30 / 04 / 2024

Nazilli yol projeleri

Nazilli yol projeleri

Yeni eğitim-öğretim yılına Yeşil mahalle Nazilli YURTKUR üstü kanal yolu altında yapımı tamamlanan binada başlayan Mehmet Sofuoğlu İmam Hatip Ortaokulu'nun güney cephesine dik 1870 sokağın devamı ve güney cephesi boyunca iki yeni yol açıldı.

Nazilli Kanal Yolu Projesi’nde sona gelindi!

Kanal Yolu olarak bilinen ve Nazilli’nin en geniş kapsamlı yol çalışması yapılan Yıldıztepe Mahallesi Mehmet Yüzügüler Sokak’ta kaldırım döşeme çalışmalarına başlandı.

İnşasına başlanmamış yol yapım çalışmaları mecliste!

Projeleri bitirildiği halde inşasına başlanmamış veya tamamlanmamış yol yapım çalışmaları TBMM gündemine taşındı. CHP'li Gök, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Yol projeleri ve kaçak villalar arazi fiyatlarını uçurdu!

Emlak komisyoncusu ve mülk bilirkişisi İsa Demir, boş tarım arazilerine yapılan yatırımları kaleme aldı. Demir, İstanbul'un köylerindeki boş alanlarda fiyatların uçtuğunu kaydetti.

Zonguldak'ın yol projelerine ilişkin 11 soru mecliste!

Zonguldak ve çevresindeki yol inşaat projeleri meclis gündemine taşındı. CHP Zonguldak Milletvekili Şerafettin Turpcu, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Manisa Soma'da kent yatırımları sürüyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Soma’da yapımı devam eden yol projeleri Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Daire Başkanı Fevzi Demir tarafından yerinde incelendi.

Kuzu Grup'tan Katar'a yol ve altyapı projesi!

Türkiye ve Katar arasında işbirliği sağlayan Expo Turkey by Qatar Fuarı'na Kuzu Grup SeaPearl Ataköy projesiyle katıldı. Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, Katar'da yol ve altyapı projeleri yapacaklarını söyledi.

İzmir Üçyol kat artış desteği istiyor!

İzmir'de konut yoğunluğu fazla olan bölgelerden Hatay Üçyol ve İnönü Caddesi'nde 8 ya da 10 kat imar olduğu için kentsel dönüşüm projeleri ilerlemiyor. Bölge sakinleri kat artışı istiyor.

Nazilli İslambeyli'de 171 sokakta yollar yenileniyor!

Nazilli Belediyesi İsabeyli Mahallesindeki yol çalışmalarına devam ediyor. Tahir Serbest ile 171 sokakta yapılan yol yenileme çalışmalarında sona gelindi.

Nazilli'de yeni yol çalışmaları devam ediyor!

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Arslanlı Mahallesinde yapım çalışmaları devam eden yeni yolda incelemelerde bulundu.

Nazilli kentsel dönüşüm evlerinin yolları yapılıyor!

Nazilli Belediyesi tarafından Birinci Etap Kentsel dönüşüm evleri çevresinde yol düzenleme çalışmalarına başlandı. Fen İşleri Müdürlüğü Ekiplerince ilk olarak 1.Etap Kentsel dönüşüm evlerinin güney kısmında kalan yola kilitli parke taşı döşemesi yapılıyor.

Nazilli İsabeyli'de imara uygun yollar açılıyor!

Nazilli Belediyesi İsabeyli mahallesinde imar planına uygun olarak yeni yol açma ve alt yapı oluşturma çalışmalarına devam ediyor.

65. Hükümet mega projeleri hızlandıracak!

65. Hükümet’in ekonomide izleyeceği yol haritası belli oldu. Kentsel Ulaştırma Ana Planlarının Hazırlanması Rehberi hazırlanacak. Mega ulaşım projeleri yaşama geçirilecek.

Nazilli'de imar sınırı 682 kilometreye çıktı!

Aydın Denge Gazetesi, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık ile röportaj gerçekleştirdi. Alıcık, röportajda Nazilli'deki projeleri, yatırımları ve hizmetleri anlattı. Nazilli'de imar sınırının 24 kilometreden bir anda 682 kilometreye çıktığını belirtti.

Nazilli yol projeleri Haberi

Nazilli yol projeleri

Yeni eğitim-öğretim yılına Yeşil mahalle Nazilli YURTKUR üstü kanal yolu altında yapımı tamamlanan binada başlayan Mehmet Sofuoğlu İmam Hatip Ortaokulu'nun güney cephesine dik 1870 sokağın devamı ve güney cephesi boyunca iki yeni yol açıldı. Nazilli Belediyesi İmar Müdürliiğü'nce daha önceden düzenlemesi yapılmış 1870 sokak devamındaki yollar imar planına uygun şekilde Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince açılarak yapım çalışmaları tamamlandı. Okulun güney cephesine dik 120 metre uzunluğunda, 10 metre genişliğinde ve Güney cephesi boyunca 180 metre uzunluk 15 metre genişliğinde açılan yolların öncelikle alt yapı düzenlemeleri yapıldı. İçme suyu ve kanalizasyon hatlarının döşemesi yapılan yolların orta ve kenar refüjleri de tamamlanarak yaklaşık 2 bin metre karelik beton parke taşı döşemesi yapıldı. 


Ayrıca Mehmet Sofuoğlu İmam Hatip Ortaokulu kuzey cephe girişi...