09 / 05 / 2024

Nedim Yapı şirketi

Nedim Yapı şirketi

Nedim Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hüseyin Aslan tarafından 10 bin TL sermaye ile 29 Haziran'da Pendik, Yeni Mahallesi, Ekim Sokak'ta kuruldu.

Heliz Gayrimenkul Otomotiv Kuyumculuk Yapı Sistemleri Tekstil Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Heliz Gayrimenkul Otomotiv Kuyumculuk Yapı Sistemleri Tekstil Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 20 milyon TL sermaye bedeli ile Nedim Yurdakul tarafından kuruldu.

Ankara'ya 349.6 milyon TL'lik dev proje! 428 adet yeni konut geliyor!

Senkron Üst Yapı şirketi "Senkron Beytepe Toplu Konut Projesi" için harekete geçti. Ankara ilinde yapılması planlanan 428 adet yeni konut projesi 349 milyon 576 bin 90 TL'ye mal olacak. İşte yeni projeye ilişkin tüm detaylar...

Ns Teknik Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ns Teknik Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Nedim Sırdaş tarafından kuruldu.

Altel Otomotiv Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altel Otomotiv Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Nedim Alemdar tarafından kuruldu.

Taş Yapı'dan Aykurt Nuhoğlu'na hakaret davası!

Taş Yapı şirketi yetkililerinin şikâyeti üzerine eski Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu’na dava açıldı.

Nurum Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nurum Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Nedim İgın ve Orhan Kapıcı ortaklığında Sancaktepe’de 10 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Açıkbaş Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Açıkbaş Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Mehmet Nedim Çakırgöz, Mehmet Açıkbaş ve Ali Sungur Ariç tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Nedim Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nedim Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hüseyin Aslan tarafından 10 bin TL sermaye ile 29 Haziran'da Pendik, Yeni Mahallesi, Ekim Sokak'ta kuruldu.

Terra Cephe Kaplama Yapı Mimarlık Mühendislik ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Terra Cephe Kaplama Yapı Mimarlık Mühendislik ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Nedim Aksu ve Fatih Baturaygil ortaklığıyla 250 bin TL sermaye ile 9 Şubat'ta Kadıköy, Suadiye Mahallesi, Çamlı Sokak'ta kuruldu.

Mar Yapı'nın acı günü: Ester Arslan vefat etti!

Mar Yapı şirketi kurucu ortaklarından Yusuf Arslan'ın annesi Ester Arskab vefat etti. Arslan'In cenazesi 17 Nisan Cuma günü (bugün) saat 13.00'te İzmir Altındağ Musevi Mezarlığı'na defnedilecek..

Polisan, Pendik'teki arazisi için DAP Yapı ile görüşüyor!

Polisan, İstanbul Pendik'teki konut ve ticari imarlı arazisinin kat karşılığı inşaatı için DAP Yapı Şirketi ile görüşmelere başlağını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. Şirketin açıklaması şöyle...

Akent Yapı Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Akent Yapı Sanayi Anonim Şirketi, Nedim Can Sipahi Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda, Ertuğrul Çağrı Ersoy Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 200 bin TL'lik sermaye ile 10 Haziran'da kuruldu.

Marmaris'te özel idarenin sattığı Mavi Otel yıkılıyor!

Muğla İl Özel İdaresi tarafından ihale yoluyla Marmaris Yapı Şirketi'ne satılan Marmaris İlçesi'ndeki Mavi Otel'in yıkımı bugün başladı. Mavi Otel'in yerine iş merkezi yapılacağı belirtildi....

Nedim Yapı şirketi Haberi

Nedim Yapı şirketi

Nedim Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hüseyin Aslan tarafından 10 bin TL sermaye ile 29 Haziran'da Pendik, Yeni Mahallesi, Ekim Sokak'ta kuruldu. 


Nedim Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT 1-)  Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2-)  Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3-)  Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve...