02 / 05 / 2024

Nef 2 ulaşım

Nef 2 ulaşım

Timur Gayrimenkul 'un Haliçte hayata geçirdiği Nef 2 ulaşımı ile ilgili ayrıntılar haberimizde paylaşılıyor...

Nef 2 nerede?

Nef 2 nerede, adres, kroki, ulaşım ve iletişim bilgileri, Nef 2 Haliç projesinin tüm detayları ile haberimizin içerisinde yer alıyor...

Nef 2 iletişim!

Timur Gayrimenkul girişimi imzası taşıyan Nef 2 iletişim, ulaşım ve adres ile ilgili ayrıntılar haberimizde yer alıyor...

Nef 2 ulaşım !

Nef 2 ulaşım için metro ya da metrobüs tercih edilebilir. Çünkü proje, merkezi bir alanda konumlandırılıyor

Vardar Ulaşım Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih 2 Şubesi açıldı!

Vardar Ulaşım Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih 2 Şubesi bugün 300 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Türkiye'ye 1.2 trilyon dolarlık ulaşım, enerji ve alt yapı yatırımı!

2023’e kadar Türkiye’de 1.2 trilyon doları bulan, ulaşım, enerji ve alt yapı projesi gerçekleştirilecek. Bu potansiyel iş makineleri sektörünün iştahını kabartıyor. Öztoygar “Dünya devi markalar Türkiye’de yatırımlarını artıyor. Potansiyel çok büyük ” dedi.

Tuzla'da 2 cadde arasındaki ulaşım sorunu çözüldü!

Tuzla Hürriyet Caddesi ile 19 Mayıs Caddesi arasında kalan dükkanlar ve daire kamulaştırıldı. Tuzla Belediyesi, bu binaları yıkarak 2 cadde arasındaki ulaşım sorununu kalıcı olarak ortadan kaldırdı.

Nef Sütlüce Residence ulaşım!

Nef Sütlüce Residence ulaşım bilgileri göre proje İstanbul Beyoğlu Sütlüce Mahallesi'nde bulunuyor. Arsa alanı 3 bin 373 metrekareden oluşan projede satışların yakın zamanda başlaması planlanıyor.

Kayabaşı Park Mavera 2. Etap ulaşım!

Toplam 45 bin 389 metrekare arsa alanı üzerine yayılan projede 556 adet rezidans ve 252 adet ticari ünite bulunuyor. Kayabaşı Park Mavera 2. Etap ulaşım İstanbul Başakşehir Kayaşehir'de yükseliyor.

Emlak Konut Park Mavera 2. Etap ulaşım!

Emlak Konut Park Mavera 2. Etap ulaşım bilgileri kapsamında proje İstanbul Başakşehir Kayaşehir bölgesinde yer alıyor. Satışların Kasım ayı içerisinde başlayacağı projede ön talep toplanıyor.

Park Mavera Başakşehir 2. Etap ulaşım!

Park Mavera Başakşehir 2. Etap ulaşım bilgileri kapsamında proje, Başakşehir Kayaşehir bölgesinde yer alıyor. Kasım ayında satışa çıkması planlanan proje 45 bin 389 metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Inİstanbul Lokal Nef ulaşım!

Ödeme koşulları kapsamında yüzde 10 indirim sağlanan proje toplam 17 bin 944 üzerinde hayata geçiriliyor. Inİstanbul Lokal Nef ulaşım bilgisi kapsamında Yenikapı sahil yoluna 4 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor.

Nef İş GYO Inİstanbul Lokal ulaşım!

Nef İş GYO Inİstanbul Lokal ulaşım bilgileri kapsamında proje Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nün karşısında bulunuyor. Projede 30 ay 0 faiz avantajı ile konut sahibi olunabiliyor.

Başakşehir Park Mavera 2. Etap ulaşım!

Başakşehir Park Mavera 2. Etap ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul Avrupa Yakası Kayabaşı bölgesinde bulunuyor. Proje 45 bin 389 metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Başakşehir'den Kayaşehir'e ulaşım 2 kilometre kısalacak!

Başakşehir’de bölgeler arası ulaşım yeni yapılan ulaşım aksları ile daha da kısalıyor. Başakşehir’den Kayaşehir’e ulaşım yeni yol çalışması ile 2 km. azalıyor.

Nef Inİstanbul Gala Evleri ulaşım!

Nef Inİstanbul Gala Evleri ulaşım bilgilerine göre proje Yenikapı Hızlı Feribot iskelesine 7 dakika uzaklıkta yer alıyor. Dairelerin alanları 48 ile 308 metrekare arasında değişiklik gösteren projede satışlar devam ediyor.

Nef İnistanbul Gala projesi ulaşım!

Teslimlerin 2017 yılında gerçekleşmesi planlanan Nef İnistanbul Gala projesi İstanbul Avrupa Yakası'nda inşa ediliyor. Nef İnistanbul Gala projesi ulaşım bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Nef 2 ulaşım Haberi

Nef 2 ulaşım


Nef 2 projesi 61 bin metrekare inşaat alanı üzerinde Timur Gayrimenkul tarafından hayata geçirildi. 15 bin metrekare arsa alanına sahip olan Nef 2 projesi Haliç'te yükseliyor. 


1+1, 2+1 ve 3+1 tipinde dairelerin bulunduğu Nef 2 projesinde satışa sunulan 288 adet daire mevcut. Nef 2 'deki daireler 43 metrekare ile 142 metrekare arasında değişen alanlara sahip. Satış süreci devam eden Nef 2 projesinin fiyatları şöyle: 



Nef 2 fiyat daire fiyatları: 


1+1 daireler 200 bin liradan,

2+1 daireler 400 bin liradan başlıyor. 



Nef 2 ödeme: 


Projede daire bedelinin en az yüzde 10'u ödenerek alım yapılabiliyor. Peşinat bedelinin yüzde 15'lik kısmının teslimatta ödendiği Nef 2 'de kalan tutar için banka kredisi kullanılabiliyor. Nef 2 ulaşımı 'nın detayları şu şekilde: 



Nef 2 ulaşımı:


Nef 2 iletişim adresi:  Topçular Mah. Rami Kışla...