05 / 05 / 2024

Nef Global foldhome

Nef Global foldhome

Nef, konut sektöründe bir ilke daha imza atmaya hazırlanıyor. Firma, Nef Global çatısı altındaki ilk projesini Brentford Londra’da geliştirecek.

Nef Sapanca ön satışta! Yeni proje!

Galatasaray SK Global Resmi Sponsorluğu'yla ön plana çıkan Nef, Sapanca projesinde ön satış sürecini başlattı. 

Nef 2022'de global yatırımlarla büyüyecek!

2022 senesi için yatırımlarına hazırlanan Nef, arsa yatırımları ile büyümesini sürdürecek. 

Nef Sapanca ön talep topluyor! Yeni proje!

Galatasaray SK Global Resmi Sponsorluğuyla dikkat çeken Nef, Sapanca projesi için ön talep topluyor.

Nef Nakkaştepe nerede?

“Foldhome” ve “Garantili Proje” gibi yeniliklerle öne çıkan Nef, yeni projesi için düğmeye bastı. Peki Nef Nakkaştepe nerede?

Nef Online açıldı!

“Foldhome” ve “Garantili Proje” gibi yeniliklerle dikkat çeken Nef, dijital satış ofisi “Nef Online”ı tüm müşterilerin kullanımına açtı.

Nef yerli ‘küçük ev’i yurt dışına taşıyacak!

Gayrimenkul sektöründe geliştiriciliğine ek olarak inovatif çalışmaları ile de önemli yatırımlar yapan Nef, yurt dışına götürdüğü ‘Foldhome’ konseptinin ardından ‘küçük evleri’ de taşıyacak...

Nef Global dünyaya açılıyor!

İhracatta özgün üretim için fikri mülkiyet ve marka hakkına sahip olunması çok önemli. Nef in gerçekleştirdiği gibi tamamen yerli fikirle ülkemize döviz girdisini sürdürülebilir bir modelle sağlamak mümkün...

Nef'in dünya markası olma hedefine adım adım!

Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, İnşaat ve Konut Konferansı’nda önemli açıklamalarda bulundu. Timur, Nef Global ile gayrimenkulde bir dünya markası olma hedefine adım adım yaklaştıklarını anlattı.

Nef Brentford Londra'nın lansmanı yapıldı!

Son 4 senedir konut satışında sektör lideri olan Nef, konut sektöründe bir ilke daha imza atıyor. Nef Global çatısı altındaki ilk projesini Brentford Londra’da geliştirecek olan Nef; aynı zamanda Foldhome gibi patentli inovasyonlarının da yurtdışına ihracatını gerçekleştiriyor.

Nef'ten yurtdışına fikir ihracatı!

Nef, konut sektöründe bir ilke daha imza atmaya hazırlanıyor. Firma, Nef Global çatısı altındaki ilk projesini Brentford Londra’da geliştirecek.

Nef 1 Kasım'da Londra projelerini tanıtacak!

Nef, geçtiğimiz yıl Nef Global’i kurarak global hedefleri için aktif çalışmalara başlamıştı. Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur'un Londra’da netleşen operasyonların detaylarını anlatacak. 

Nef Brentford London geliyor!

Nef Brentford London, Nef Global tarafından İngiltere’nin Londra İlçesi’ndeki ilk projesi olarak hayata geçirilecek. Projede çalışmalar başladı. 

Nef Çekmeköy satış ofisi iletişim!

Nef Çekmeköy projesi toplam 1.500 daireden meydana geliyor. Nef Çekmeköy projesi İstanbul Çekmeköy'de foldhome konseptinde yükselecek...

Nef Global foldhome Haberi

Nef Global foldhome

Konut sektörünün lider markası Nef, konut sektöründe bir ilke daha imza atmaya hazırlanıyor. İlk projesini Brentford Londra’da geliştirecek Nef Global, yurtdışında proje geliştirip, Foldhome gibi patentli inovasyonlarının da yurtdışına ihracatı gerçekleştirecek.

Yenilikçi projeleri ile gayrimenkul sektöründe fark yaratan Nef, Nef Global ile dünyaya açılıyor. 62 farklı iş birliği teklifi alan Nef Global; New York, Londra, Berlin gibi metropollerde geliştireceği projelerle küresel bir oyuncu olmayı planlıyor. Nef Global ilk projesine Brentford Londra’da başlayacak.

İngiltere Konsolosluğu’nda gerçekleşen basın toplantısına katılan Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, gayrimenkulde bir dünya markası olma hedefine adım adım yaklaştıklarını söyledi.

Timur, ''Nef İsmini koyarken global bir marka olmayı düşünerek her dilde kolay telaffuz edilecek bir isim seçtik. Gayemiz bu sektörün uluslararası bir markası yok, biz buna talip olabilir...