04 / 05 / 2024

Necip Nasır inşaat sektörü ödülü

Necip Nasır inşaat sektörü ödülü

İZMİRLİ işadamı Müteahhitler Federasyonu Başkanı ve Türkiye Müteahhitler Konfederasyonu Başkan Vekili Necip Nasır inşaat sektörüne yaptığı katkılardan dolayı ödüllendirildi. "Anadolu'da Konuta Yön Verenler" toplantısında ödül verildi...

Dünyanın en uzun inşaatında yolun sonuna gelindi! 141 yıldır inşaatı devam eden 'La Sagrada Familia' 2026'da bitiyor!

Dünyanın en uzun inşaatı olan ve 141 yıldır inşaat halinde 'La Sagrada Familia' 2026 yılında bitecek.

Konut sektörü inşaat malzemelerindeki fahiş zamlardan sonra durma noktasına geldi! 

Müteahhitler Federasyonu Başkanı ve İZTO Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Kahraman, konut satışları ile konuştu ve sektörün inşaat malzemelerindeki fahiş zamlardan sonra durma noktasına geldiğine dikkat çekti. Kahraman, çözüm önerilerini tek tek sıraladı.

Çiftçilere, ahır inşaatı ve makine ekipmanı için 45 milyon lira hibe!

Tarım ve Orman Bakanlığı, hayvancılık destek projeleriyle gelişmeye devam ediyor. Bu kapsamda çiftçilere, ahır inşaatı ve makine ekipmanı için toplam 45 milyon lira hibe desteği sağlandı.

İnşaat iskanı nasıl alınır? İnşaat işlerini kim takip etmeli?

İnşaat sektörü, belirli izin ve belgelerin alınması ile resmiyete dökülür. Bu belgelerin başında ise iskan belgesi geliyor. Peki İnşaat iskanı nasıl alınır? İnşaat işlerini kim takip etmeli? İşte ayrıntılar...

İnşaat maliyeti hesaplama formülü 2023! İnşaat maliyeti nasıl hesaplanır? İnşaat maliyetleri ne kadar 2023?

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan  inşaat metrekare maliyet bedelleri, 2023 yılında inşaat türlerine göre yapılacak maliyet hesaplamalarında kullanılacak. Peki, inşaat maliyetleri nasıl hesaplanıyor? İşte inşaat maliyeti hesaplama formülü 2023... 

Alı Nasırı İnşaat Turizm Nakil Vasıtaları Endüstriyel Ürünler İthalat İhracat Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Alı Nasırı İnşaat Turizm Nakil Vasıtaları Endüstriyel Ürünler İthalat İhracat Ve Ticaret Ltd.Şti. Ataşehir'de Alı Nasırı tarafından kuruldu.

Necip Nasır'dan Kiraz Devlet Hastanesi açıklaması!

AK Parti İzmir Milletvekili, Necip Nasır, İzmir'de inşa edilen Kiraz Devlet Hastanesi için yapılan imar itirazlarına tepki gösterdi. 

Necip Nasır'dan kentsel dönüşüm açıklaması! 

İzmir'deki kentsel dönüşüm çalışmaları için yoğun mesai harcayan AK Parti Milletvekili Necip Nasır, kentsel dönüşüm için herhangi bir kredi alınmadığını dile getirdi.

İnşaat sektöründe zam krizi!

200’ün üzerinde alt sektörde oluşturduğu talep ve istihdamlarla ekonominin lokomotifi olarak belirtilen inşaat sektörü, inşaat demiri fiyatlarında yüzde 116’ya ulaşan yükselişin yanında bir diğer önemli girdisi olan çimentoda da aynı durumla karşı karşıya. 

Necip Nasır'dan İzmir deprem konutları açıklaması!

30 Ekim'de İzmir'de meydana gelen deprem sonrasında yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, çalışmaların hızla devam ettiğini dile getirdi.

İnşaat sektöründe çalışan sayısı 1.7 milyonu geçti!

Eylül'de istihdamı artıran tek sektör inşaat oldu. Sektörün istihdam sayısı hazirandaki kredi kampanyası sonrası stokların azalması ve yeni projelerin başlamasıyla 1,7 milyonu geçti.

İnşaat sektöründe istihdam arttı!

Eylül ayı işgücü istatistikleri rakamları açıklandı. Açıklanan rakamlara göre salgında istihdamı artıran tek sektör inşaat oldu.

Sultanbeyli Belediyesi'ne imara aykırı inşaat soruşturması!

İBB, Sultanbeyli Belediyesi'nin özel aile hastanesinin imara aykırı ek inşaatına göz yumduğu iddialarına ilişkin harekete geçti. İBB konuyla ilgili evrakları belediyeden isterken, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı da soruşturma başlattı.

Necip Nasır inşaat sektörü ödülü Haberi

Necip Nasır inşaat sektörü ödülü

İZMİRLİ işadamı Müteahhitler Federasyonu Başkanı ve Türkiye Müteahhitler Konfederasyonu Başkan Vekili Necip Nasır inşaat sektörüne yaptığı katkılardan dolayı ödüllendirildi.

Nasır ödülünü, Capital ve Ekonomist dergilerinin  Hafele ve Garanti Bankası işbirliğiyle Hilton'da düzenlediği "Anadolu'da Konuta Yön Verenler" toplantısında Capital ve Ekonomist Dergisi Projeler Müdürü Selçuk Ergenç'ten aldı. Necip Nasır, İzmir'in yüzde 85'inin kentsel dönüşüme muhtaç durumda olduğunun altını çizdi."Dönüşümde arzu edilen tabloyu ortaya koymak için İzmir 'in gelecek 50 yılına yönelik yapılaşma planlanmalı" dedi. 


Hürriyet...