29 / 04 / 2024

nef ataköy günlük kiralık suit

nef ataköy günlük kiralık suit

2008 yılından itibaren Türkiye pazarında olan Körfezin dev ismi Murabahat Gayrimenkul; Nef Ataköy'de satın aldıkları 6 rezidans katını günlük kiralama şeklinde "Sultan's Suites" markası altında işletmeye başladı.

2024 günlük yemek bedeline yüzde 54,54 zam yapıldı! 2024 günlük yemek ücretleri ne kadar oldu?

Şirketlerin gelir vergisinden istisna tutulacağı günlük yemek bedeli belli oldu. Yeni zamma göre 2024 yemek bedellerine yüzde 54,54 zam yapıldı. Peki 2024 günlük yemek bedeli ne kadar oldu?

Günlük kiralık ev arzı yüzde 97 artarak zirveye yerleşti! Toplamda 110 bin 857 ev günlük olarak kiralanıyor

Türkiye'de son iki yılda günlük kiralık ev arzı yüzde 97 arttı. Özellikle pandemi sonrasında artışların başlaması ile toplam 110 bin 857 ev günlük olarak kiraya veriliyor. 

İstanbul'da tüm zamanların en yüksek günlük su tüketimi gerçekleşti!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, mega kent İstanbul'da dün 3 milyon 550 bin 435 metreküp ile tüm zamanların en yüksek günlük su tüketimi gerçekleşti.

Borsa İstanbul günü rekorla tamamladı: BIST 100'den tüm zamanların en yüksek günlük ve haftalık kapanışı!

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, tüm zamanların en yüksek günlük ve haftalık kapanışına imza attı. İşte Borsa İstanbul'daki bugünkü rakamlar...

Milyonlarca çalışana müjde! Günlük yemek ve yol ücretlerinde büyük artış! 2023 yemek parası ücreti ne kadar oldu?

Milyonlarca çalışana müjde! Günlük yemek ve yol ücretlerinde büyük artış yapıldı. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, 2023 yılı için yemek ücretlerini duyurdu. Peki, 2023 yemek parası ücreti ne kadar, kaç TL oldu?

Borsa günü rekorlarla tamamladı! Tüm zamanların en yüksek günlük kapanışı…

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, günü yüzde 1,90 değer kazanarak 4.657,00 puandan tamamladı ve tüm zamanların en yüksek günlük kapanışını gerçekleştirdi. BIST 100 endeksi, bu sonuçla gördüğü en yüksek seviye rekorunu 4.686,57 puana taşımış oldu.

Borsa İstanbul günü rekorlarla tamamladı! En yüksek günlük kapanış…

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, günü yüzde 0,02 yükselişle 4.360,96 puandan tamamlayarak tüm zamanların en yüksek günlük kapanışını gerçekleştiridi, gördüğü en yüksek seviye rekorunu 4.426,62 puana taşıdı.

Altın günlük bilekliklerde yüzde 20 indirim başladı! 14 ayar altın bileklik ne kadar? Koçak 2 Kasım 2022 fiyat listesi

Altın günlük bileklik modellerinde Koçak'ta yüzde 20 indirim fırsatı başladı. Günlük için tercih edilen bu bileklikler 14 ayar olup fiyatları 3,700 liradan başlıyor. İşte Koçak altın bileklik fiyat listesi 2 Kasım 2022..

Fırladı! Gümüş yatırımcısının günlük kazancı yüzde 5'i geçti! Elinde 1 gram bile gümüş olanlar çabuk bakın

Gümüş fiyatları yükselişe geçti. Gümüşün yatırımcısına kazancı günlük  yüzde 5'i geçti. Yatırımcılar hemen güncel gümüş fiyatlarını araştırmaya başladı. Peki, bugün gümüş fiyatları ne kadar oldu? Son dakika gümüş fiyatları 2 Kasım 2022.

14 ayar altın günlük bilekliklerde net yüzde 20 indirim! Koçak altın 20 Ekim 2022 fiyat listesi

Günlük hayatında kolundan hiç altın bileklik eksik etmeyenleri sevindirecek güzel haber Koçak'tan geldi. Koçak'ta 14 ayar altın bilekliklerde net yüzde 20 indirim fırsatı başladı. İşte Koçak altın 20 Ekim 2022 fiyat listesi.

Gümüş kan kaybediyor! Günlük kayıp yüzde 3'ü geçti! Elinde gümüş olanlar çabuk bakın! Son dakika gümüş fiyatları

Gümüş fiyatkarındaki son dakika gelişmeleri takip ediliyor. Gümüş fiyatları resmen kan kaybediyor. Gümüşte günlük kayıp yüzde 3'ü geçti. Elinde gümüş olanlar çabuk bakın! Gümüş fiyatlarında son dakika 16 Ağusutos 2022...

Günlük araç kiralama fiyatları yüzde 35 zamlandı! Yolcu360, Avis, Garenta, Enterprise... 5 Temmuz 2022 fiyat listesi!

Kurban Bayramı’na sayılı günler kala araç kiralamaya talep yüzde 100’den fazla arttı! Talep karşılanamadığı için araç kiralama fiyatları ise yüzde 35 arttı! Peki, günlük kiralık araç fiyatları ne kadar? İşte 5 Temmuz 2022 fiyat listesi...

15 yaşından büyük ve işsiz olanlara günlük harçlık ödemesi müjdesi! 81 ilde veriliyor! Siz de hemen alabilirsiniz!

15 yaşından büyük ve işsiz olanlara günlük harçlık ödemesi müjdesi geldi. Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, 15 yaşından büyük olup işsiz olan herkes başvuruları sonucu ödemelerini alabiliyor. 

nef ataköy günlük kiralık suit Haberi

nef ataköy günlük kiralık suit

Merkezi Kuveyt'te bulunan Murabahat Real Estate Solutions (MRESCO), Ortadoğu'da ve Türkiye'de gerçekleştirdiği başarılı çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. Mekke'deki Hacer Tower'ın da yatırımcısı olan MRESCO’nun yeni projesi "Sultan's Suites" büyük ilgi görüyor.


2008 yılından itibaren Türkiye pazarında olan Körfezin dev ismi Murabahat Gayrimenkul;  Nef Ataköy'de satın aldıkları 6 rezidans katını günlük kiralama şeklinde "Sultan's Suites" markası altında işletmeye başladı.


MRESCO Türkiye CEO’su  Oya Zingal; "Buradaki dairelerimizi günlük kiralama şeklinde "Sultan's Suites" markası adı altında işletiyoruz. Gelen ilgiden çok memnunuz. Orta Doğu'da ve Türkiye'de "Sultan's Suites" markasını duyurduk. Projelerimizle turizm sektöründe önemli projelere imza atacağız.’’ dedi.

Projenin çok ses getiren özelliğinin  ‘Günlük kiralama’ olduğunu vurgulayan Oya Zingal ‘Bizden daire alan yatırımcı anahtarını bize veriyor, ihtiyaçlarını karşılıyoruz, bakıyoruz ve daire sahibi adına işletiyoruz. Ev...