05 / 05 / 2024

Nef basın daveti 2016

Nef basın daveti 2016

Sektörün inovatif ve tasarıma inanan firması Nef, bu vizyonla planladığı İstanbul’daki yeni projelerini ve yeni işbirliklerini anlatacağı basın toplantısı 13 Ekim'de gerçekleşecek.

Cathay Group- Retaj Group İşbirliği basın daveti bugün!

Dünyanın önemli otel yatırımcılarından Katar Kraliyet Ailesi’ne bağlı Retaj Group ile Cathay Group iştiraki Nivo Ataköy, Feriye Restoran’da düzenlenecek imza töreni ve basın toplantısıyla işbirliği anlaşması yapacak. 

Torkam İnşaat basın daveti ertelendi!

Kurucularının inşaat ve yapı sektöründe 30 yıla yaklaşan deneyimi ile Türkiye’nin en saygın inşaat firmaları arasında yer alan Torkam İnşaat, yeni dönem hedeflerini paylaşacağı bir basın toplantısı düzenliyor. 

Breeze De Mar Orlando basın lansmanı 14 Mart'ta!

Orlando’da inşa edilen Breeze De Mar projesi toplam bin 364 konuttan meydana geliyor. Breeze De Mar Orlando basına tanıtılmak üzere basın daveti düzenleniyor.

Torkam basın daveti 20 Mart'ta!

Kurucularının inşaat ve yapı sektöründe 30 yıla yaklaşan deneyimi ile Türkiye’nin en saygın inşaat firmaları arasında yer alan Torkam İnşaat, yeni dönem hedeflerini paylaşacağı bir basın daveti düzenliyor. 

Nef Basın Ekspres konut teslimleri!

Nef Basınekspres projesinde yüzde 5 peşinatla ödeme yapılabilen cazip kampanya uygulanıyor. Nef Basın Ekspres konut teslimleri ne zaman?

Nef Basınekspres'te yüzde 5 peşinat fırsatı!

Nef Basın Ekspres projesinde konut ve ticari alanlara yer veriliyor. 2019 yılında konut teslimleri yapılacak olan Nef Basınekspres projesinde ödeme kampanyası uygulanıyor...

NEF Basın Ekspres Evleri ne zaman teslim?

Timur Gayrimenkul imzasıyla inşa edilen NEF Basın Ekspres projesi 503 daire ve 10 ticari birimden meydana geliyor. Peki NEF Basın Ekspres Evleri ne zaman teslim?

NEF Basın Ekspres'te 2019'da öde kampanya fiyatları!

Timur Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilen NEF Basın Ekspres projesi Bağcılar'a bağlı Güneşli'de Basın Ekspres bölgesinde inşa ediliyor. İşte NEF Basın Ekspres'te 2019'da öde kampanya fiyatlar...

Nef 36 Basın Ekspres Projesi teslim tarihi!

Timur Gayrimenkul imzasıyla İstanbul Güneşli Basın Ekspres bölgesinde hayata geçirilen Nef 36 Basıneskpres projesi konut ve ticari alanlardan oluşuyor....

Nef 36 Basın Ekspres fiyat 2017!

Nef 36 Basın Ekspres'te metrekare fiyatı 5 bin 500 TL'den başlıyor. Nef 36 projesi 2019'un sonunda teslim ediliyor...

Nef 36 Basın Ekspres satılık daire!

İki blok olarak hayata geçirilen NEF 36 Basın Ekspres projesinde teslimlerin 2019 yılında yapılması planlanıyor. Proje Timur Gayrimenkul imzası taşıyor...

Nef 36 Basın Ekspres teslimler!

Nef 36 Basın Ekspres projesi daire ve ticari alanlardan oluşuyor. Projede 1+1'den 3+1'e kadar daire seçenekleri sunuluyor...

Atmaca Gayrimenkul basın daveti 17 Ağustos'ta!

Şimdiye kadar 7 projede 1.592 adet bağımsız bölümün teslimini yapan Atmaca Gayrimenkul basın daveti 17 Ağustos'ta yapılacak.

Nef basın daveti 2016 Haberi

Nef basın daveti 2016

Sektörün inovatif ve tasarıma inanan firması Nef, bu vizyonla planladığı İstanbul’daki yeni projelerini ve yeni işbirliklerini anlatacağı  basın toplantısı düzenliyor. 


Nef'in, Gayrimenkul ve tasarım anlayışını değiştireceğine inandığı bu yeni projeleri ve işbirliklerini tanıtacağı, Nef İcra Kurulu Başkanı Sn. Erden Timur ev sahipliğindeki basın daveti 13 Ekim Perşembe saat 09:30'da...