11 / 05 / 2024

nef binaları

nef binaları

Timur Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi Erden Timur, Manhattan’da inşa edecekleri 340 milyon dolarlık projenin tasarımını, Coca Cola, Bentley, Dom Perignon, Puma ve Swarovski’nin tasarımcılarına yaptıracaklarını söyledi

Emlak Bankası riskli binaların güçlendirilmesini hızlandıracak!

Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, Emlak Katılım Bankası'nın kurulmasıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Timur, ''Emlak Katılım Bankası, deprem tehlikesine karşı riskli binaların güçlendirilmesini hızlandıracak'' dedi.

Nef New York projesi!

Nef New York projesinin inşaat çalışmaları 2015 yılı sonunda başlayacak. “Yüksek Katlı Binalar” kategorisinde “Dünyanın En İyi Projesi” ödülüne layık görülen proje Amerika’da parka yakın ve çeşitli sosyal imkânlar sunuyor.

Nef Gayrimenkul New York projesi!

ABD’nin en yüksek binalarından Empire State’e komşu olacak Nef Gayrimenkul New York projesi Foldhome konseptiyle geliştiriliyor. Projenin inşaat çalışmalarının başlaması ile birlikte satışa çıkmayı planlanıyor.

Nef New York 210 milyon dolar yatırımla inşa ediliyor!

Nef İnşaat, Manhattan’da yükselecek olan Nef New York Projesi ile MIPIM Architectural Review Future Projects Awards'ta “Yüksek Katlı Binalar” kategorisinde “Dünyanın En İyi Projesi” ödülünü kazandı.

Nef Geleceğin Projesi Ödülü'nü aldı!

Nef’in New York’ta yapımına başlayacağı, Empire State’e komşu olacak East 37th Street Residental Tower, MIPIM’de yüksek katlı binalar kategorisinde ‘Geleceğin Projesi Ödülü’nü aldı.

MIPIM 2015'ten Nef'in New York projesine ödül!

MIPIM kapsamında verilen Architectural Review Future Projects Ödülü Nef'in New York projesine gitti. Nef'in New york projesi 'Yüksek Katlı Binalar' kategorisinde 'En İyi Proje' ödülüne layık görüldü..

Mıpım'de Nef yüksek katlı binalar kategorisinde ödül aldı!

MIPIM Fuarı'nda bu yıl Türkiye'nin gayrimenkul sektörü temsilcileri şov yaptı. Nef de son gece New York'taki projesi ile 'yüksek katlı binalar' kategorisinde en iyi proje ödülü aldı.

Nef'in Manhattan projesi MIPIM'de ödül getirdi!

Nef, Manhattan’da inşa edeceği konut projesi ile Architectural Review Future Projects Ödül’ne değer görüldü. Nef, “Yüksek Katlı Binalar” kategorisinde “En İyi Proje” ödülünün sahibi oldu.

Nef New York projesi MIPIM'de en iyi proje ödülü aldı!

Nef, dünyaya açılma vizyonunda gerçekleştirdiği New York projesiyle gayrimenkulün Oscar’ı sayılan MIPIM’de Architectural Review Future Projects Awards’ta “Yüksek Katlı Binalar” kategorisinde “En İyi Proje” ödülüne layık görüldü.

Avi Alkaş: Adalet sarayı gibi kamu binaları fona satılsın!

Jones Lang LaSallein Türkiye Başkanı Alkaş, alışveriş merkezlerindeki sat ve kirala modelinin Türkiyede yaygınlaşması gerektiğini belirterek, Çağlayandaki Adalet Sarayı gibi kamu binaları fonlara satılabilir dedi  

Binaların konduğu alan dışındaki alanlar ortak yerlerdir!

Tamer Heper, Posta Gazetesi'nde "Kırıp dökmeyin" başlıklı yazıyı kaleme aldı. Heper, yazısında Binaların konduğu alan dışındaki alanlar ortak yerler olduğunu belirterek okurlarını konu hakkında sorduğu soruya yanıt veriyor....

Binaların ultrasonu çekilebilir!

İstanbul Teknik Üniversitesi(İTÜ) İnşaat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Ali Taşdemir, “gelişen teknolojilerle binaların tüm özelliklerinin ana karnındaki bebekler gibi görülebildiğini ” ifade etti...

TOKİ, sağlam yerlere sağlam binalar kuracak!

Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, "Başbakan Erdoğanın talimat verdiği TOKİ, en kısa zamanda sağlam yerlere, sağlam binalar kurulması için çalışmalara başlayacak" ifadelerini kullandı

nef binaları Haberi

nef binaları

Timur Gayrimenkul, Nef markasıyla 5 yıl içinde ABD ve Avrupa’nın 10 metropolünde yer almayı hedefliyor. Nef, konutlarında Coca Cola’dan Bentley’e kadar ünlü markaların tasarımcılarıyla işbirliği yapıyor.



Timur Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi Erden Timur, Manhattan’da yer alacak projeleri için bölgenin en ünlü yapılarından tasarımlarıyla ayrıldıklarını belirterek şunları söyledi:

“Manhattan’da bir dairenin 94 milyon dolar olduğu Park 432’den bahsediyoruz, tam Four Seasons’ın karşısı. Ama biz seramiği Dom Perignon’un tasarımcısı Harry Allen’a tasarlatıyoruz. Puma’nın ve Swarovski’nin tasarımcı Dror Benshetrit barbekü, teras bahçesi ve bina asansörünü tasarlıyor. Coca Cola ve Diesel için tasarımlar yapan isim Sebastian Leon Agneessens foldhome ünitelerinde müzik stüdyosu planlıyor. Şu an projeleri devam ediyor, bir yıl içinde tamamlanmasını bekliyoruz. 340 milyon dolar değerinde bir proje oluyor. Konut ve otel ama...