18 / 05 / 2024

Necati Çelik Devlet Hastanesi yenilenecek

Necati Çelik Devlet Hastanesi yenilenecek

Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Şenol Ergüney, yenilenecek olan Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi ile ilgili bilgi vererek, “Yeni hastane 320 yataklı ve geniş bir acil servis ünitesine sahip olacak” dedi.

Wolf Tiny CEO: Türkiye’nin tek çıkışı çelik evlerden geçiyor, bir devlet politikasına dönüşmeli!

Çelik evlerin önemine değinen Wolf Tiny CEO’su İbrahim Tetik Türkiye’nin tek çıkışının çelik evlerden geçtiğini ve bir devlet politikasına dönüştürülmesi gerektiğini ifade etti.

Gölcük Necati Çelik Semt Polikliniği'nin yıkım ihalesine 12 teklif!

Gölcük Necati Çelik Merkez Semt Polikliniği ve Verem Savaş Dispanser binasının yıkımı ve enkazının taşınması için düzenlenen ihaleye 14 firma teklif verdi.

İÇDAŞ'ın kurucusu Necati Aslan vefat etti! 

Türkiye'nin en büyük dokuzuncu sanayi kuruluşu olan İÇDAŞ A.Ş (İÇDAŞ Çelik Enerji Tersane ve Ulaşım A.Ş.)'nin Yönetim Kurulu Başkanı Necati Aslan dün öğle saatlerinde hayatını kaybetti. 

Burdur Devlet Hastanesi 8 Nisan'da ihaleye çıkacak!

Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, Burdur Devlet Hastanesi için 8 Mart günü ihaleye çıkacağını söyledi. Özçelik ''Sağlık yatırımları ile kurumlarımızın taleplerini görüştük'' dedi.

Akeren Çelik Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Akeren Çelik Yapı İnşaat Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Necati Eren Tekararabacı imzasıyla kuruldu.

Halıdere Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi'nde sona gelindi!

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Ek Binası içerisinde hizmet verecek olan Halıdere Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi'nde son aşamaya gelindi.

Gölcük Halıdere Fizik Tedavi Merkezi 2017'de açılacak!

Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Ek Binası içerisinde hizmet verecek olan ve yapımı devam eden Halıdere Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi ile Toplum Ruh Sağlığı Merkezi´nde incelemelerde bulunarak, yetkililerden bilgi aldı.

Uzun süredir kullanılmayan araziler devlet eliyle kiraya verilecek!

Sahipleri tarafından uzun süredir kullanılmayan araziler, devlet tarafından kiraya verilecek. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, "Bu düzenleme ile atıl arazi kalmayacak." dedi.

Burdur Devlet Hastanesi geri sayıma geçti!

Burdur Devlet Hastanesi yatırımı Resmi Gazetede yayımlandı. Konu ile ilgili AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik "2014 yılından bugüne bu yatırımın gerçekleşmesi yoğun çaba harcadık.

Burdur'a 300 yatak kapasiteli devlet hastanesi inşa edilecek!

AK Parti Burdur Milletvekili ve AK Parti Sosyal Politikalar Başkan Yardımcısı Bayram Özçelik yaptığı yazılı açıklamada,Burdur'a yeni bir devlet hastanesi yapılacağını bildirdi. Yeni hastane 300 yatak kapasiteli olacak.

Kastamonu Devlet Hastanesi Eylül’de Açılacak!

AK Parti Milletvekilleri Metin Çelik ile Murat Demir, beraberindeki İl Sağlı Müdürlüğü çalışanlarıyla yapımı devam eden 400 yataklı yeni devlet hastanesini ziyaret ederek bilgi aldı.

Necati Çelik Devlet Hastanesi yenileniyor!

Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Şenol Ergüney, yenilenecek olan Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi ile ilgili bilgi vererek, “Yeni hastane 320 yataklı ve geniş bir acil servis ünitesine sahip olacak” dedi.

250 yataklı Gölcük Devlet Hastanesi ihalesi bugün!

Gölcük'te nüfusun hızla artması, Başiskele ve Karamürsel ilçelerinden de hastaların gelmesi nedeniyle ihtiyaca cevap veremeyen Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi yenileniyor. İşte ihaleyle ilgili ayrıntılar...

Necati Çelik Devlet Hastanesi yenilenecek Haberi

Necati Çelik Devlet Hastanesi yenilenecek

Kocaeli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Şenol Ergüney, Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’ni ziyaret ederek ilçeye yapılacak sağlık yatırımlarıyla ilgili bilgi verdi. Ergüney, bölgede bulunan hastaneleri belirli periyotlarda denetlediklerini belirterek, denetimlerde hastanelerin hizmetlerinin yeterlilik kontrolünü gözden geçirdiklerini ifade etti.


Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’nin hizmet ve kapasite olarak her gün daha iyiye gittiğine işaret eden Şenol Ergüney, verilen hizmetin kalitesinin daha da artması için çalışmalarının sürdüğünü bildirdi. Ergüney, “Halkımıza en iyi hizmeti vermek için boş durmayız. Ekip olarak en iyi hizmeti vermek için imkanlarımızı zorluyoruz. Bu kapsamda Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’nin yeniden yapılması için 18 Ocak’ta ihale yapıldı” şeklinde konuştu.


“700 GÜN İÇİNDE HİZMETE GİRECEK”

Ergüney, “Bu süreçte herhangi bir itiraz çıkmaması halinde yaz aylarında hastane inşasına başlanacaktır. Hastanemiz 700 gün...