe Mahallesi 61 sokak üzerinde engelliler için park yapım çalışmalarına başladı. Başkan Haluk Alıcık parkın en kısa sürede engellilerin hizmetine sunulacağını dile getirdi.

Bursa Yıldıztepe Kültür Merkezi 10 yıllığına kiralanacak!

Bursa'daki Yıldıztepe Kültür Merkezi 96 milyon TL bedelle 10 yıllığına kiraya verilecek. İşte detaylar...

Bursa Yıldıztepe Kültür ve Sosyal Yaşam Merkezi 10 yıllığına kiraya veriliyor!

Bursa İli Mudanya Belediye Başkanlığı, Yıldıztepe Kültür ve Sosyal Yaşam Merkezi için kiralama ihalesi düzenliyor. İşte Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı ile ilgili detaylar...

Nazilli Kanal Yolu Projesi’nde sona gelindi!

Kanal Yolu olarak bilinen ve Nazilli’nin en geniş kapsamlı yol çalışması yapılan Yıldıztepe Mahallesi Mehmet Yüzügüler Sokak’ta kaldırım döşeme çalışmalarına başlandı.

Bağcılar Yıldıztepe semt havuzunun inşaatı tamamlandı!

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, temeli 4 ay önce atılan Yıldıztepe semt havuzunun yılbaşında hizmete gireceğini müjdeledi.

Aydın Yıldırım Demirören Spor Tesisleri açıldı!

Nazilli Belediyespor'a ait Spor Tesisleri açıldı. Tesise, kurulmasında katkısı bulunan TFF Başkanı Yıldırım Demirören'in adı verildi..

Çankırı Yıldıztepe'ye yeni yatırımlar geliyor!

Çankırı Valisi Mesut Köse, vatandaşlara en iyi hizmeti vermek için çalıştıklarını belirtti. Köse, "Yıldıztepe Kayak Merkezini kış turizminde cazibe merkezi haline getirmek için çalışmalar yapıyoruz." dedi.

Mudanya Yıldıztepe 1 yılda bitirilecek!

MUDANYA'YA vizyon katacak olan projeler arasında yer alan Yıldıztepe Sosyal Yaşam Merkezi Projesi'nin temeli atıldı.

Mudanya Yıldıztepe Sosyal Yaşam Merkezi'nin temeli atılıyor!

Bursa'da Mudanya'nın vizyonunu değiştirecek olan projeler arasında yer alan Yıldıztepe Sosyal Yaşam Merkezi Projesi'nde temeller atılıyor.

Göztepe Stadı projesini Binali Yıldırım açıklayacak!

15 Ekim Cumartesi günü Dokuz Eylül Üniversitesi akademik yılı açılış törenine katılacak olan Başbakan Binali Yıldırım, cumartesi günü geleceği İzmir'de Göztepe Stadı projesini açıklayacak.

Malatya Yıldıztepe Mahallesi'nin yolları asfaltlanıyor!

Battalgazi Belediyesi tarafından Yıldıztepe Mahallesi’nde sıcak asfalt çalışması yapıldı. Yıldıztepe Mahalle Muhtarı Bayram Alışık, mahallelerine yapılan hizmetlerden dolayı Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a teşekkür etti.

İstanbul'a 5 yıldızlı kamu hastaneleri geliyor!

İstanbul Valiliği tarafından 2014 yılında yeniden inşasına başlanan ve 5 yıldızlı otel konforunda olması planlanan Okmeydanı, Göztepe ve Kartal eğitim ve araştırma hastanelerinin yapımlarına tüm hızla devam ediliyor.

Ankara Yıldıztepe'de tatil yoğunluğu!

Ankara’ya yaklaşık 2 saat uzaklıktaki Yıldıztepe Kayak Merkezi'nde yarıyıl tatili yoğunluğu yaşanıyor. Sömestir tatili fırsatını değerlendiren aileler, kızak ve kayakla soğuğa rağmen kışın tadını çıkarıyor.

Nazilli Özel Yunuslar Anaokulu hizmete açıldı!

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Özel Yunuslar Anaokulu’nun açılış törenine katıldı. Yıldıztepe mahallesi 61/4 sokakta yeni binasında hizmet vermeye devam edecek Özel Yunuslar Anaokulunun açılışı düzenlenen tören ile yapıldı.

Nazilli Yıldıztepe engelliler parkı nerede Haberi

Nazilli Yıldıztepe engelliler parkı nerede

Nazilli Belediyesi, Yıldıztepe Mahallesi 61 sokak üzerinde engelliler için park yapım çalışmalarına başladı. Çift şeritli tekerlekli sandalye yolu, engelli kullanıma uygun pergole, özel tasarımlı çeşmeler ve oturma grupları, kayganlığı önleyici kauçuk zemin üzerinde engelli fitness aletleri ve engelli oyun grubunun yer alacağı park için belediye kolları sıvadı. Parktan engellilerin güvenli bir şekilde faydalanacağını ifade eden Başkan Haluk Alıcık, örnek ve özel bir projeye imza attıklarını söyledi. 


Personele ödül

Toplamda bin 420 metrekare alandan oluşacak parkın en kısa sürede engellilerin hizmetine sunulacağını dile getiren Alıcık, "Engelli vatandaşların toplumla bütünleşmesi, istihdam edilmesi ve yaşam standartlarının gelişmesine yönelik çalışmaları devam ettireceğiz" dedi.


Öte yandan Başkan Alıcık, ilçeye bağlı İsabeyli Mahallesi'nde bir su deposunda çalışırken aşağıya düşen ASKİ personeli Gürcan Kocakelle'yi bulunduğu yerden kurtaran belediye personeli...