27 / 04 / 2024

nef davutpaşa projesi

nef davutpaşa projesi

Eski Şişecam Fabrikası arsası üzerinde inşa edilen Inİstanbul Topkapı 411 bin 941 metrekare inşaat alanından oluşuyor. Projede 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri sunuluyor. Peki İş GYO Inİstanbul fiyatları ne kadar?

Inİstanbul Topkapı Rezidans nerede?

Teslimlerin 2018 yılı içerisinde gerçekleşeceği Inİstanbul Konutları İş GYO ve Nef imzası taşıyor. Proje 411 bin 941 metrekare inşaat alanından oluşuyor. Peki Inİstanbul Topkapı Rezidans nerede?

Nef Inİstanbul Konutları fiyatları!

Nef Inİstanbul Konutları fiyatları metrekare büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Banka kredisi ile vadeli olarak ödeme imkanı sunan projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri yer alıyor.

İş GYO Inİstanbul ödeme planı!

İş GYO Inİstanbul ödeme planı kapsamında banka kredisi kullanılabiliyor. Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre uzaklıkta olan projede 3 bin 565 adet daire ve 16 adet ticari ünite yer alıyor.

Inİstanbul İş GYO satılık daire!

Inİstanbul İş GYO satılık daire tipleri arasında 1+0'dan 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsasında inşa edilen projede 3 bin 581 bağımsız ünite yer alıyor.

Davutpaşa Inİstanbul fiyat listesi!

Davutpaşa Inİstanbul fiyat listesi kapsamında daire fiyatları 320 bin TL'den başlıyor. İş GYO ve Nef tarafından hayata geçirilen proje 411 bin 941 metrekare inşaat alanından oluşuyor.

İş GYO Nef In İstanbul iletişim!

İş GYO Nef In İstanbul iletişim için 444 72 21 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Banka kredili ve vadeli olarak ödeme yapılabilen proje eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

Inİstanbul Topkapı fiyatları ne kadar?

Inİstanbul Davutpaşa'da 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçeneklerine yer veriliyor. Projede teslimlerin 2018 yılı içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor. Peki Inİstanbul Topkapı fiyatları ne kadar?

Topkapı Inİstanbul ne zaman teslim?

Toplam 3 bin 565 konut ve 16 ticari üniteden oluşan Inİstanbul Evleri Topkapı Şişecam Fabrikası arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Peki Topkapı Inİstanbul ne zaman teslim edilecek?

Inİstanbul İş GYO Nef fiyat!

Inİstanbul İş GYO Nef fiyat listesi daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Teslimlerin 3 yıl sonra yapılması planlanan proje Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nün karşısında hayata geçiriliyor.

İş GYO Inİstanbul satış fiyatları!

Teslimlerin 2018 yılı 2. yarısında gerçekleşmesi öngörülen İş GYO Inİstanbul satış fiyatları 320 bin TL'den başlıyor. Toplamda 4 kısımdan oluşan proje eski Topkapı Şişecam Fabrikası ara alanı üzerinde yükseliyor.

Nef Inİstanbul Topkapı fiyat!

Nef Inİstanbul Topkapı fiyat listesi dairelerin metrekarelerine bağlı olarak değişiyor. Toplam inşaat alanı 411 bin 941 metrekare olarak belirlenen proje Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nün karşısında bulunuyor.

Topkapı Inİstanbul satış ofisi telefon!

Topkapı Inİstanbul satış ofisi telefon numarası 444 72 21 olarak belirlendi. Toplam 3 bin 565 adet daire ve 16 ticari üniteden oluşan proje İş GYO ve Nef imzasıyla inşa ediliyor.

İş GYO Nef İnİstanbul Evleri satılık!

İş GYO Nef İnİstanbul Evleri satılık daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi. Teslim tarihi 2018 yılı olarak belirlenen proje İstanbul Avrupa Yakası Topkapı'da inşa ediliyor.

Inİstanbul Davutpaşa ulaşım!

Inİstanbul Davutpaşa ulaşım bilgilerine göre proje, Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre mesafede bulunuyor. Banka kredili ve vadeli ödeme yapılabilen projede 411 bin 941 metrekare inşaat alanından oluşuyor.

Nef Çekmeköy projesi iletişim bilgileri!

Toplam bin 500 adet daireden oluşan NEF Çekmeköy projesi İstanbul Çekmeköy'de Özyeğin Üniversitesi'nin yanında inşa ediliyor. İşte Nef Çekmeköy projesi iletişim bilgileri...

Nef Bahçelievler projesi ödeme planı!

İstanbul Bahçelievler’de ,Real Meydan AVM’nin arazisinde inşa edilen Nef Bahçelievler projesi 1.023 adet daire ve 14 dükkandan meydana geliyor. Nef Bahçelievler projesi ödeme planı...

İnistanbul Konsept Davutpaşa fiyatları!

İnistanbul Konsept Davutpaşa fiyatları 389 bin TL'den başlıyor. İnistanbul Konsept projesi 2018'in sonunda teslim edilecek...

İnistanbul Hayat Davutpaşa fiyatları!

İnistanbul Hayat Davutpaşa fiyatları 376 bin TL'den başlıyor. İş GYO ve Nef Ortaklığı'nın projesi İnistanbul Hayat Evleri'nde 1+1 ve 2+1 daire tipleri yer alıyor...

Davutpaşa Beyazpark fiyatları!

Davutpaşa Beyazpark fiyatları 468 bin liradan başlayarak değişiyor. Beyaz İnşaat imzasını taşıyan Beyaz Park Topkapı projesi 2017 yılının sonunda teslim ediliyor...

Inİstanbul Lokal Davutpaşa ödeme planı!

Inİstanbul Lokal Davutpaşa ödeme planı kapsamında yüzde 1 peşinatla daire sahibi olunabiliyor. İş GYO ve Nef imzası ile hayata geçirilen projede teslimlerin 2018 yılı içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor.

YTÜ Davutpaşa Kampüsü üst geçit projesi çalışmaları başladı!

Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü’nde okuyan binlerce öğrencinin ulaşım sıkıntısına gidermek planlanan üst geçit projesi için inşaat çalışmalarına başlandı.

YTÜ Davutpaşa Kampüsü için üst geçit projesi!

Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü’nde okuyan binlerce öğrencinin ulaşım sıkıntısına gidermek için üst geçit projesi hayata geçiriliyor.

Davutpaşa Beyaz Park Evleri teslim tarihi!

Davutpaşa Beyaz Park Evleri teslim tarihi 2017 yılının sonu olarak belirtiliyor. Beyaz İnşaat projesi Beyaz Park Evleri'nde 30 ay sıfır faizle taksit imkanı sunuluyor...

Davutpaşa Inİstanbul Lokal ne zaman teslim?

Cevizlibağ Metrobüs durağına 1 kilometre uzaklıkta yer alan Inİstanbul Lokal projesi İş GYO ve Nef imzası ile yükseliyor. Peki Davutpaşa Inİstanbul Lokal ne zaman teslim?

Davutpaşa Inistanbul Lokal satılık daire!

İş GYO - NEF imzasıyla hayata geçirilen Davutpaşa Inistanbul Lokal satılık daire fiyatları 348 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Beyaz Park Rezidans Davutpaşa fiyat!

Beyaz Park Rezidans Davutpaşa fiyat listesi 395 bin liradan başlayarak değişiyor. Beyaz İnşaat projesi Beyaz Park Rezidans Davutpaşa'da daire teslimleri 2017 yılının sonunda yapılıyor...

Davutpaşa Beyaz Park vaziyet planı!

Davutpaşa Beyaz Park vaziyet planı haberimizin içerisinde yer alıyor. Beyaz İnşaat'ın yeni projesi Beyaz Park Topkapı Davutpaşa'da daire fiyatları 395 bin liradan başlangıç gösteriliyor...

nef davutpaşa projesi Haberi

nef davutpaşa projesi

"İş GYO Inİstanbul fiyatları ne kadar?" sorusunu yanıtlamadan önce kısaca projenin özelliklerine değinelim. Teslimlerin 2018 yılının 2. yarısında gerçekleşmesi planlanan projede 3 bin 565 adet daire ve 16 adet ticari ünite bulunuyor.


Daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlanan Inİstanbul Rezidans Nef ve İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı işbirliğinde hayata geçiriliyor. Proje E-5 ile Esenler Otogarı’nı bağlayan Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre uzaklıkta yükseliyor. 


Topkapı Inİstanbul 1. kısımda 1116 bağımsız bölüm, 2. kısımda 752 kısım bölüm, 3. kısımda 815 bağımsız bölüm, 4. kısımda 898 bağımsız bölüm yer alıyor. Proje Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü karşısında bulunuyor.


Davutpaşa Inİstanbul'un sosyal yaşam alanları içerisinde; mescit, oyun alanları, fitness center, yüzme havuzu, basketbol sahası, güvenlik, futbol alanları, kapalı otopark, kreş, asansör ve sinemaya yer veriliyor. 


İş...