29 / 04 / 2024

Ncadde Hayat fiyat listesi

Ncadde Hayat fiyat listesi

Özyurtlar İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Ncadde Hayat Özyurtlar fiyatları 179 bin TL'den başlayarak değişiyor. Proje toplam 214 daireden meydana geliyor.

Buhayat Evleri ne kadar? Bu Hayat konutlarının fiyatı kaç lira?

Ortak Yapı tarafından İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de hayata geçirilen Bu Hayat evlerinde satışlar başladı. Satışa sunulan konutlarda yüzde 20 peşinat 120 ay taksit imkanı sağlanıyor.

Migros bombayı patlattı! 1 litre Ayçiçek yağı fiyatı 33.90 TL'ye düştü

Ayçiçek yağında büyük indirim Migros'tan geldi. Ayçiçek yağının litresinin satış fiyatı 33 TL'ye geriledi. Hayat pahalılığının insanların belini büktüğü günümüzde yapılan indirimler ilaç gibi geliyor. İşte Migros'un düzenlediği indirme ait detaylar.

Kia Picanto’da şaşırtan fiyat! Hayatınızı kolaylaştıracak Kia Picanto’nun yeni fiyatı belli oldu!

Otomobil almak isteyen ancak hangi marka ve model otomobil alacağına bir türlü karar veremeyen kişiler için Kia’nın Picanto modeli adeta hızır gibi yetişiyor. Picanto’nun fiyatını merak edenler için yeni fiyatı belli oldu. Picanto’ya haziran ayı kapsamında sadece 12 bin TL zam geldiği görüldü.

Altında 3 farklı fiyat görenlerin kafasını karıştırdı! İslam Memiş ''artık böyle bir hayat yok'' dedi! Herkes buz kesti

Altın fiyatlarındaki hareketlilik yatırımcıların odağında olmaya devam ederken Kapalıçarşı, banka ve ekranlardaki altın fiyatları görenlerin kafasını karıştırdı. İslam Memiş ''artık böyle bir hayat yok'' dedi!

Hayat pahalılığı vatandaşı canından bezdirdi! Böyle pahalılık Cumhuriyet tarihinde görülmedi!

Vatandaşlar hayat pahalılığından dertli. 2023 yılının başında ücret ve maaşlara yapılan zamlar et ve süt ürünlerinin yanı sıra temel gıda maddelerindeki sürekli fiyat artışları karşısında ilk üç ayda erirken, Cumhuriyet tarihinde böyle gıda pahalılığının görülmediği belirtiliyor.

İftar menüleri cep yakıyor! 2023 iftar menülerini gören hayatının şokunu yaşıyor! İşte 2023 iftar menüsü fiyat listesi

Ramazan Ayı'na sayılı günler kala iftar menü fiyatları da belli olmaya başladı. Bu sene İftar menüleri resmen cep yakıyor. 2023 iftar menülerini gören hayatının şokunu yaşıyor! İşte 2023 iftar menüsü fiyat listesi.

Regal Bulaşık Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Özellikleri neler? 18 Şubat 2023 fiyat listesi

Hanımların vazgeçilmezi bulaşık makineleri bir evi en büyük yardım sağlayan beyaz eşyası. Regal markası da fiyat performans olarak ön planda tutuluyor. Regal Bulaşık Makinesi hayat kolaylaştırmak için tasarlanmış. Peki en uygun fiyata nerede satılıyor? Özellikleri neler? 18 Şubat 2023 fiyat listesi

Regal CMI 101203 Çamaşır Makinesi ne kadar, özellikleri ne? 24 Ocak 2023 fiyat listesi...

Çamaşır makinesi olmadan bir hayat düşünemiyoruz. En kalitelisi, en dayanıklısı ve en iyi çamaşır yıkayanı bizim olsun istiyoruz. Regal CMI 101203 Çamaşır Makinesi tüm bu niteliklere sahip. Peki fiyatı ne kadar, özellikleri ne?

Hayalleri süsleyen robot süpürge en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?  10 Ocak 2023 fiyat listesi

Teknolojinin ilerlemesiyle elektronik ürünlerde de hayatı kolaylaştıran çeşit sayısı çoğalıyor. Bu haberimizin konuğu ev hanımlarının hayallerini süsleyen bir ürün var. Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro 2. Peki Xiaomi Mi Robot Vacum Mop Pro 2 fiyatı ne kadar?

Xiaomi Heyplus akıllı saat kaç TL? Özellikleri neler? 10 Ocak 2023 Fiyat Listesi

21 güne kadar pil ömrü, bluetooth müzik kontrolü, alarm, kapsamlı sağlık izleme gibi özellikleriyle kullanıcısının hayatını kolaylaştıran Xiaomi Amoled Ekran Akıllı Saat indirime girdi. Peki piyasada ortalama 1.599 TL’den satılan Xiaomi saat özellikleri neler, hangi fonksiyonları var, fiyatı kaç

Teknosa’da JBL Tune 510BT Kablosuz Kulaklık fırsatı! 4 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Pek kişinin hayatının vazgeçilmezi olan kablosuz kulak üstü kulakların popüler markalarından JBL Teknosa’da indirimde. Peki JBL kulaklık özellikleri neler, fiyatı kaç TL? İşte detaylar…

Vatan Bilgisayar'dan Samsung Galaxy S22'ye dev indirim! Sakın kaçırmayın! 21 Aralık 2022 fiyat listesi...

Türkiye'nin lider teknoloji marketlerinden biri olarak hayatımıza giren Vatan Bilgisayar, Samsung Galaxy S22'ye indirim yaptı! İşte Vatan Bilgisayar Samsung Galaxy S22 21 Aralık 2022 fiyat listesi ve özellikleri...

Peugeot Boxer ile Peugeot Boxer Van yüzde 0 faiz fırsatıyla! 30 Kasım 2022 fiyat listesi...

İş hayatının, ürün nakliyatı ve yolcu taşımacılığını konforlu hale getiren Peugeot Boxer ile Peugeot Boxer Van’ın Kasım ayı fiyatları belli oldu. İşte Peugeot Boxer ile Peugeot Boxer Van 30 Kasım 2022 fiyat listesi…

Ncadde Hayat fiyat listesi Haberi

Ncadde Hayat fiyat listesi


Toplam  214 daireden oluşan Ncadde Hayat Özyurtlar projesi Özyurtlar İnşaat imzasıyla yükseliyor.


Lansman öncesi satışların başladığı  Ncadde Hayat projesinde dairelerin yanı sıra sosyal alanlar arasında yüzme havuzu, spor salonu, fitness, sauna ve otopark gibi donatılar sağlanıyor. 


Ncadde Hayat Özyurtlar fiyatları!


1+1, 2+1 daire seçeneklerine yer verilen Ncadde Hayat Özyurtlar fiyatları 179 bin TL'den başlayarak değişiyor. Projede  1+1 daire tipleri 60 metrekare, 2+1 daire tipleri 90 metrekare büyüklüklere sahip. 


İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta Özyutlar NMerkez’in hemen karşısında hayata geçirilen Ncadde Hayat Residence 12 katlı tek blok şeklinde yükseliyor. 


Tel: 0850 460 27 27

Web: http://www.ozyurtlar.com/

Pınar...