05 / 05 / 2024

Nef Global projeleri

Nef Global projeleri

Nef, konut sektöründe bir ilke daha imza atmaya hazırlanıyor. Firma, Nef Global çatısı altındaki ilk projesini Brentford Londra’da geliştirecek.

Nef Arsa projelerinde yüzde 10 peşinat ve 24 aya varan vade fırsatı! 

Nef Arsa projeleri ülke genelinde yaygınlaşırken, yeni satış ofisi de Gaziantep’te açılıyor. Projelerde yüzde 10 indirim ve 24 aya varan vade fırsatı sunuluyor. İşte ayrıntılar... 

Kempinski, Nef ile masaya oturdu! Bodrum ve Sapanca projeleri için 365 milyon avroluk imza atıldı!

Kempinski Grubu, Türkiye pazarında da büyümeyi hedefliyor. Kempinski Grubu, hizmet vereceği Sapanca ve Gölköy’de iki yeni lüks konut ve konaklama projesi için Nef ile sözleşme imzaladı.

Nef arsa sistemi nedir? İşte detaylar!

Nef arsa projeleri gündemde yer alan konulardan biridir. Peki Nef arsa sistemi nedir? İşte detaylar!

Nef Sapanca ön satışta! Yeni proje!

Galatasaray SK Global Resmi Sponsorluğu'yla ön plana çıkan Nef, Sapanca projesinde ön satış sürecini başlattı. 

Nef 2022'de global yatırımlarla büyüyecek!

2022 senesi için yatırımlarına hazırlanan Nef, arsa yatırımları ile büyümesini sürdürecek. 

Nef Sapanca ön talep topluyor! Yeni proje!

Galatasaray SK Global Resmi Sponsorluğuyla dikkat çeken Nef, Sapanca projesi için ön talep topluyor.

Nef Reserve projeleriyle bambaşka bir Bodrum! 

Her biri denize sıfır konumda bulunan ve dünyaca ünlü mimarların imzasıyla inşa edilen Nef Reserve projeleri, Yalıkavak, Gölköy ve Hebil koylarında yükseliyor...

Nef'in 2020 ciro hedefi 1,5 milyar lira!

Nef yurtdışında yeni konut projeleri hayata geçirmek ve yurt markası Novu'yu Türkiye'de büyütmek istiyor. Ama asıl heyecan verici hikaye Foldcity...

Nef Global dünyaya açılıyor!

İhracatta özgün üretim için fikri mülkiyet ve marka hakkına sahip olunması çok önemli. Nef in gerçekleştirdiği gibi tamamen yerli fikirle ülkemize döviz girdisini sürdürülebilir bir modelle sağlamak mümkün...

Nef'in dünya markası olma hedefine adım adım!

Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, İnşaat ve Konut Konferansı’nda önemli açıklamalarda bulundu. Timur, Nef Global ile gayrimenkulde bir dünya markası olma hedefine adım adım yaklaştıklarını anlattı.

Eski eviniz gidiyor, yeni bir NEF olarak dönüyor!

Nef Ev Değiştirme Kampanyası devam ediyor. Nef Ev Değiştirme Kampanyası kapsamında Nef Ortayaka, Nef Çekmeköy, Nef Bahçelievler ve Reserve Kandilli projeleri yer alıyor. 

NEF projelerinde 120 ay 0,98 faiz fırsatı!

NEF'in ödüllü şehir merkezi projeleri NEF Çekmeköy, Basınekspres, Bahçelievler ve Ortayaka'da yüzde 10 indirime ek 120 ay için yüzde 0,98 kredi fırsatı başladı. Projede 2 bin 900 TL'den başlayan taksitlerle ev sahibi olunabiliyor.

NEF projelerinde yüzde 10 indirime ek 120 ay için 0,98 kredi fırsatı!

NEF, şehir merkezindeki ödüllü projeleri Nef Çekmeköy, Nef Basınekspres, Nef Bahçelievler ve yeni projesi Nef Ortayaka’da büyük avantaj dönemi başlattı.

Nef Global projeleri Haberi

Nef Global projeleri

Konut sektörünün lider markası Nef, konut sektöründe bir ilke daha imza atmaya hazırlanıyor. İlk projesini Brentford Londra’da geliştirecek Nef Global, yurtdışında proje geliştirip, Foldhome gibi patentli inovasyonlarının da yurtdışına ihracatı gerçekleştirecek.

Yenilikçi projeleri ile gayrimenkul sektöründe fark yaratan Nef, Nef Global ile dünyaya açılıyor. 62 farklı iş birliği teklifi alan Nef Global; New York, Londra, Berlin gibi metropollerde geliştireceği projelerle küresel bir oyuncu olmayı planlıyor. Nef Global ilk projesine Brentford Londra’da başlayacak.

İngiltere Konsolosluğu’nda gerçekleşen basın toplantısına katılan Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, gayrimenkulde bir dünya markası olma hedefine adım adım yaklaştıklarını söyledi.

Timur, ''Nef İsmini koyarken global bir marka olmayı düşünerek her dilde kolay telaffuz edilecek bir isim seçtik. Gayemiz bu sektörün uluslararası bir markası yok, biz buna talip olabilir...