01 / 05 / 2024

Nef 06 ödemeleri

Nef 06 ödemeleri

Sadece 1 oda 1 salon daire seçeneklerinden meydana gelen Nef 06 projesi Timur Gayrimenkul tarafından hayata geçiriliyor. Daireler arası birleştirme yapılabilen projede fiyatlar 199 bin liradan başlıyor.

Nef Ortayaka ödemeleri!

Nef Ortayaka ödemeleri hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. İstanbul Gaziosmanpaşa'da hayata geçirilen proje Haliç'e 5 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Nef Bahçelievler ödemeleri 2018!

Nef Bahçelievler ödemeleri 2018 detayları haberimizde yer alıyor. Yüzde 0.98 kredi faiz oranı ile ödeme yapılan proje İstanbul’un en yeşil projelerinin başında geliyor.  

NEF Bahçelievler ödemeleri!

Nef Bahçelievler projesinde daire fiyatları minimum 599 bin TL'den başlıyor. Projede yüzde 10 peşinatla daire sahibi olunabiliyor...

Nef Sancaktepe 19 Evleri ödemeleri!

Nef Sancaktepe 19 projesi Timur Gayrimenkul tarafından inşa ediliyor. Projede fiyatlar 404 bin TL'den başlıyor...

Nef Bahçelievler konut ödemeleri!

Nef Bahçelievler teslimleri 2019 yılında yapılacak. Timur Gayrimenkul imzasıyla yükselen Nef Bahçelievler projesinde 1+1'den 4,5+1'e kadar konut seçenekleri bulunuyor...

İnistanbul Topkapı Evleri ödemeleri!

İş GYO ve Nef Ortaklığı ile hayata geçirilen İnistanbul Topkapı projesi 4 etap şeklinde hayata geçiriliyor. Proje İnistanbul Topkapı Evleri ödemeleri...

İş GYO-Nef İnistanbul Topkapı fiyatları!

İş GYO-Nef İnistanbul Topkapı fiyatları 416 bin TL'den başlıyor. İnistanbul Topkapı'da aylık taksit ödemeleri, daire teslimlerinden sonra başlıyor...

Inİstanbul Lokal İş GYO ve Nef ödemeleri!

Konum bilgisine göre Cevizlibağ Metrobüs durağına 1 kilometre uzaklıkta bulunan proje toplam 17 bin 944 üzerine yayılıyor. Inİstanbul Lokal İş GYO ve Nef ödemeleri kapsamında 0,79 faiz avantajı sağlanıyor.

Nef Inİstanbul Gala Topkapı fiyat!

Nef Inİstanbul Gala Topkapı fiyat listesi dairelerin konum ve alanlarına bağlı olarak değişiyor. Ödemeleri 30 ay 0 faiz avantajı ile yapılabilen proje Dumlupınar Caddesi’ne 600 metrelik yakın mesafede bulunuyor.

Nef Inİstanbul Gala ödemeleri!

Nef Inİstanbul Gala ödemeleri kapsamında banka kredisi ile vade fırsatı sunuluyor. Dairelerin minimum 48 metrekare büyüklükte dizayn edildiği proje eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsası üzerinde yükseliyor.

Nef Merter Evleri satış fiyatları!

Nef Merter Rezidans 'ın ödemeleri kapsamında yüzde 25 peşinat teslime kadar ödeniyor, kalan kısım banka kredisi ile vadelendiriliyor. İşte Nef Merter Evleri satış fiyatları...

Nef Merter fiyatları ne kadar?

Metroya ve metrobüse yürüme mesafesinde inşa edilen Nef Merter Rezidans konut projesinde peşinat ödemeleri 24 ay boyunca yapılıyor. Peki Nef Merter fiyatları ne kadar?

Nef Merter Kolay Yatırım Fırsatı'yla taksit ödemeleri 2017'de başlıyor!

Nef Merter Kolay Yatırım Fırsatı ile peşinat ödemeleri 24 aya bölünüyor. Böylelikle peşinat taksitleri 2 bin 700 TL'den başlıyor. Banka kredili ödemeler ise 2017'de başlıyor.

Nef 06 ödemeleri Haberi

Nef 06 ödemeleri

Timur Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Nef Points 06 projesinde sadece 1 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor.


 Proje modüler bir sisteme sahip olduğu için daireler arası birleştirme yapılarak 2 oda 1 salon veya 3 oda 1 salon daire seçenekleri elde edilebiliyor.



Nef Points 06 kapsamındaki daireler 48 metrekareden başlayarak 59 metrekareye kadar çıkıyor. Teslimlerinin 30 ay sonra yapılacağı projenin sosyal olanakları arasında spor alanları, çocuk oyun alanları ve güvenlik bulunuyor.


Nef 06 Points iletişim

Tel: 444 9 633

Web: