10 / 05 / 2024

Neci Petek Auf

Neci Petek Auf

Auf Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Neci Petek Auf tarafından 100 bin TL sermaye ile 15 Nisan'da Sarıyer, Yeniköy Mahallesi, Köybaşı Caddesi'nde kuruldu.

Ev sahibi ve kiracılar bunu merak ediyor! Kombi, petek bakımı, çatı tadilatı masrafları kime ait? İşte cevabı...

Kışın yaklaşması ve havaların soğuması ile beraber kombi, petek bakımı, çatı tadilatı gibi giderler, kiracı ile konut sahiplerini karşı karşıya getiriyor. Temizlik ve bakım kiracıya aitken parça değişikliği ve tamir konut sahibinin sorumluluğunda yer alıyor. İşte yasal hakların detayları...

İğneci İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İğneci İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Harun İğneci tarafından kuruldu.

Petek kapatmak faturayı azaltır mı? Kombinin az yakması için ne yapılmalıdır?

Kombiler, kış ayına girilmesiyle birlikte fazla yakılmaya başlandı. Bu durumda vatandaşlar, Petek kapatmak faturayı azaltır mı, kombi nasıl az yakar? şeklinde sorular sorulmaktadır. İşte merak edilenler!

Kombi yanarken en az kaç petek açılmalı?

Kombi ve petek kullanımına dair sorular, kış aylarına girdiğimiz şu günlerde sıkça sorulmaya başlandı. Vatandaşlar, kombi ve petekleri nasıl daha verimli kullanacaklarını araştırıyor. İşte detaylar!

Petek sayısı faturayı etkiler mi? Petekler kaç derece olmalı?

Doğalgaz ve kombilere dair sorular havaların soğuması ile gündeme gelmektedir. Bu yüzden Petek sayısı faturayı etkiler mi? Petekler kaç derece olmalı? soruları vatandaşlar tarafından sorulmaktadır. İşte o yanıtlar!

Petek Dinçöz'den 12 milyon liralık icra takibi!

Şarkıcı Petek Dinçöz, bir dönem sunuculuğunu gerçekleştirdiği 'Arım Balım Peteğim' programındaki yapımcısıyla mahkemelik oldu

Petek Proje'nin acı günü! Özcan Tekiner vefat etti!

Petek Proje Mühendislik Müşavirlik'in Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Tekiner'in babası, Özcan Tekiner vefat etti.  Ailesi ve Petek Proje taziye ilanı yayınladı. 

Steın Auf Steın Dış Ticaret İnşaat Emlak Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Steın Auf Steın Dış Ticaret İnşaat Emlak Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ziya Can Doğan tarafından kuruldu. 

Petek Ertüre: Ali Ağaoğlu artık sadece oğlumun babası!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu'nun, 'Küçük Hanımım' diye seslendiği Petek Ertüre, ilişkilerinin neden bittiğini açıkladı.

Petek Yol Yapı Ve Asfalt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Petek Yol Yapı Ve Asfalt Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ufuk     Han tarafından kuruldu. 

Petek Proje'nin acı günü! Gülşen Tekiner vefat etti!

Petek Proje Mühendislik Müşavirlik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Tekiner'in annesi Gülşen Tekiner vefat etti. Petek Proje Mühendislik ve ailesi taziye ilanı yayınladı. 

Auf Alkuraşi İnşaat Turizm Eğitim Gıda Kargo Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şti. kuruldu!

Auf Alkuraşi İnşaat Turizm Eğitim Gıda Kargo Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şti. bugün Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Samer Jabar tarafından kuruldu. 

Petek Residence Taksim son fiyat listesi!

1+1'den 3+1'e kadar konut seçenekleri sunulan Petek Residence projesinde rezidans daire, dükkan ve ofislerden oluşuyor. Proje İstanbul Taksim'de inşa edildi...

Neci Petek Auf Haberi

Neci Petek Auf

Auf Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Neci Petek Auf tarafından 100 bin TL sermaye ile 15 Nisan'da Sarıyer, Yeniköy Mahallesi, Köybaşı Caddesi'nde kuruldu.  


Auf Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; EMLAK MÜŞAVİRLİĞİ *Her türlü gayrimenkulün alımı, satımı ve komisyonculuğu faaliyetlerini yürütmek.* Her türlü emlak, gayrimenkul ve özellikle siteler,plazalar, marketler depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri,  devre mülk, apart hotel, motel, kamping vb. turistlik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi vb. gayrimenkullerin alımını, satımını, kiralanmasını, kiraya verilmesini; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon işlemlerini yapmak ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde ilgili taşınmazların projelendirme işlerini yapmak. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sukna, kat mülkiyeti, kat irtifakı,  şufa ve/veya...