28 / 04 / 2024

Nef Çamlıtepe konutları

Nef Çamlıtepe konutları

Nef'in Çekmeköy'deki yeni projesi Nef Çamlıtepe'daki dairelerin tamamı 2 günde satıldı. Toplam 260 milyon liralık satış gerçekleşti..

Nef Sapanca fiyat listesi Ekim 2022! 

Nef Sapanca projesi mega kent İstanbul'a yakın konumuyla ön plana çıkıyor. Projede 99 villa ve 78 rezidans yer alıyor. Peki Nef Sapanca projesindeki konutların fiyatları ne kadar? İşte Nef Sapanca fiyat listesi Ekim 2022! 

Batman Belediyesi 9 adet arsayı satıyor! Resmi Gazete'de yayımlandı!

Batman Belediye Başkanlığı, Batman ili, Merkez ilçesi, 19 Mayıs, Girbaereşik, Körük, Bahçelievler, İrmi, Çamlıtepe ve Gültepe mahallelerinde yer alan 9 arsayı satıyor. İşte arsalarla ilgili tüm ayrıntılar...

Kocaeli Körfez'deki spor kompleksi projesinin akıbeti TBMM'de!

Kocaeli'nin Körfez ilçesi Çamlıtepe Mahallesindeki spor kompleksi projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Türkkan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Batman'da kentsel dönüşüm için düğmeye basıldı!

Batman'da kentsel dönüşüm çalışmaları için ilk adım atıldı. Batman Valisi Hulusi Şahin, Çamlıtepe, Korik, Petrol ve Tilmer mahallelerini kapsayan imar planları tanıttı.

Sarıyer Çamlıtepe ve Darüşşafaka Mahalleleri 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Çamlıtepe (Derbent) ve Darüşşafaka Mahallelerinde Bulunan 27,97 Ha’lık Riskli Alana İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

Nef Nakkaştepe fiyat listesi!

Nef Nakkaştepe fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Proje Kuzguncuk'da inşa ediliyor.

Nef Nakkaştepe fiyat!

Nef Nakkaştepe fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Proje 3 katlı 4 blok halinde inşa ediliyor...

Nef Nakkaştepe nerede?

“Foldhome” ve “Garantili Proje” gibi yeniliklerle öne çıkan Nef, yeni projesi için düğmeye bastı. Peki Nef Nakkaştepe nerede?

Nef Nakkaştepe ön talep topluyor! Yeni proje!

Son 4 senede, 18 projede 6 binin üzerinde konut teslimi yapan Nef, Nakkaştepe projesi için düğmeye bastı. Proje Üsküdar Kuzguncuk'ta hayata geçiriliyor.

Nef Çekmeköy'den 0.98 yaz fırsatı kampanyası!

Nef, 2020 Nisan ayında teslim edilmesi planlanan Nef Çekmeköy Ormantepe ve Nef Çekmeköy Çamlıtepe projelerinden daire sahibi olmak isteyenler için 120 ay vade ile yüzde 0,98 faiz avantajı sağlıyor...

Sarıyer Çamlıtepe 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıda!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Çamlıtepe (Derbent) Mahallesinde Bulunan Riskli Alana İlişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

Körfez'de tapusu iptal edilen arazilerin bedellerinin ödenmesi TBMM'de!

Kocaeli'nin Körfez ilçesi Çamlıtepe Mahallesi'nde yer alan ve tapusu iptal edilen arazilerin bedellerinin ödenmesi meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Tükkan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Gaziantep Çamlıtepe Ticaret Merkezi tamamlandı!

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, yapımı tamamlanan Çamlıtepe Ticaret Merkezi'ni inceledi. Fadıloğlu, merkezin inşaatının tamamlandığını ifade etti.

Nef Çamlıtepe konutları Haberi

Nef Çamlıtepe konutları

Nef'in Çekmeköy'de hayata geçirdiği yeni projesi Nef Çamlıtepe'de 2 günde 474 konut satışı gerçekleşti. Nef bu satışla yeni bir rekora imza attı. 

Rekor satışın Nef olarak gurur verici olduğunu ancak ülke için daha büyük anlamı olduğunu ifade eden Nef İcra Kurulu Başkanı Erden Timur "Bu satış hem Nef’e hem de ülke ekonomisine duyulan güvenin bir göstergesi. Halkın ihtiyacına cevap verecek projeler ürettiğinizde bunun karşılığını görüyorsunuz" şeklinde açıklamada bulundu.

Talep bırakan Nef müşterilerine öncelikli olarak sunulan projede 2 günde yapılan 260 milyon liralık satış gerçekleşti.

Sektörün geleceği için ümit verdiğini anlatan Nef İcra Kurulu Başkanı Erden Timur, "Bu başarı hem Türkiye ekonomisine, hem de Nef’e duyulan güvenin en somut göstergelerinden biridir. Nef ve Fiba Grubu gibi iki önemli markanın bu projede...