03 / 05 / 2024

Nef 2018 burs başvuruları

Nef 2018 burs başvuruları

Nef Vakfı, Türkiye genelinde tüm devlet üniversitelerinde okuyan ve belirlenen kriterlere uygun olan öğrencilerin eğitim hayatlarına, “Yüksek Eğitim Bursu” ile destek vermeye devam ediyor.

NEF 22 Ataköy projesi 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı NEF 22 Ataköy projesinin 2018 yılı değerleme raporunu yayınladı...

Nef'e ''İtibarını En Çok Artıran Marka'' ödülü!

2018 yılı içerisinde ''yüksek seviye yatırım yapılabilir notu olan A+ kredi notuna ulaşan Nef, sektörün en itibarlı markası seçildi.

Nef Ortayaka fiyatları 2018!

Nef Ortayaka fiyatları 2018 detayları haberimizde yer alıyor.  Nef'in beklenen şehir merkezi projesi Ortayaka lansman fiyatlarıyla satışa sunuldu.

Nef Brentford London fiyatlar 2018!

Nef Brentford London fiyatlar 2018 detayları haberimizde yer alıyor. Londra şehir merkezi ve Heathrow Havalimanı'nın tam ortasında yer alan projede 73 daire bulunuyor. 

Nef’ten öğrencilere burs desteği!

Nef Vakfı, Türkiye genelinde tüm devlet üniversitelerinde okuyan ve belirlenen kriterlere uygun olan öğrencilerin eğitim hayatlarına, “Yüksek Eğitim Bursu” ile destek vermeye devam ediyor.

Nef 2018'de 2 bininci konutu teslim etti!

Son 3 senede toplam 17 proje ve 5 binin üzerinde konut teslimi gerçekleştiren Nef, bu yılki 2 bininci evini teslim etti...

Nef Satış Müdürü Selçuk Çelik evleniyor!

Nef Satış ve Pazarlama Genel Müdürü olan Selçuk Çelik, Gizem Önürmen ile dünya evine giriyor. Çiftin düğün töreni 28 Temmuz 2018 Cumartesi günü yapılacak. 

Nef Yalıkavak fiyat bilgisi 2018!

Nef Yalıkavak fiyat bilgisi 2018 haberimizde yer alıyor. 372 daireden meydana gelen proje Timur Gayrimenkul tarafından Muğla Bodrum Yalıkavak'ta hayata geçiriliyor. 

Nef Bahçelievler ödemeleri 2018!

Nef Bahçelievler ödemeleri 2018 detayları haberimizde yer alıyor. Yüzde 0.98 kredi faiz oranı ile ödeme yapılan proje İstanbul’un en yeşil projelerinin başında geliyor.  

NEF'in yeni projeleri yolda!

Türk gayrimenkul sektörünün önemli geliştiricileri arasında yer alan Nef, 2018'in ilk çeyreğinde cirosunu, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 36.5 artırarak 453 milyon liraya yükseltti. 

Kandilli'ye Nef Geliyor! Tüm detaylar 2018!

İstanbul Üsküdar'da hayata geçirilen NEF Kandilli projesi 406 daireden meydana geliyor. Mimari tasarımı Emre Arolat'a ait projede fiyatlar 1 milyon 900 bin TL'den başlıyor.

NEF Kandilli ödeme planı 2018!

NEF Kandilli ödeme planı 2018 detayları haberimizde yer alıyor. 406 daireden meydana gelen projenin mimari tasarımı Emre Arolat'a ait. 

NEF Kandilli Luxury Living fiyat listesi 2018!

NEF Kandilli Luxury Living fiyat listesi 2018 1 milyon 900 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Timur Gayrimenkul tarafından inşa edilen projede 2+1'den 5+1'e kadar daire seçenekleri sunuluyor.

Nef 2018 burs başvuruları Haberi

Nef 2018 burs başvuruları

Nef çatısı altında çalışmalarını devam ettiren Nef Vakfı, gelen yoğun talep üzerine yeni dönem Yüksek Öğrenim burs başvurularını 20 Ekim tarihine kadar toplamaya devam ediyor.

Nef Vakfı, Türkiye genelinde tüm devlet üniversitelerinde okuyan ve belirlenen kriterlere uygun olan öğrencilerin eğitim hayatlarına “Yüksek Eğitim Bursu” ile destek veriyor. Bugüne kadar yaklaşık 35 binden fazla öğrenciye verilen ve kesintisiz şekilde 10 ay devam eden bursların yanı sıra, farklı aktivitelere katılım olanağı sağlayan “Yıldız Çocuk Bursu” sayesinde çocuklar okul hayatlarının yanı sıra sosyal zekalarını da geliştirecek aktivitelerde bulunuyor.

Nef Vakfı’nın websitesi, www.nefvakfi.org üzerinden online olarak gerçekleştirilecek başvuruların ilk aşama sonuçları ise 20 Kasım tarihinde açıklanacak.

Burs başvurusu yapabilmek için gerekli olan kriterler ise; T.C. vatandaşı olmak, disiplin cezası ve adli sicil kaydının olmaması, burs süresince eğitime...