12 / 05 / 2024

NCadde Business ofis sayısı

NCadde Business ofis sayısı

İnşaat sektöründe bugüne kadar toplam 15 bin konut inşa eden Özyurtlar İnşaat'ın NCadde Business projesinde erken teslim heyecanı yaşanıyor.

Regus, ofis kiralamalarında TL'ye geçti!

3 bin 125 lokasyon, 1.000 şehir, 110 ülkede, ofis alanı, sanal ofis, ortak çalışma alanı, toplantı odası, Business World ve Business Lounge hizmetleri veren Regus, sözleşmelerin TL üzerinden yapılacağı açıkladı.

Business İstanbul'daki 500 ofis 48 ayda satıldı!

1,5 milyar TL yatırım bedeli ile hayata geçirilen Business İstanbul projesinin 1. etabında yer alan 500 ofisin satışı tamamlandı...

Business İstanbul'da 490 ofis satıldı!

2 etaptan meydana gelen Business İstanbul projesinin birinci etabında 490 adet ofis satıldı. Proje 1.5 milyar TL yatırım değerine sahip. 

Deluxia Park Business ofis fiyatları!

Deluxia Park Business ofis fiyatları 712 bin 248 TL'den başlıyor. Deluxia Park Business projesi 2 blok olarak hayata geçirildi...

Deluxia Park Business ofis fiyatları ne kadar?

Toplam 400 adet ofisten meydana gelen Deluxia Park Business projesinde satışlara başladı. Proje "İş hayatına bir tık önde başlayın" sloganıyla basına tanıtılıyor. Peki Deluxia Park Business ofis fiyatları ne kadar?

Deluxia Park Business satışları başladı!

Teknik Yapı, sadece ofis ve ticari ünitelerden meydana gelen Deluxia Park Business projesinin satışlarına başladı.

DKY Business Tuzla satış ofisi!

İstanbul Anadolu Yakası Tuzla'da konumlandırılan DKY Business Tuzla projesi ofis konseptinde dizayn edildi. DKY Business Tuzla satış ofisi bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Afrodit Tekstil, Business İstanbul’da mağaza açacak!

Türkiye’nin en büyük A plus ofis projesi Business İstanbul’u tercih eden markalar arasına Afrodit Tekstil de katıldı. Business İstanbul’da 1.400 metrekarelik merkez ofis alanına sahip olan Afrodit Tekstil, 4’üncü mağazasını da Business İstanbul’da hizmete açacak.

Business İstanbul’un bir bloğunu ETS Tur satın aldı!

Yatırım değeri 1.5 milyar TL olan ve 6 bloktan oluşan Türkiye’nin en büyük A plus ofis projesi Business İstanbul’un C bloğu, Türkiye’nin önde gelen tur operatörü ETS Tur tarafından yeni yönetim merkezi olmak üzere satın alındı.

Business İstanbul projesi Haziran'da teslim ediliyor!

Yatırım değeri 1.5 milyar TL olan Türkiye'nin en büyük A plus ofis projesi Business İstanbul'un 1. etabı, 2017 Haziran ayında iş dünyasına hizmet vermeye başlayacak. 1. etapta yer alan üç bloğun satışlarının yüzde 95’i tamamlanmış bulunuyor.

Özyurtlar Esenyurt Ncadde Agora'da teslimler başladı!

Esenyurt Ncadde Agora'da teslimler başladı. Klasik iş merkezinden farlı olarak inşa edilen Ncadde Agora, iş dünyasını bir araya getiriyor. Hemen teslim hemen tapu fırsatı sunan Ncadde Agora'da son 20 home ofis alıcısını bekliyor.

Özyurtlar Ncadde Ottoman ile yeni bir iş ve yaşam merkezi kuruluyor!

Özyurtlar İnşaat, Esenyurt'un merkezinde inşa ettiği Ncadde Ottoman ile yepyeni bir ticaret merkezi kuruyor. Ncadde Ottoman, farklı ofis ve suit seçenekleriyle dikkat çekiyor.

The Business Year: Slash Architects’ten doğa dostu ofis tasarımı!

İç mekan tasarımı Mimar Şule Ertürk Gaucher ve Mimar İpek Baycan öncülüğündeki Slash Architects imzasını taşıyan The Business Year Office, plaza hayatının dezavantajlarını, sıcak ve samimi detaylar ile doğa dostu bir tasarım kurgusunda eriterek, avantaja dönüştürüyor.

NCadde Business ofis sayısı Haberi

NCadde Business ofis sayısı

İnşaat sektöründe bugüne kadar toplam 15 bin konut inşa eden Özyurtlar İnşaat'ın NCadde Business projesinde erken teslim heyecanı yaşanıyor. NCadde Business'ı söz verdiği tarihten 3 ay önce sahiplerine teslim eden Özyurtlar Şirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt, "Tüm projelerimizi zamanında hatta zamanından da önce teslim ederek konut sektöründe güvenin adresi olmayı başardık." dedi. Esenyurt'ta inşa edilen proje, 112 adet home-office'in yanı sıra 11 adet ticari birimden oluşuyor. 


Zaman


www.ozyurtlar.com...