20 / 05 / 2024

Necati Bey caddesi hakkında bilgi

Necati Bey caddesi hakkında bilgi

Karaköy Meydanı'nı kuzeydoğuda Tophane'ye bağlayan cadde olan Necatibey Caddesi, 1958 yılında genişletilecekmiş. Caddenin sahil tarafındaki binalar istimlak edilecekmiş. İstimlak edilen binalar yıkılarak 30 metrelik yol açılacakmış.

Bursa Hisar’da binaların cepheleri yenilendi!

Osmangazi Belediyesi, Bursa’nın ilk yerleşim yeri olan Hisar’ın tarihi özelliklerini korumak adına başlattığı Tarihi Hisar Bölgesi Yenileme Projesi'ni tüm hızıyla sürdürüyor. Projenin en önemli çalışmalarından biri olan Oruçbey Caddesi’ndeki binaların cephe sağlıklaştırma çalışmaları tamamlandı. 

Osmangazi Hisar İçi'nde tarihsel dönüşüm başlıyor!

Osmangazi Belediyesi, “Yaşayan Tarih Hisar İçi” projesinin ilk ayağı olan Oruçbey Caddesi Cephe Sağlıklaştırma Projesi kapsamında başlattığı çalışmaları yoğun bir şekilde sürdürüyor. Tarihi bölgede diğer kurumlarla ortaklaşa yürütülen çalışmalar kapsamında elektrik ve telefon kabloları yer altına al

Buharkent'te 3.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Buharkent Belediyesi, İstiklal Mahallesi Çolak İbrahim Bey Caddesi üzerindeki arsa ihale ile satılıyor. İhale 26 Eylül'de yapılacak...

Osmangazi Oruçbey Caddesi Cephe Sağlıklaştırma projesi başladı!

Geçmişi 7 bin yıl öncesine uzanan tarihi Bursa’nın ilk yerleşim alanının bulunduğu Hisar İçi, Osmangazi Belediyesi'nin ‘Yaşayan Tarih Hisar İçi’ sloganıyla hazırladığı proje ile yeniden ayağa kaldırılıyor.

Kahramanmaraş Afşinbey Bey Caddesi asfaltlandı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ilçelerde başlattığı asfalt çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor.

HCY Konut İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

HCY Konut İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Caner Çamalan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 27 Haziran'da Maltepe, Aydınevler Mahallesi, Aslan Bey Caddesi'nde kuruldu.

Bursa Hisar'da dönüşüm başlıyor!

Osmangazi ilçesinde Bursa’nın en eski 5 mahallesinin bulunduğu Hisar içerisinde dönüşüm projesi başlatılıyor. Hasanoğlu, Oruçbey Caddesi cephe sağlıklaştırma projesinde belediye yöneticileri mahalle sakinleri ile bir araya geldi.

Lotes Gayrimenkul ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lotes Gayrimenkul ve Genel Ticaret Limited Şirketi, Omar Alhalomah tarafından 10 bin TL sermaye ile 11 Nisan'da Beyoğlu, Kocatepe Mahallesi, Şehit Muhtar Bey Caddesi'nde kuruldu.

Sakarya Geyve'deki Konyalı Ali Bey Caddesi yenilenecek!

Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, “İlçenin en önemli arterlerinden biri olan Konyalı Ali Bey Caddesi’nde yenileme çalışmasını hayata geçireceğiz. Geyve’ye hayırlı olsun” dedi.

Konak Tramvayı Projesi yeniden revize edilecek!

Alsancak Şehit Fethi Bey Caddesi'nde kaldırımların inşası süren Konak Tramvayı hattına uygun hale getirilmesi için yapılan düzenlemeye itiraz eden esnaf, mahkeme tarafından haklı bulundu.

Alsancak Şehit Fethi Bey Caddesi'ndeki kaldırım düzenlemesine itiraz!

Alsancak Şehit Fethi Bey Caddesi'nde kaldırımların inşası süren Konak Tramvayı hattına uygun hale getirilmesi için yapılan düzenlemeye itiraz eden esnaf, mahkeme tarafından haklı bulundu.

Asır 3 İnşaat ve Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asır 3 İnşaat ve Yapı Ticaret Limited Şirketi, Musa Karkur ve İsmail Ok ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 11 Ocak'ta Esenyurt, Necipfazıl Kısakürek Mahallesi, Ali Rıza Bey Caddesi'nde kuruldu.

ABT Emlak Turizmcilik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ABT Emlak Turizmcilik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Abdul Hadı Abu Alnaser tarafından 20 bin TL sermaye ile 16 Aralık'ta Beyoğlu, Kamankeş Kemal Mustafa Paşa Mahallesi, Necati Bey Caddesi'nde kuruldu.

Necati Bey caddesi hakkında bilgi Haberi

Necati Bey caddesi hakkında bilgi

Necatibey Caddesi'nde istimlakler başlıyor.


Caddenin sahil tarafındaki binalar yıkılarak 30 metrelik yol açılacak.


  Yeni yılın ilk büyük imar hamlesi, Karaköy ile Tophane arasındaki Necatibey Caddesi'nde yapılacaktır. Bu caddenin sahil tarafındaki binalar istimlak edilerek, 30 metre genişliğinde yol açılacaktır.

  İstimlak hususundaki hazırlıklar tamamlanmış olup, faaliyet için gerekli emir verildikten sonra, bina sahiplerine tebligata başlanacaktır. İstimlaklerin uygun hava şartları altında yapılmasına dikkat edilecek, bu bakımdan faaliyete bahara doğru başlanacaktır.


Akşam Gazetesi 4 Ocak 1958



Abdullah Kutalmış...