28 / 04 / 2024

NCadde Agora ne kadar satıldı

NCadde Agora ne kadar satıldı

ÖZYURTLAR İnşaat tarafından Esenyurt’un merkezinde inşa edilen Ncadde Agora'nın yarısı 2 ayda satıldı. Mayıs ayında satışa çıkan proje iş dünyasının tüm ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde tasarlandı.

İzmir Agora - Kadifekale Teleferik Projesi'nde son durum ne?

İzmir Agora‘dan Kadifekale’ye yapılacak olan teleferik projesinde son durum ne? İşte ayrıntılar...

Özyurtlar Esenyurt Ncadde Agora'da teslimler başladı!

Esenyurt Ncadde Agora'da teslimler başladı. Klasik iş merkezinden farlı olarak inşa edilen Ncadde Agora, iş dünyasını bir araya getiriyor. Hemen teslim hemen tapu fırsatı sunan Ncadde Agora'da son 20 home ofis alıcısını bekliyor.

Özyurtlar Ncadde Agora Evleri'nde 120 ay vadeyle!

Özyurtlar İnşaat tarafından hayata geçirilen Ncadde Agora Evleri, Esenyurt'ta konumlandırılıyor. 24 bin 550 metrekare alanda yükselen projede 120 aya varan vade fırsatı sunuluyor..

Özyurtlar Ncadde Agora Aralık'ta teslim!

Esenyurt'ta 24 bin 550 metrekare alanda yayılan Özyurtlar Ncadde Agora bünyesinde 144 home ofis yer alıyor. Teslimlerin Aralık'ta yapılması planlanıyor..

Özyurtlar Ncadde Agora'da 280 bin liraya!

Ncadde Agora Projesi Esenyurt'ta 24 bin 550 metrekare alan üzerinde Özyurtlar İnşaat tarafından inşa ediliyor. Projede 144 home ofis bulunuyor..

Ncadde Agora güncel daire fiyatları!

Ncadde Agora güncel daire fiyatları 280 bin liradan başlayarak değişiyor. Ncadde Agora projesi bu yıl sonunda teslim ediliyor...

Elif Dürüst evinin kapılarını InStyle Home Dergisi'ne açtı!

Altın Cadde Mağazaları'nın ve AltınCadde.com'un ortağı 'Aralık Derneği' kurucularından Elif Dürüst, Kandilli sırtlarındaki villasının kapısını InStyle Home Dergisi'ne açtı.

NCadde Business projesinde teslimler başladı!

İnşaat sektöründe bugüne kadar toplam 15 bin konut inşa eden Özyurtlar İnşaat, bir projesini daha teslim etmenin gururunu yaşıyor. Özyurtlar İnşaat’ın NCadde Business projesinde mutlu sona ulaşıldı.

NCadde Business'ta erken teslim zamanı!

İnşaat sektöründe bugüne kadar toplam 15 bin konut inşa eden Özyurtlar İnşaat'ın NCadde Business projesinde erken teslim heyecanı yaşanıyor.

Nlive Bahçeşehir projesi ilk kez Dubai'de tanıtılacak!

Nlive Bahçeşehir projesini Türkiye’den önce ilk kez Dubai’de tanıtıyor. Özyurtlar İnşaat, Nlogo İstanbul, 1Coastal City ve NCadde Agora’yı da uluslararası yatırımcıya fuarda tanıtıyor.

Özyurtlar Nlive Bahçeşehir ilk kez Cityscape’te tanıtılacak!

Özyurtlar İnşaat, Cityscape Global 2015’e, dört projesiyle katıldı. Nlive Bahçeşehir projesini Türkiye’den önce ilk kez Dubai’de tanıtacak olan Özyurtlar İnşaat, Nlogo İstanbul, 1Coastal City ve NCadde Agora’yı da uluslararası yatırımcıya fuarda anlatacak

İzmir Agora Müze Evi'nin restorasyonu ne zaman tamamlanacak?

İzmir kent merkezde en büyük tarih hazinesi olan Agora'da "Müze Ev" olarak restorasyonunu başlanan tarihi ev iki yıldır kaderine terkedildi.

Özyurtlar İnşaat Cityscape Global 2015 fuarında yerini aldı!

Özyurtlar İnşaat, Dubai’de 8-10 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek olan fuarda, Nlogo İstanbul, 1Coastal City, NCadde Agora ve Nlive Bahçeşehir projelerini uluslararası yatırımcıya tanıtacak.

NCadde Agora ne kadar satıldı Haberi

NCadde Agora ne kadar satıldı

ÖZYURTLAR İnşaat’ın, mayıs ayında satışa çıkan projesi Ncadde Agora’nın yarısı 2 ayda satıldı.  Esenyurt’un merkezinde inşa edilen Ncadde Agora, iş dünyasının tüm ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde tasarlandı. Residence konseptindeki projede 1+0, 1+1 ve 2+1 tipinde 144 adet residence daire bulunuyor. Ncadde Agora’da yer alan dairelerin fiyatı 205 bin liradan başlıyor. Alıcısına bir yılda en az yüzde 60 kar elde ettirmesi öngörülen Ncadde Agora’da 24 ay şirket bünyesinde faizsiz taksit seçeneği...