18 / 05 / 2024

nef 2 örnek daire

nef 2 örnek daire

Nef İki Haliç projesi kapsamında yer alan konutlar Ağustos 2013'te teslim edilecek. Konutların fiyatları 200 bin TL'den başlıyor

NEF, Türkiye’nin dört bir yanında arsa ofisi açıyor!

NEF Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, geçtiğimiz gün gerçekleştirilen basın toplantısında emlak sektörüne yönelik önemli açıklamalarda bulunurken hedef ve projelerini paylaştı. Türkiye’nin dört bir yanında arsa ofisi açan NEF, 2 yılda 3,5 milyon metrekarenin üzerinde arsa satışı yaptı.

Hatay İskenderun’daki afet konutları hızla yükseliyor! İşte 2+1 79 metrekarelik örnek daire!

Hatay İskenderun’daki afet konutları bayramda da hızla yükselmeye devam ediyor. İşte 2+1 79 metrekarelik örnek daire!

Nef'ten Miami'ye 2 bin 200 konutluk yeni proje geliyor!

Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur yaptığı açıklamada Miami’de 2 bin 200 konut için 3 arazinin satın alımını tamamladık ve yatırımına başladıklarını söyledi. 

Nef Arsa Balıkesir metrekare fiyatı 2 bin 200 TL!

Doğayla iç içe bir yaşam fırsatı sunan Nef Arsa Balıkesir projesi, metrekare başına minimum 2 bin 200 TL maksimum 48 bin TL fiyat aralıklarıyla alıcısını bekliyor. İşte projeye dair tüm ayrıntılar...

Nef'ten 2 bin TL taksitle hemen teslim tapulu arsa fırsatı!

Gayrimenkul sektörüne markalı arsa ile yeni bir soluk kazandıran Nef, yılbaşı kampanyasını başlattı. Nef Arsa'da 2 bin TL taksitle hemen teslim tapulu arsa fırsatı sunuluyor... 

Nef Reserve Kandilli 2. Etap satışa çıkıyor!

Yeni konut projelerine devam eden Nef, Kandilli projesinin 2. etabını satışa çıkarıyor...

NEF Çekmeköy'ün ticari alanları 2 Mart'ta satışta!

NEF Çekmeköy'de kira garantili ticari alanlar 2 Mart'ta satışa çıkarılıyor. NEF Çekmeköy projesi Türkiye'nin önde gelen okullarına komşu konumda yükseliyor.   

TOKİ Akgedik 2. etapta örnek daireler hazırlanıyor!

Manisa Yunusemre Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından hayata geçirilen 5 bin 500 Konutluk Akgedik Yunuskent Projesi'nin bin 500 konuttan oluşan 2. etabında örnek daireler hazır hale getiriliyor.

Nef 2018'de 2 bininci konutu teslim etti!

Son 3 senede toplam 17 proje ve 5 binin üzerinde konut teslimi gerçekleştiren Nef, bu yılki 2 bininci evini teslim etti...

Nef cirosunu 2 milyar TL'nin üzerine çıkaracak!

Nef Yönetim Kurulu Başkanı Timur, hedeflerinin ciroyu bu yıl 2 milyar TL üzerine yükseltmek olduğunu ifade etti...

Survivor yarışmacılarına Nef Sancaktepe'den 2+1 daire!

Survivor'da yarışma tarihinin gelmiş geçmiş en büyük ödülü sahiplerini buldu. Kıbrıs’taki büyük finale sayılı günler kala düzenlenen ödül oyununu kazanan şanslı yarışmacılar Nef Sancaktepe’de dört adet 2+1 dairenin sahibi oldu.

Nef Çamlıtepe'de dairelerin tamamı 2 günde satıldı!

Nef'in Çekmeköy'deki yeni projesi Nef Çamlıtepe'daki dairelerin tamamı 2 günde satıldı. Toplam 260 milyon liralık satış gerçekleşti..

İncek Green'in 2+1 örnek dairesi tanıtıldı!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından inşa edilen İncek Green'in 2 + 1 örnek dairesi beğeniye sunuldu,

nef 2 örnek daire Haberi

nef 2 örnek daire

Timur Gayrimenkul tarafından Haliç'te yükselen Nef İki projesi 4 blok halinde yükseliyor. Bu 4 bloktan 3'ü rezidans ve biri ise ofis bloğu olarak tasarlandı. 


Nef 2 Haliç'te toplam 288 konut yer alıyor. Konutların alanlarının 60 ila 125 metrekare arasında değiştiği Nef İki Haliç'te 1 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipleri yer alıyor. 


61 bin metrekarelik inşaat alanına sahip Nef 2'de arsa alanı ise 15 bin metrekare. Nef İki Haliç'te konut fiyatları 200 bin liradan başlangıç gösteriyor. Projede yüzde 10 peşinat veriliyor sonrasında yüzde 15 teslimde ödeniyor ve banka kredili vadelendirme yapılıyor. Projede teslimler Ağustos 2013'te yapılacak. 



Nef İki Haliç örnek daireler