12 / 05 / 2024

Nazmi Çoban haberleri

Nazmi Çoban haberleri

Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban çağdaş bir teknoloji ile Saray'ın altyapısını inşa ediyoruz olmazsa olmaz olan yaşam damarlarını yeniliyoruz. Saray'ın geleceğini de inşa etmiş oluyoruz" dedi

Akc Çoban İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akc Çoban İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Akan Çoban tarafından kuruldu.

Arka arkaya indirim haberleri geliyor! Ayçiçek yağına bir indirimde A101'den yapıldı

Pandemi döneminden beri arka arkaya yapılan zamların ardından indirim haberleri de arka arkaya gelmeye başladı. Şimdi de Ayçiçek yağında büyük indirim A101'den yapıldı. A101 market zinciri ayçiçek yağında büyük indirim gerçekleştirdiğini ilan etti.

Çoban Grup Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çoban Grup Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de Murat Çoban tarafından kuruldu. 

Köyde iş arayanlar dikkat! 8-10 bin TL maaşla çoban bulamıyorlar

2005'ten itibaren destek kapsamına alınan Ankara keçisinde verimin artırılması hedefleniyor. Ancak hayvan sahipleri 8-10 bin TL maaşa bile çoban bulamadıklarını dile getiriyor.

İnşaat sektörü indirim haberleri ile çalkalanıyor! İnşaat demir fiyatları dibe vurdu! Demir fiyatları ne kadar?

İnşaat demir fiyatları son zamanlarda üst üste gelen indirim haberleri çalkalanıyor. Bugün demir fiyatlarına yine 100 lira indirim geldi. 1 ton demir 15 bin 650 lira oldu. Peki demir fiyatları bugün ne kadar? İnce ve kalın inşaat demir fiyatları ne kadar? İşte 29 Nisan 2022 inşaat demir fiyatları

Şadi Yazıcı ve Nazmi Durbakayım yeni şirket kurdu!

Şadi Yazıcı, Ahmet Nazmi Durbakayım, Kerem Çakırağa, Abdullah Fatih Ulusoy, Fatih Arslan, Kazım Çelik, Fethullah Fethi Hinginar yeni şirket kurdu. Teba Eğitim İnşaat Anonim Şirketi Tuzla’da  50 bin TL sermaye bedeli ile  kuruldu.

Çoban Girişimcilik Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çoban Girişimcilik Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited  Şirketi Bakırköy’de  450 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Çobanoğlu, Coban Limited Şirketi tarafından kuruldu.

Serdar Zeki Çoban İnşaat Ve İçme Suyu Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serdar Zeki Çoban İnşaat Ve İçme Suyu Sanayi Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Zeki Çoban tarafından kuruldu.

Çoban Yaşam İnşaat Taahhüt Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çoban Yaşam İnşaat Taahhüt Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Veysel Sidar Çoban tarafından kuruldu.

Nazmi Durbakayım: Konut satış ofisleri pazar günleri de açılmalı!

İnşaatçılar Derneği (İNDER) Başkanı Nazmi Durbakayım, "Satışlara en fazla ümit bağladığımız dönemin sonuna geliyoruz" dedi. Durbakayım, satış ofislerinin pazar günleri de açık olması gerektiğine dikkat çekti.

Nazmi Durbakayım: Otopark şartı konut fiyatlarını düşürebilir!

İNDER Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, otoparklarda yeni düzenleme yaparak binalarda otopark alanı ayrılması şartının konut fiyatlarını düşüreceğini söyledi. 

Nazmi Durbakayım yeniden İNDER Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

İstanbul İnşaatçılar Derneği'nin (İNDER) olağan genel kurulunda Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, yeniden İNDER Yönetim Kurulu Başkanı oldu.

Nazmi Durbakayım: 2021'deki fiyat artışına önlemlerimiz hazır!

İstanbul İnşaatçılar Derneği (İNDER) Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım yaptığı açıklamada, 2021 yılında düşük arz ve ham madde fiyatlarından kaynaklanan fiyat artışının kaçınılmaz olduğunu ancak konut üreticilerinin buna yönelik önlemlerinin hazır olduğunu belirtti.

Nazmi Çoban haberleri Haberi

Nazmi Çoban haberleri

Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban kanalizasyon ve su projeleri'nde çalışmalarının son durumu hakkında bilgi verdi. Çalışmaları yerinde inceleyip açıklamalarda bulunan Başkan Çoban, "Çağdaş bir teknoloji ile Saray'ın altyapısını inşa ediyoruz olmazsa olmaz olan yaşam damarlarını yeniliyoruz. Saray halkının hayatını iyileştirecek akıllı ve köklü çözümlerle Saray'ın geleceğini de inşa etmiş oluyoruz" dedi Yer teslimi yapılan ve çalışmalara önümüzdeki günlerde başlanacak su projesi ve %32'si tamamlanan Kanalizasyon projesi hakkında açıklamalarda bulunan Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban şunları söyledi:


 NEDEN YENİ KANALİZASYON, NEDEN YENİ SU PROJESİ? 


"Saray Belediyesi Kanalizasyon ve Su Projeleri çalışmaları ile Saray halkının daha konforlu ve sağlıklı bir hayat sürmesini hedefliyor. Çağdaş bir şekilde gerçekleştirilen Kanalizasyon ve Su projeleri çevre, insan ve dolayısıyla toplum sağlığını doğrudan etkilemektedir. Bugünkü Kanalizasyon ve Su...