15 / 05 / 2024

Nef aile fonu

Nef aile fonu

Çalışan mutluluğu için Aile Fonu kuran Nef, çalışanlarının başarılı çocuklarının hem eğitim masraflarına destek oluyor hem de burs veriyor. Binlerce müşterisini ev sahibi yaparken, kendi çalışanlarını da unutmadı.

Aile ve Gençlik Fonu 7 soruda tüm detaylarıyla! Yeni evleneceklere faizsiz 150 bin TL kredi Resmi Gazete'de yayımlandı!

TBMM Genel Kurulu'nda kabul edilen Aile ve Gençlik Fonu Kanun Teklifi'nin bugün itibarıyla yürürlüğe alınmasının ardından başvuru tarihi, nasıl başvuru yapılacağı ve kullanım koşulları tek tek belli oldu. İşte Aile ve Gençlik Fonu 7 soruda tüm detaylarıyla...

Aile ve Gençlik Fonu kuruldu! Resmi Gazete’de yayımlandı!

Aile ve Gençlik Fonu'nun Kurulmasına İlişkin Kanun Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Düzenlemeyle beraber yeni evlenecek gençlere, 150 bin liralık 2 yıl geri ödemesiz kredi verilecek. Pilot uygulamaya, 6 Şubat deprem felaketinden etkilenen illerde başlanacak.

Aile ve Gençlik Fonu yasalaştı! Fonun kaynakları neler?

Aile ve Gençlik Fonu Kurulmasına İlişkin Kanun Teklifi TBMM Genel Kurulunda kabul edilerek yasalaştı. Bu kapsamda, fonun kaynaklarının ne olacağı merak konusu oldu. İşte ayrıntılar...

Aile ve Gençlik Fonu kanun teklifi, Meclis Genel Kurulu’na geldi!

Meclis Genel Kurulu’nda, Aile ve Gençlik Fonu Kurulmasına İlişkin Kanun Teklifi'nin tümü üzerinde görüşmeler sona erdi.

Aile Fonu ile 6 yılda toplam 440 bin TL faize son! Yasa bu hafta TBMM’de!

Aile ve Gençlik Fonu'yla gençlere evlilik desteği doğrultusunda 2 sene geri ödemesiz, 4 yılda geri ödeme kaydıyla 150 bin TL faizsiz kredi verilecek. Mevcut faiz oranları üzerinden bakıldığında, kredi kullananlar, yıllık 57 bin, 6 senede ise 440 bin TL faizden kurtulacak.

Evlenecek çiftlere müjde! Aile ve Gençlik Fonu teklifi komisyondan geçti!

Evlenecek çiftlere iki yıl boyunca ödemesiz kredi verilmesini kapsayan, 'Aile ve Gençlik Fonu Kurulmasına İlişkin Kanun Teklifi', TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu'nda kabul edildi.

Aile gayrimenkul yatırım fonu kurulacak!

Omurga Yapı "Omurga Karma Birinci Gayrimenkul Yatırım Fonu” için dörtte bir talep topladı. Omurga Gayrimenkul Portföy, fon portföyünü oluşturduğunda borsa® halka arz edecek. Şirket ikinci fonunu ise bu sene ihraç etmeye hazırlanıyor...

Nef çalışanlarını ev sahibi yapıyor!

Çalışan mutluluğu için Aile Fonu kuran Nef, çalışanlarının başarılı çocuklarının hem eğitim masraflarına destek oluyor hem de burs veriyor. Binlerce müşterisini ev sahibi yaparken, kendi çalışanlarını da unutmadı.

24 Gayrimenkul'den aile ve kira fonu geliyor!

Gayrimenkul yatırım fonlarına ilk adım atan şirketlerden Primo, bu yıl aile ve kira fonu gibi alternatif yatırım araçları oluşturacak. Hedef, 10 yılda 10 milyar dolarlık büyüklüğe ulaşmak.

Primo, aile ve kira fonu kapsamında yatırım araçları oluşturacak!

Gayrimenkul yatırım fonlarına ilk adım atan şirketlerden Primo, bu yıl aile ve kira fonu gibi alternatif yatırım araçları oluşturacak. Hedef, 10 yılda 10 milyar $'lık büyüklüğe ulaşmak

Nef, Amstar Global Partners ile proje geliştirecek!

Nef, ABD merkezli gayrimenkul yatırım fonu yöneticisi Amstar Global Partners (AGP) ile Türkiye’de proje geliştirmek için niyet anlaşması imzalayarak, bu kapsamda iki yıl içinde 500 milyon dolarlık proje geliştirmeyi hedefliyor.

20 günde 800'den fazla aile Nef Ataköy'de ev sahibi oldu!

420 milyon liralık yatırımla hayata geçecek Nef Ataköy 22'de 20 günde 800'den fazla aile ev sahibi oldu. Fiyatların 170 bin dolardan başladığı projeyle ilgili bilgi almak için bir ayda 16 bin 522 kisi başvurdu.

Nef Ataköy'ün 20 günlük tanıtımında 800 aile konut aldı!

Nef'in yeni projesi Ataköy 22 ile ilgili bilgi almak için 16 bin 522 kişi başvutdu. 20 günlük tanıtımda 800 aile ise projeden konut aldı. Şirket 36 ay vade ve yüzde 0 faiz imkanı tanıyor.

Nef aile fonu Haberi

Nef aile fonu

Nef İcra Kurulu Başkanı Erden Timur, Nef'in çalışanlarının şirketi olduğunu ve bir 'patron' olmadığını söyledi. "Şirketin yüzde 95 hissedarıyım ancak bugüne kadar hiç kâr almadım. Hissedarlar arasında bir kâr paylaşımı yok. Dağlatılabilir kârı toplumsal işlere ayırıyoruz" diyen Timur, yaptırılan okulların, kalıcı eserlerin isimlerini çalışanların verdiğini, bir Nef çalışanının anneannesinin adını bir okula verebildiğini kaydetti. Bugün 300'ün üzerinde çalışanı olan Nef'te evden çalışma, gün içinde istenilen saat aralığında mesai, serbest kıyafet, ücretsiz tatil paketleri gibi pek çok farklı uygulama var. Ayrıca Nef, çalışanlarının çocuklarının özel okul taksitlerini ödüyor, yaz okuluna gönderiyor, mentorluk desteği veriyor ve tüm okul hayatı boyunca burs sağlıyor. Evlilik hazırlıkları yapan, çocuk sahibi olacak veya ev sahibi olmak isteyen çalışanlara bu en kritik dönemlerinde maddi olarak destek...