04 / 05 / 2024

ne zaman bitecek

ne zaman bitecek

Bulgaristan’ın Nessebar kenti ve Kırklareli’nde sosyal eğitim altyapısını geliştirmek için Sınır Ötesi İşbirliği kapsamında sürdürülen Doğa Eğitim Merkezi projesinin inşaatının devam ettiği bildirildi.

Çeşme Toplu Konut projesine onay!

14 ayda teslim edilmesi planlanan TOKİ'nin Çeşme Reisdere projesinin 1.etabında 550 konut, 2.etabında 603 konut yapılacak. Bakanlık onaylı projede bloklar 4 kattan oluşuyor.

Ücretsiz doğalgaz desteği ne zaman sona erecek? 

5 metreküp 'ücretsiz doğalgaz desteği ne zaman bitecek' sorusu merak edilirken devlet tarafından verilen desteğin detayları ortaya çıktı. Bu destek kapsamında, kış aylarında vatandaşların doğalgaz faturalarında önemli bir düşüş kaydedilmişti.

Kira yardımı devam edecek mi? Kiracılar şimdi bakın: Deprem kira yardımı ne zaman bitecek? 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından evi kentsel dönüşüme girenlere kira yardımı yapılıyor. Ayrıca, 6 Şubat depremleri kapsamında da kira yardımı yapılıyor. Peki kira yardımı devam edecek mi? Deprem kira yardımı ne zaman bitecek? 

Bedava doğalgaz uygulaması ne zaman sona erecek?

Kış aylarının gelmesi ile beraber, vatandaşlar tarafından merakla beklenen soru gündemde yerini aldı. Buna göre, bedava doğalgaz uygulaması ne zaman bitecek? İşte merak edilen haberin detayları...

Ziraat Bankası KPSS şartsız personel alımı başvuruları başladı mı, ne zaman bitecek? 

İş arayanları sevindirecek müjdeli haber Ziraat Bankası'ndan geldi. Bu kapsamda, Ziraat Bankası ve Ziraat Katılım bünyesine 577 personel katacak. Peki, Ziraat Bankası KPSS şartsız personel alımı başvuruları başladı mı, ne zaman bitecek?

25 metreküp ücretsiz doğalgaz uygulaması ne zaman sona erecek?

Yaşanan ekonomik kriz ve yüksek enflasyon sonrasında vatandaşlara verilen aylık ücretsiz doğalgaz uygulamasının ne zaman sona ereceği merak ediliyor. Ücretsiz doğalgaz ne zaman bitecek? İşte ayrıntılar...

Üsküdar'da kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz! Hangi mahalledeki kentsel dönüşüm ne zaman bitecek? 

Üsküdar'ın farklı mahallelerinde kentsel dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Peki hangi mahalledeki kentsel dönüşüm ne zaman bitecek? 

Ev sahipleri ve kiracılar aman dikkat! Kiralarda yüzde 25 sınırlaması ne zaman bitiyor?

Kiralarda yüzde 25 kira artış sınırlaması ne zaman bitecek sorusunun cevabı ev sahipleri ve kiracılar tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki kiralarda yüzde 25 sınırlaması ne zaman bitiyor?

Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! Kiralarda yüzde 25 sınırlaması ne zaman bitecek?

Kirada yüzde 25 kira artış sınırlaması ne zaman bitecek sorusunun yanıtı pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki yüzde 25 kira sınırı düzenlemesi ne zaman bitecek?

2023 vergi borç yapılandırması ne zaman bitecek? Son gün ne zaman? Vergi borcu olanlar acil bakın!

Vergi borcu yapılandırılmasında son tarih merak ediliyor. Düzenleme ile 2 bin liranın altındaki vergi borçları silinirken, 2 bin liranın üzerindeki borçlara ise eşit taksitler halinde ödeme imkanı tanınmıştı. Peki 2023 vergi borç yapılandırması ne zaman bitecek? Son gün ne zaman?

Aile destek programı ne zaman bitecek? Aile destek programı uzatıldı mı?

Aile destek programı ne zaman sona erecek, uzatıldı mı? Aile destek programı uzatılacak mı? soruları haziran ayının son haftasına yaklaşırken sorulmaya başlandı. Bu konuda Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı açıklamada bulundu. İşte detaylar!

Kira artışında yüzde 25 sınırı ne zaman bitecek? Kira Artış Sınırlaması kalkacak mı?

Fahiş kira zamlarını önlemek için 2022 Haziran ayı itibarıyla hayata geçirilen düzenlemenin ne zaman sona ereceği merak ediliyor. Peki, Kira artışında yüzde 25 sınırı ne zaman bitecek? İşte detaylar...

Bedava Doğal gaz bitti mi? 2023 ücretsiz doğalgaz kampanyası ne zaman bitecek?

Mayıs ayında ücretsiz doğalgaz kullanan vatandaşlar kampanyanın ne zaman sona ereceğini sorguluyor. Peki, doğalgaz kampanyası ne zaman tamamlanacak? İşte detaylar...

AFAD resmen açıkladı! Deprem fırtınası ne zaman bitecek? Artçılar şiddetlenecek mi?

AFAD Risk Azaltma Genel Müdürü Orhan Tatar, son günlerde ülke genelinde ve afet bölgesinde yaşanan depremlerle ilgili konuştu. AFAD resmen açıkladı! Deprem fırtınası ne zaman bitecek? Artçılar şiddetlenecek mi?

ne zaman bitecek Haberi

ne zaman bitecek

Bulgaristan’ın Nessebar kenti ve Kırklareli’nde sosyal eğitim altyapısını geliştirmek için Sınır Ötesi İşbirliği kapsamında sürdürülen Doğa Eğitim Merkezi projesinin inşaatının devam ettiği bildirildi.


Dereköy Yolu üzerinde bulunan Walldorf Korusu’na yapılacak “Doğa Eğitim Merkezi” çalışmaları belirlenen program dahilinde sürüyor. Yürüyüş yolları ve 45 araçlık otoparkın tamamlandığı projede, herberyum, idari bina, havuz, cam sera, eğitim ve gözlem kulesinin inşaatı hızla yükseliyor.

Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, projenin Kırklareli halkı ve Kırklareli için önemli bir alan olacağını dile getirdi. Yürüyüş yolları ve otoparkın tamamlandığını belirten Kesimoğlu, diğer alanların yapım işinin de devam ettiğini hatırlatarak, şunları söyledi:

“Herberyum, idari bina, cam sera, gözlem kulesi yapımı ve 75 tür bitki dikimi çalışmamız sürüyor. İdari binanın temelini bitirdik. Kolonlarının ise büyük bir kısmının beton döküm işi tamamlandı....