03 / 05 / 2024

Necdet Ünüvar

Necdet Ünüvar

Müjdeli haberi AK Parti Adana Milletvekili Prof. Dr. Necdet Ünüvar verdi. Ünüvar, Adana'nın Yumurtalık ilçesinde, balıkçı limanı ile marina yapılacağını açıkladı.

Necdet Ünüvar Adana şehir hastanesi inşaatını inceledi!

AK Parti Adana Milletvekili Prof. Dr. Necdet Ünüvar, yapımı devam eden bin 550 yataklı şehir hastanesi inşaatında incelemelerde bulundu.

Adana Ceyhan'da sıcak asfalt yol çalışmaları sürüyor!

Seçim çalışmalarını ara vermeden sürdüren Necdet Ünüvar, Ceyhan'da incelemelerde bulundu. Ünüvar, Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk ile birlikte Namık Kemal Mahallesi'nde devam eden sıcak asfalt yol çalışmalarını denetledi.

Necdet Ünüvar: Sağlıkta Adana öncü kent!

Adana Milletvekili Necdet Ünüvar, Rönesans Sağlık Yatırım A.Ş'nin, dünyanın en önemli yatırım fonları arasında yer alan Meridiam'la işbirliğinde gerçekleştirdiği Adana Şehir Hastanesi'nin, 100 yılın en önemli yatırımı olduğunu bildirdi.

Paranız varsa hemen alın! Çarşamba günü zamlanacak

Parası olan vatandaşların alması gereken bir ürün var çünkü çarşamba günü fiyatların zamlanabileceği değerlendiriliyor.

Birikmiş paranız olabilir! e-Devlet'ten kontrol etmeyi unutmayın

Bireysel Emeklilik Sistemi kademeli olarak iş yerlerinde zorunlu kılındı. Her ay maaşınızdan kesilen bir miktar para adınıza hesaba aktarılıyor. Ancak kimi vatandaş söz konusu parayı unutabiliyor. İşte o paranın var olup olmadığını e-Devlet'ten kontrol edebilirsiniz.

Ona yeşil altın diyorlar... Toprağa eken çiftçi zengin olmanın da ötesine gidiyor... Fiyatı her gün zamlanıyor

Çiftçilik ile ilgilenen vatandaşlar hangi ürünleri ekmeleri durumunda daha fazla para kazanacaklarını araştırıyorlar. İşte bu vatandaşlar için vazgeçilmez bir ürün var.

Türkiye'de de dünyada fark etmez... Tüm çiftçiler ellerini çabuk tutsun... Bunu eken para para demiyor işte kazancı

Dünya genelinde tarım ürünlerine yeniden rağbet olmasıyla birlikte hangi tarım ürünlerinin ne kadar kazandırdığı da merak edilmeye başlandı. Türkiye'de de çiftçilere çok kazandıran bir tarım ürünü var.

TMO'nun Haziran ayı indirimli ürünleri belli oldu! Listede 18 adet ürün var!

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Haziran ayında indirimli satışa sunacağı 18 adet ürünü açıkladı. Peki, TMO'da bu ay hangi ürünler indirimli fiyatlarla satışa sunulacak? İşte detaylar...

5 kg toz şeker 109 TL'ye, 1 kg kırmızı mercimek 22 TL'ye, 1650 gr salça 84 TL'ye düştü! İndirim listesinde 130 ürün var

Migros Market haftanın indirimli ürünlerini "Mutfakların Temel İhtiyaçları" başlığı altında satışa sundu. Kampanya kapsamında, 5 kg toz şeker 109 TL'ye, 1 kg kırmızı mercimek 22 TL'ye, 1650 gr domates salçası 84 TL'ye düştü. İşte diğer indirimli ürünler...

Ramazana özel indirim! Marketlere akın var

Tarım Kredi Marketleri vatandaşın ucuz gıdaya erişimi için Ramazan ayında geçerli olmak üzere 900 üründe fiyatları sabitleme yoluna gitti. Vatandaş Tarım Kredi'ye gitti. Kampanya, yerel ve zincir marketlere de yayıldı.

BİM yine yaptı yapacağını! Aktüel ürünleri arasında öyle bir ürün var ki.. Herkes almak için birbiriyle kapışacak

BİM 31 Mart aktüel ürünlerini vatandaşla paylaştı. indirimli ürünler arasında Elektrikli Bisiklet olması vatandaşın ayrıca ilgisini çekti. Bir kaç yıldır Elektrikli Bisiklet kullanma alışkanlığı edinen vatandaşlar BİM ürünleri arasında Elektrikli Bisiklet olmasına yoğun ilgi gösterdi.

Bu perşembe Poco C40 A101'de! 5 Mart 2023 fiyat listesi...

A101, 9 Mart'ta tanıtılacak teknoloji ürünleri kataloğunu paylaştı. Televizyondan beyaz eşyaya kadar pek çok ürün var. Bu perşembe A101'e Poco C40 A101'de! 5 Mart 2023 fiyat listesi...

İkinci el otomobil alacaklar o bankadan size özel kredi! Üstelik borçları erteleme imkânı var

Vakıfbank’tan araba almak isteyenler için özel kredi fırsatının detayları açıklandı. Herkes yaşam kalitesini yükseltmek için bir araba sahibi olmak istiyor. Çoğu zaman bu araba tercihi ikinci el otomobillerden yana oluyor. Herkes kolayca araba sahibi olabilsin diye Vakıfbank’ın yüz güldüren kredi ha

O bankadan ertelemeli kredi imkânı! Üstelik borçları erteleme imkânı var!

Ülkemizde yaşanan deprem dolayısıyla bir yıl boyunca ödemesiz olarak çekilecek kredi imkânı ve faizsiz olarak ertelenecek borçlar bankalar tarafından gündeme getirildi.

Uygun fiyatlı teknolojik ürünler BİM ve ŞOK'ta! Airfryer'dan akıllı telefona yok yok! 18 Şubat 2023 fiyat listesi...

BİM ve ŞOK, 17-18 Şubat tarihlerinde satışa çıkarılan teknoloji ürünleri kataloğunu paylaştı. Cep telefonlarından kişisel bilgisayarlara kadar pek çok ürün var.

Acil nakite mi ihtiyacın var! O zaman Akbank'ın bu fırsatını kaçırma!

Bankaların ihtiyaç sahibi insanların bütçelerine yönelik yapılan kampanyaları çok rağbet görüyor. Bu kampanyayı yapanlardan biri de Akbank. Akbanklı olan müşterilere 10.000 TL'ye varan sıfır faizli taksitli avans duyurusu yaptı. kampanyanın detayları öğrenilmek isteniyor.

Necdet Ünüvar Haberi

Necdet Ünüvar

Ünüvar,  Yumurtalık'ın, tarihi öneminin yanında turistik potansiyeli de olan bir ilçe olduğunu dile getirdi ve tarihi koruyarak yapılacak yeni liman sayesinde balıkçıların faaliyetlerini daha güzel bir şekilde yürüteceğini, yapılacak yat limanıyla turistik potansiyelin artacağını kaydetti.


125 teknelik balıkçı limanının fizibilite ve projesi için Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığınca 500 bin lira ödenek ayrıldığını anlatan Ünüvar, fizibilite ve proje sürecinin tamamlanmasının ardından inşaatın hemen başlayacağını ve yaklaşık iki yılda bitirileceğini ifade etti.


Necdet Ünüvar, Yumurtalık'ta devam eden arazi toplulaştırma çalışmalarını da yerinde inceleyerek, çalışmalarla ilgili bilgi aldı.


Yeni...