29 / 04 / 2024

Nedimoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Nedim Gül

Nedimoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Nedim Gül

2017 yılında 2 milyon konutun satılması planlanan inşaat sektörü için sektörü temsilcilerinden yeni bir uyarı geldi. Nedim Gül, “Yapılan bir projeyi devlet inceleyecek, buraya yapılan bu projenin bedelinin yüzde 50’sini teminat olarak isteyecek” dedi.

Atrius Gayrimenkul Proje İnşaat Yönetim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Atrius Gayrimenkul Proje İnşaat Yönetim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Pakize Oya Narin ve Nurullah Emre Narin ortaklığında kuruldu.

Enuma Gayrimenkul Proje İnşaat Yönetim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Enuma Gayrimenkul Proje İnşaat Yönetim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Pakize Oya Narin ve Nurullah Emre Narin ortaklığında kuruldu.

Asana Gayrimenkul Proje İnşaat Yönetim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Asana Gayrimenkul Proje İnşaat Yönetim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Pakize Oya Narin ve Nurullah Emre Narin ortaklığında kuruldu.

İsa Uçar otel odasında ölü bulundu! Uçar Grup İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İsa Uçar Kimdir?

Bugün saat 10.00 sıralarında İstanbul Büyükçekmece'de bir otele giriş yapan Uçar Grup İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İsa Uçar, kaldığı otel odasında ölü bulundu. 

Rifat Hisarcıklıoğlu, Panora GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Panora GYO'nun 26 Mart 2022 tarihinde gerçekleştirilen Yönetim Kurulu toplantısında Mustafa Rifat Hisarcıklıoğlu'nun Yönetim Kurulu Başkanı olmasına, İsmail Mer Fırat'ın ise Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olmasına karar verildi. 

Fatma Yılmaz, Tek-Art İnşaat Yönetim Kurulu Üyeliğinden istifa etti!

Tek-Art İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Fatma Yılmaz'ın istifası kabul edildi. Yerine Müjdat Aybar'ın atanmasına karar verildi. 

NYN Tavukçuoğlu İnşaat'ın acı günü! Neşat Tavukçuoğlu vefat etti! 

NYN Tavukçuoğlu İnşaat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Neşat Tavukçuoğlu hayatını kaybetti. 

Tek-Art İnşaat Yönetim Kurulu Üyelerini seçti!

Tek-Art İnşaat Yönetim Kurulu Üyelerini belirledi. Buna göre, Soner Yılmaz, Zeynep Yılmaz Demirci, Fatma Yılmaz ve Türkay Yılmaz Yönetim Kurulu Üyesi oldu. 

Enka İnşaat'ın Kurumsal Yönetim Derecelendirme notu 9,28!

Enka İnşaat'ın Kurumsal Yönetim Derecelendirme notu 9,28 olarak güncellendi.

İntema İnşaat yönetim kurulu üyelerini seçti!

İntema İnşaat Yönetim Kurulu'nun 19 Nisan 2021 tarihli toplantısında; Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-17.1 sayılı Kurumsal Yönetim Tebliği'nde ("Tebliğ") yer alan hükümler çerçevesinde yönetim kurulu üyeleri seçildi.

İnşaat Yüksek Mühendisi Özdoğan Dirik vefat etti!

Konya Karaman eşrafından merhum A. Latif Dirik ve merhume Bahriye Dirik'in oğlu İnşaat Yüksek Mühendisi Özdoğan Dirik yaşamını yitirdi. 

İntema İnşaat yönetim kurulu komiteleri çalışma esaslarını güncelledi!

İntema İnşaat ve Tesisat Malzemeleri Yatırım ve Pazarlama A.Ş. tarafından yönetim kurulu komiteleri çalışma esasları hakkında açıklama yapıldı. İşte İntema İnşaat yönetim kurulu komiteleri çalışma esasları...

Şekeroğlu İstihdam ve Yönetim Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Şekeroğlu İstihdam ve Yönetim Danışmanlığı Limited Şirketi Şişli'de 110 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Şekeroğlu, R.A. Mahmoud Alawneh ve Süleyman Kaya tarafından kuruldu.

Nedimoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Nedim Gül Haberi

Nedimoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Nedim Gül

2017 yılında 2 milyon konutun satılması planlanan inşaat sektörü için sektörü temsilcilerinden yeni bir uyarı geldi. Nedim Gül, “Yapılan bir projeyi devlet inceleyecek, buraya yapılan bu projenin bedelinin yüzde 50’sini teminat olarak isteyecek” dedi.


2016 yılında yaşanan daralma ve 15 Temmuz’a rağmen satışların hız kazandığı dönemde inşaat sektörü için yeni bur uyarı da sektörün içendeki temsilcilerden geldi. Devletin konut yapacak müteahhit için en az yüzde 50 teminat almasını gerektiğine değinin sektör temsilcileri konuyu Kahramanmaraş’ta bugün Gazetesine değerlendirdi.


Sektörün önemli isimlerinden Nedimoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Nedim Gül, müteahhitleri mutlaka kendi öz sermayesi ile bina yapmaları gerektiğine değindi. Gül; “Eğer öz sermaye kullanmadan bina yapılırsa, binanın iç dizaynı kullanıcının istediğine göre olmaz. Mutsuz müşteri her zaman karamsar insan demektir” dedi.


2015 yılında 1...