05 / 05 / 2024

Neda Haseli

Neda Haseli

Plangroup İnşaat Malzemeleri ve Dış Ticaret Limited Şirketi 10 Mart 2015'te, 10 bin TL sermaye bedeli ile Fatih'te Farzın Ghasemı, Neda Haseli Müdürlüğü'nde kuruldu.

Nedaş İnşaat Tekstil Otomotiv Gıda Hayvancılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nedaş İnşaat Tekstil Otomotiv Gıda Hayvancılık Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Nedim Daşdemir tarafından kuruldu.

Atölye Aden Mimarlık İnşaat Mobilya Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atölye Aden Mimarlık İnşaat Mobilya Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Zeynep Neda Yağlı tarafından kuruldu.

Rozas Turizm İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rozas Turizm İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Amırhosseın Hosseınıan ve Neda Shanın Jouy ortaklığında kuruldu. 

Luxury Marble İnşaat Malzemeleri Ve Madencilik Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Luxury Marble İnşaat Malzemeleri Ve Madencilik Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Sıamak Hajıseyedjavadı, Parang Shafeı ve Neda Haseli ortaklığında kuruldu.

İğneada’ya tepkiler sürüyor!

Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, toplantıda, İğneda'ya nükleer santral kurulmasının siyaset üstü bir mesele olduğunu söyledi.

Plangroup İnşaat Malzemeleri ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Plangroup İnşaat Malzemeleri ve Dış Ticaret Limited Şirketi 10 Mart 2015'te, 10 bin TL sermaye bedeli ile Fatih'te Farzın Ghasemı, Neda Haseli Müdürlüğü'nde kuruldu.

Neda İnşaat Turizm Sanayi Anonim Şirketi İstanbul Şubesi kuruldu!

Neda İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Rüştü Yanasavur tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 24 Nisan'da kuruldu

Neda Turizm ve Organizasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Neda Turizm ve Organizasyon Ticaret Limited Şirketi, Erhan Polat ve Neda Polat tarafından 13 Mart'ta 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Neda Haseli Haberi

Neda Haseli

Plangroup İnşaat Malzemeleri ve Dış Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye bedeli ile 10 Mart 2015'te Farzın Ghasemı, Neda Haseli Müdürlüğü'nde kuruldu.


Plangroup İnşaat Malzemeleri ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu;1- Seramik, karo ve fayans, cam, mermer, plastik, mermerit, demir, çelik, bakır vb. ürünlerin alımı, satışı, ithalatı, ihracatı ve toptan ticareti. 2- yapıların ve yapı elemanlarının alımı, satışı, ithalatı, ihracatı ve toptan ticareti. 3- Çimento, alçı, harç, kireç, mozaik vb. inşaat malzemeleri alımı, satışı, ithalatı, ihracatı ve toptan ticareti. 4- Tuğla, kiremit, briket, kaldırım taşı vb. inşaat malzemeleri alımı, satışı, ithalatı, ihracatı ve toptan ticareti. 5- Taş, kum, çakıl, mıcır, kil, kaolin vb. inşaat malzemeleri alımı, satışı, ithalatı, ihracatı ve toptan ticareti. 6- İşlenmişmermer, traverten, kaymaktaşı (su mermeri)...