02 / 05 / 2024

Ncadde Agora Rezidans ödeme planı

Ncadde Agora Rezidans ödeme planı

Ncadde Agora güncel daire fiyatları 280 bin liradan başlayarak değişiyor. Ncadde Agora projesi bu yıl sonunda teslim ediliyor...

Özyurtlar Esenyurt Ncadde Agora'da teslimler başladı!

Esenyurt Ncadde Agora'da teslimler başladı. Klasik iş merkezinden farlı olarak inşa edilen Ncadde Agora, iş dünyasını bir araya getiriyor. Hemen teslim hemen tapu fırsatı sunan Ncadde Agora'da son 20 home ofis alıcısını bekliyor.

Ncadde Hayat Rezidans daire fiyatları!

Ncadde Hayat Rezidans projesi Özyurtlar İnşaat imzası ile 12 katlı tek blok şeklinde inşa ediliyor. İşte Ncadde Hayat Rezidans daire fiyatları...

Ncadde Hayat Rezidans nerede?

Tek blok şeklinde yükselen Ncadde Hayat Rezidans projesi 214 adet daireden meydana geliyor. Peki Ncadde Hayat Rezidans nerede?

Özyurtlar Ncadde Agora Evleri'nde 120 ay vadeyle!

Özyurtlar İnşaat tarafından hayata geçirilen Ncadde Agora Evleri, Esenyurt'ta konumlandırılıyor. 24 bin 550 metrekare alanda yükselen projede 120 aya varan vade fırsatı sunuluyor..

Özyurtlar Ncadde Agora Aralık'ta teslim!

Esenyurt'ta 24 bin 550 metrekare alanda yayılan Özyurtlar Ncadde Agora bünyesinde 144 home ofis yer alıyor. Teslimlerin Aralık'ta yapılması planlanıyor..

Özyurtlar Ncadde Agora'da 280 bin liraya!

Ncadde Agora Projesi Esenyurt'ta 24 bin 550 metrekare alan üzerinde Özyurtlar İnşaat tarafından inşa ediliyor. Projede 144 home ofis bulunuyor..

Ncadde Agora güncel daire fiyatları!

Ncadde Agora güncel daire fiyatları 280 bin liradan başlayarak değişiyor. Ncadde Agora projesi bu yıl sonunda teslim ediliyor...

Ncadde Ottoman Esenyurt satış fiyatları!

Ncadde Ottoman Esenyurt satış fiyatları 174 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. 427 rezidansın yer aldığı Özyurtlar Ncadde Ottoman projesinde teslimler 24 ay sonra yapılıyor...

Nlive Bahçeşehir projesi ilk kez Dubai'de tanıtılacak!

Nlive Bahçeşehir projesini Türkiye’den önce ilk kez Dubai’de tanıtıyor. Özyurtlar İnşaat, Nlogo İstanbul, 1Coastal City ve NCadde Agora’yı da uluslararası yatırımcıya fuarda tanıtıyor.

Özyurtlar Nlive Bahçeşehir ilk kez Cityscape’te tanıtılacak!

Özyurtlar İnşaat, Cityscape Global 2015’e, dört projesiyle katıldı. Nlive Bahçeşehir projesini Türkiye’den önce ilk kez Dubai’de tanıtacak olan Özyurtlar İnşaat, Nlogo İstanbul, 1Coastal City ve NCadde Agora’yı da uluslararası yatırımcıya fuarda anlatacak

Özyurtlar İnşaat Cityscape Global 2015 fuarında yerini aldı!

Özyurtlar İnşaat, Dubai’de 8-10 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek olan fuarda, Nlogo İstanbul, 1Coastal City, NCadde Agora ve Nlive Bahçeşehir projelerini uluslararası yatırımcıya tanıtacak.

Özyurtlar İnşaat uluslararası yatırımcılarla biraraya gelecek!

Özyurtlar İnşaat, dünyanın en önemli emlak fuarlarından Cityscape Global 2015’te yerini aldı. Şirket, Nlogo İstanbul, 1Coastal City, NCadde Agora ve Nlive Bahçeşehir projelerini yatırımcılara tanıtacak.

Özyurtlar İnşaat projelerini Dubai'de tanıtacak!

Özyurtlar İnşaat, Dubai'de düzenlenen Cityscape Global 2015'te, Nlogo İstanbul, 1 Coastal City, NCadde Agora ve Nlive Bahçeşehir projelerini tanıtacak.

Ncadde Agora Rezidans ödeme planı Haberi

Ncadde Agora Rezidans ödeme planı


İstanbul Esenyurt'a bağlı Yenikent Mahallesi'nde yükselen Ncadde Agora projesi Özyurtlar İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Ncadde Agora projesi 24 bin 550 metrekare alanda inşa ediliyor.


Ncadde Agora Esenyurt projesinde stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon konut alternatifleri bulunuyor. Ncadde Agora Esenyurt projesi 144 home ofisten oluşuyor.


Ncadde Agora Esenyurt projesinde daire fiyatları 280 bin lira ile 475 bin lira arasında değişiyor. Ncadde Agora Esenyurt projesi bu yıl Aralık ayında teslim ediliyor.


Ncadde Agora Esenyurt projesinde yüzde 20 peşinat verildikten sonra kalan ödeme 0,70 faizle 120 ay taksitli olarak yapılıyor. Ncadde Agora'da house-keeping, resepsiyon, spor salonu, otopark gibi olanaklar yer alıyor.



Adres : Yenikent Mah. Dogan Arasli Cad. No:228 Esenyurt/İstanbul


Tel : 0850 460 27 27

Web : http://www.ncaddeagora.com/

Gülcihan...