04 / 05 / 2024

Necip Mirkelamoğlu sokak heyelan

Necip Mirkelamoğlu sokak heyelan

Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, Küçükyalı semti Necip Mirkelamoğlu sokakta aşırı yağışlar nedeniyle meydana gelen heyelanda yıkılan istinat duvarını ve çöken yolu inceleyerek, çalışmalara hız verilmesini istedi.

Necip Sönmez Gayrimenkul Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Necip Sönmez Gayrimenkul Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar’da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Abdulalim Sönmez, Arzu Sönmez, Handan Aşuroğlu, Hülya Er, Necip Sönmez ve Uğur Sönmez tarafından kuruldu.

Ekrem İmamoğlu'nun kentsel dönüşüm açıklamalarına tepki!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, dün sabah saat 10.30'da çöken Zeytinburnu Sümer Mahallesi 27/2 sokak 27 numaralı Hilal Apartmanı'nın enkazında incelemeler yaptı. Ekrem İmamoğlu'nun incelemelerden sonra kentsel dönüşüme ilişkin yaptığı paylaşım tepkilere neden oldu.

Çankaya'daki bağ evi için kamulaştırma talebi!

Çankaya-Kuloğlu Sokak’taki tarihi bağ evinin son hali yürek burkuyor. 2017'de çıkan yangın nedeniyle ayakta duramayan bağ evi kimsesizler tarafından mesken edildi. Bağ evi için kamulaştırılma talep edildi. 

Beyoğlu Belediyesi Mis Sokak'taki Ferah Apartmanı’nı kiralayacak iddiası!

Beyoğlu’nun kafe, bar ve müzikli eğlence mekânlarıyla ünlü Mis Sokağı, Beyoğlu Belediyesi’nin dikkatinde. Beyoğlu Belediye yönetimi, Mis Sokak üzerinde yer alan, tarihi Ferah Apartmanı’nı (Martin Apartmanı) restore edip kiralamak için Meclis’ten yetki talep etti. 

Samsun'da 5 katlı binanın altından geçen sokak görenleri hayrete düşürüyor!

Samsun'un İlkadım ilçesi Kökçüoğlu Mahallesi'nde 5 katlı binanın altından geçen sokak, görenleri hayrete düşürüyor.

Hazine arazisini işgal eden Can Dündar'ın eşi hakkında yakalama kararı!

Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Dilek Dündar için Kumbahçe Mahallesi Çavuşoğlu Sokak'ta eşi Can Dündar ile adına kayıtlı lüks villada, imara aykırılık ve hazine arazisini işgal etmesi nedeniyle yakalama kararı çıkarıldı.

Beyoğlu'nda sokak kapatıldı, dükkanlar boşaltıldı!

Beyoğlu'nda çökme riski bulunan bina boşaltıldı. Ardından başlatılan güçlendirme çalışmaları da durdurulan 5 katlı tarihi binanın bulunduğu sokak kapatıldı.

Beyoğlu’nda yıkılma tehlikesi olan bina tahliye edildi!

İstanbul Beyoğlu’nda İstiklal Caddesi Ayhan Işık Sokak'ta yer alan 5 katlı bir bina yıkılma tehlikesi sebebi ile tahliye edildi..

Cihangir'de silüet isyanı!

İstanbul'un Beyoğlu ilçesi Cihangir Mahallesi'ndeki Özoğlu Sokak’ta, Boğaz a nazır devam eden bir inşaat, koca mahalleyi ayağa kaldırmış durumda. Cihangirliler, inşaat imar ruhsatına aykırı bir şekilde sürdüğünü, kentin siluetinin bozulduğunu iddia ediyor...

Beyoğlu’nda 2 katlı bina çöktü!

Beyoğlu Çukur Mahallesi Peşkirci Sokak’ta bulunan 2 katlı bina çöktü. Olay yerine polis, sağlık, itfaiye ve zabıta ekipleri sevk edildi.

Gülşen ve Ozan Çolakoğlu'nun villasının sırrı çözüldü!

Gülşen ve Ozan Çolakoğlu’nun aylık 45 bin liraya kiraladığı Rumelihisarı’ndaki villanın sırrı çözüldü. Müzisyen çift, stüdyo olarak da kullanacakları villada genç yeteneklere ders verecek. İkili, minik sokak çalgıcılarını da keşfedip yıldızlar yaratacak.

Bülent Kerimoğlu: Bakırköy'de kentsel dönüşüm ötelenemez!

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, Kartaltepe Mahallesi Buhar Sokak’ta kahvaltı sofrasında Bakırköylülerle bir araya geldi. Kerimoğlu, ilçedeki kentsel dönüşüme ilişkin açıklamalarda bulundu.

AYK Mimarlık Yapı Limited Şirketi kuruldu!

AYK Mimarlık Yapı Limited Şirketi, Aykut Ölmez tarafından 100 bin TL sermaye ile 29 Temmuz'da Ataşehir, Atatürk Mahallesi, Ekincioğlu Sokak'ta kuruldu.

Necip Mirkelamoğlu sokak heyelan Haberi

Necip Mirkelamoğlu sokak heyelan


Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, geçtiğimiz Ocak'ta ilçeye bağlı Küçükyalı semti Necip Mirkelamoğlu sokakta aşırı yağışlar nedeniyle meydana gelen heyelanda yıkılan istinat duvarını ve çöken yolu inceleyerek, çalışmalara hız verilmesini istedi. 

Konak'a bağlı Küçükyalı semtinde bulunan Mirkelamoğlu sokakta, 29 Ocak'ta gece saat 02.00 sıralarında şiddetli yağmur nedeniyle meydana gelen heyelanda kayan yolu yerinde inceleyen Başkan Pekdaş, Fen İşleri Müdürlüğü'nün en kısa zamanda yolun ve istinat duvarının onarılmasını sağlayacağını söyledi. Sokaktaki dik merpenlere ek olarak yürüyen merpen yapımına da devam edildiğini kaydeden Pekdaş, Fen İşleri Müdürlüğü'nün yollun tamamlanmasının ardından yürüyen merpenin de hizmete sokulacağını söyledi. 


Yeni...