29 / 04 / 2024

Ncadde Agora konut fiyatları

Ncadde Agora konut fiyatları

Esenyurt Ncadde Agora ev fiyatları, dairelerin konum ve büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Toplam 144 adet dairenin yer aldığı Ncadde Agora Projesi ’nin satışları devam ediyor.

Ncadde Ottoman'da satışlar tamamlanıyor!

Özyurtlar Holding, yeni iş ve yaşamı merkezi konsepti ile Esenyurt'ta hayata geçirdiği Ncadde Ottoman'ın ticari alanlarının tümünün, konut bölümünün yüzde 90'ının satışını tamamladı.

Ncadde Ottoman’a rekor talep!

Sektörün öncü şirketleri arasında yer alan Özyurtlar Holding, yeni iş ve yaşamı merkezi konsepti olarak Esenyurt’un merkezinde inşa ettiği Ncadde Ottoman’ın ticari alanlarının tümünün, konut bölümünün yüzde 90’ının satışlarını tamamladı.

Özyurtlar Esenyurt Ncadde Agora'da teslimler başladı!

Esenyurt Ncadde Agora'da teslimler başladı. Klasik iş merkezinden farlı olarak inşa edilen Ncadde Agora, iş dünyasını bir araya getiriyor. Hemen teslim hemen tapu fırsatı sunan Ncadde Agora'da son 20 home ofis alıcısını bekliyor.

Özyurtlar Ncadde Agora Evleri'nde 120 ay vadeyle!

Özyurtlar İnşaat tarafından hayata geçirilen Ncadde Agora Evleri, Esenyurt'ta konumlandırılıyor. 24 bin 550 metrekare alanda yükselen projede 120 aya varan vade fırsatı sunuluyor..

Özyurtlar Ncadde Agora Aralık'ta teslim!

Esenyurt'ta 24 bin 550 metrekare alanda yayılan Özyurtlar Ncadde Agora bünyesinde 144 home ofis yer alıyor. Teslimlerin Aralık'ta yapılması planlanıyor..

Özyurtlar Ncadde Agora'da 280 bin liraya!

Ncadde Agora Projesi Esenyurt'ta 24 bin 550 metrekare alan üzerinde Özyurtlar İnşaat tarafından inşa ediliyor. Projede 144 home ofis bulunuyor..

Ncadde Agora güncel daire fiyatları!

Ncadde Agora güncel daire fiyatları 280 bin liradan başlayarak değişiyor. Ncadde Agora projesi bu yıl sonunda teslim ediliyor...

NCadde Business projesinde teslimler başladı!

İnşaat sektöründe bugüne kadar toplam 15 bin konut inşa eden Özyurtlar İnşaat, bir projesini daha teslim etmenin gururunu yaşıyor. Özyurtlar İnşaat’ın NCadde Business projesinde mutlu sona ulaşıldı.

NCadde Business'ta erken teslim zamanı!

İnşaat sektöründe bugüne kadar toplam 15 bin konut inşa eden Özyurtlar İnşaat'ın NCadde Business projesinde erken teslim heyecanı yaşanıyor.

Özyurtlar NCadde Business'ta teslimler başladı!

Özyurtlar İnşaat’ın NCadde Business projesinde erken teslim heyecanı yaşanıyor. NCadde Business’ı söz verdiği tarihten 3 ay önce sahiplerine teslim eden Özyurtlar İnşaat, bir kez daha konut sektöründe güvenin adresi olduğunu kanıtladı.

Nlive Bahçeşehir projesi ilk kez Dubai'de tanıtılacak!

Nlive Bahçeşehir projesini Türkiye’den önce ilk kez Dubai’de tanıtıyor. Özyurtlar İnşaat, Nlogo İstanbul, 1Coastal City ve NCadde Agora’yı da uluslararası yatırımcıya fuarda tanıtıyor.

Özyurtlar Nlive Bahçeşehir ilk kez Cityscape’te tanıtılacak!

Özyurtlar İnşaat, Cityscape Global 2015’e, dört projesiyle katıldı. Nlive Bahçeşehir projesini Türkiye’den önce ilk kez Dubai’de tanıtacak olan Özyurtlar İnşaat, Nlogo İstanbul, 1Coastal City ve NCadde Agora’yı da uluslararası yatırımcıya fuarda anlatacak

Özyurtlar İnşaat Cityscape Global 2015 fuarında yerini aldı!

Özyurtlar İnşaat, Dubai’de 8-10 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek olan fuarda, Nlogo İstanbul, 1Coastal City, NCadde Agora ve Nlive Bahçeşehir projelerini uluslararası yatırımcıya tanıtacak.

Ncadde Agora konut fiyatları Haberi

Ncadde Agora konut fiyatları


Özyurtlar İnşaat tarafında hayata geçirilen Ncadde Agora projesi İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta 24 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor.


Özyurtlar Ncadde Agora ‘da stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon gibi daire tipleri bulunuyor. Esenyurt Ncadde Agora Projesi ‘nde stüdyo daireler 62 metrekare, 1+1 daireler 82 metrekare olarak tasarlandı.


Esenyurt Ncadde Agora ev fiyatları ; 

Stüdyo daireler 172 bin TL'den

 1+1 daireler  229 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


Ncadde Agora Esenyurt’ta banka kredisi veya firma bünyesinde kredi imkanı ile ödeme yapılabiliyor. Ncadde Agora Özyurtlar projesi 2017 yılında teslim edilecek.


Ncadde Agora satış ofisi

Telefon :0850 460 90 96

Web: http://www.ncaddeagora.com/


Pınar...