16 / 05 / 2024

Ncadde Agora kiralık dükkan

Ncadde Agora kiralık dükkan

Özyurtlar İnşaat imzasını taşıyan Ncadde Agora projesi İstanbul Esenyurt'ta inşa ediliyor. Esenyurt Ncadde Agora satış fiyatları 172 bin liradan başlayaran değişiklik gösteriyor. Ayrıntılı bilgi için satış ofisini arayabilirsiniz.

Özyurtlar Ncadde Agora Aralık'ta teslim!

Esenyurt'ta 24 bin 550 metrekare alanda yayılan Özyurtlar Ncadde Agora bünyesinde 144 home ofis yer alıyor. Teslimlerin Aralık'ta yapılması planlanıyor..

Ncadde Agora'da 2 ayda konutların yarısı satıldı!

Özyurtlar İnşaat'ın, mayıs ayında satışa çıkan projesi Ncadde Agora büyük ilgi görüyor. İki ayda yüzde 50'si satılan proje, özellikle yatırımcılar tarafından tercih ediliyor.

Ncadde Agora'da 24 ay faizsiz taksit seçeneği!

Özyurtlar İnşaat’ın, mayıs ayında satışa çıkan projesi Ncadde Agora büyük ilgi görüyor. Projede 24 ay şirket bünyesinde faizsiz taksit seçeneği sunuluyor.

Ncadde Agora'da daire fiyatları ne kadar?

İki ay gibi kısa bir sürede yüzde 50’si satılan proje, özellikle yatırımcılar tarafından tercih ediliyor. Esenyurt’un merkezinde inşa edilen Ncadde Agora, iş dünyasının tüm ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde tasarlandı.

NCadde Agora’nın yarısı iki ayda satıldı!

Geçtiğimiz mayıs ayında satışa çıkan ve yarısı iki ay gibi kısa bir sürede satılan Ncadde Agora, 144 residence daireden oluşuyor. Projede yer alan dairelerin fiyatı, 205 bin liradan başlıyor

Ncadde Agora Özyurtlar Evleri satılık!

Ncadde Agora Özyurtlar Evleri satılık daire tipleri stüdyo ve 1+1, 2+1 şeklinde dizayn edildi. Toplam 144 adet daireden meydana gelen proje Özyurtlar İnşaat imzasıyla yükseliyor.

Esenyurt Ncadde Agora satılık daire!

Esenyurt Ncadde Agora satılık daire tipleri stüdyo ve 1+1 şeklinde dizayn edildi. Toplam 24 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde yayılan projede 144 adet daire yer alıyor.

Ncadde Agora Özyurtlar satılık!

Ncadde Agora Özyurtlar satılık dairelerin alanları 62 metrekareden başlangıç gösteriyor. Toplam 24 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde yayılan projede satış süreci başladı. Projede 144 adet daire bulunuyor.

Esenyurt Ncadde Agora satılık!

Esenyurt Ncadde Agora satılık daire tipleri 1+0, 1+1 ve 2+1 şeklinde tasarlandı. Özyurtlar İnşaat imzası ile hayata geçirilen projede banka kredisi veya firma bünyesinde kredi kullanılabiliyor.

Özyurtlar Ncadde Agora satılık!

Özyurtlar Ncadde Agora satılık daire alanları 62 metrekareden başlangıç gösteriyor. Teslimlerinin 24 ay sonra gerçekleşmesi öngörülen proje İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta hayata geçiriliyor.

Ncadde Agora fiyat listesi!

Ncadde Agora fiyat listesi dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak farklılık gösteriyor. Özyurtlar İnşaat imzası ile yükselen projede 144 adet rezidans daireye yer veriliyor.

Konya'da satılık daire sayısı artarken, kiralık daire sayısı düşüyor!

Konya'da satılık daire sayısı artarken, kiralık ev sayısı da düşüyor. İnşaat sektörünün her geçen gün geliştiği Konya'da, birçok bina yükselse de kiralık daire bulma oranı her geçen düşüyor...

Ormanada kiralık portföyünü sunuyor!

Ormanada sınırlı sayıda ayırdığı kiralık portföyünü sunuyor. Eczacıbaşı Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım’ın konut projesi Ormanada Zekeriyaköy’de, “ önce otur, sonra satın al ” dönemi başlıyor.

Ncadde Agora kiralık dükkan Haberi

Ncadde Agora kiralık dükkan

Ncadde Agora projesi  Özyurtlar İnşaat  tarafından İstanbul Esenyurt'ta hayata geçiriliyor.  Ncadde Agora projesinde stüdyo ve 1+1 daireler ağırlıkta olmak üzere, 2+1 daireler de yer alıyor.


Özyurtlar Ncadde Agora  satış fiyatları

Ncadde Agora Esenyurt projesinde 62 metrekare stüdyo daireler 172 bin liradan, 82 metrekarelik 1+1 daireler 229 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Ncadde Agora projesinde teslimler 24 ay sonra yapılacak.


Ncadde Agora Esenyurt projesi 144 rezidans daireden meydana geliyor. 24 bin 500 metrekare alanda inşa ediliyor olan Ncadde Agora projesinde satışlar başladı.


Özyurtlar Ncadde Agora satış ofisi

Tel: 0850 460 90 96

Web: www.ncaddeagora.com/

Ayşe Büşra...