30 / 04 / 2024

NEF Gölköy iletişim

NEF Gölköy iletişim

NEF Gölköy'de 5,35 TL sabit Euro kuru avantajı bayram boyunca devam edecek. Bodrum Yalıkavak'ta inşa edilecek olan NEF Gölköy projesinde otel ve villalar yer alacak. 

Nef Reserve Gölköy'de teslimler bu yaz!

Bodrum'un el dğememiş koylarından birinde konumlanan Nef Reserve Gölköy'de teslimler bu yaz başlıyor. Nef Reserve Gölköy projesinde örnek villalar inşa edildi.

Nef Reserve Gölköy güncel fiyat listesi 2020!

Bodrum'un en özel koylarından Cennet Koyu'nun hemen yanında hayata geçirilen Nef Reserve Gölköy'de teslimler Ağustos 2021'de yapılacak. İşte Nef Reserve Gölköy güncel fiyat listesi...

Bodrum'un en özel koylarından birinde: Nef Reserve Gölköy!

Bodrum'un en özel koylarından Cennet Koyu'nun hemen yanında yer alan Nef Reserve Gölköy, çam ve zeytin ağaçlarıyla çevrili, doğayla iç içe bir yaşam sunuyor. Emre Arolat'ın tasarladığı, Herman Salm'ın da peyzaj tasarımını yaptığı bu butik proje 38 villadan oluşuyor...

Gölköy'de yerleşim alanlarındaki heyelan riski meclis gündeminde!

Ordu ili Gölköy ilçesinde bazı yerleşim alanlarındaki heyelan riskine yönelik Bakanlığın çalışmaları TBMM gündemine taşındı. CHP'li Adıgüzel, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

NEF Gölköy teslim!

NEF tarafından Bodrum'un Yalıkavak İlçesi'nde inşa edilen NEF Gölköy projesinde 5,35 TL sabit Euro kuru avantajı başlatıldı. Peki, projede daire teslimleri ne zaman yapılacak? İşte NEF Gölköy teslim tarihi...

NEF Gölköy'de 5,35 TL sabit Euro kur avantajı!

NEF Gölköy'de 5,35 TL sabit Euro kuru avantajı bayram boyunca devam edecek. Bodrum Yalıkavak'ta inşa edilecek olan NEF Gölköy projesinde otel ve villalar yer alacak. 

NEF Çekmeköy iletişim!

NEF Çekmeköy iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Nef Ormantepe 1.2 milyar TL yatırım bedeliyle hayata geçiriliyor. 

Nef Gölköy Bodrum fiyatları!

Nef Gölköy Bodrum fiyatları 3 milyon Euro'dan başlıyor. Timur Gayrimenkul imzası taşıyan proje ağaç kesilmeden hayata geçiriliyor...

NEF Gölköy fiyat!

Ağaç kesilmeden hayata geçirilen NEF Gölköy projesi Emre Arolat tarafından tasarlanıyor. NEF Gölköy fiyatları 3 milyon Euro'dan başlıyor ve 10 milyon Euro'ya kadar çıkıyor. 

NEF Gölköy'de 3 milyon Euro'dan başlayan fiyatlarla!

Timur Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilen NEF Gölköy daire fiyatları 3 milyon Euro'dan başlıyor. Bodrum NEF Gölköy Cennet Koru projesinin tasarımı Emre Arolat tarafından yapılıyor. 

Bodrum Nef Gölköy satılık daire!

Bodrum Yalıkavak'ta inşa edilecek olan Nef Gölköy projesi otel, villa ve rezidans dairelerden meydana geliyor. Bodrum Nef Gölköy satılık daire tipleri haberimizin içinde yer alıyor.

Nef Gölköy Yalıkavak iletişim!

Nef, Bodrum'da ikinci projesi Nef Gölköy için ön talep topluyor. Nef Gölköy projesinde rezidans daire, villa ve otele yer veriliyor...

NEF Gölköy'de ön talep toplanıyor! Yeni Proje!

Bodrum Yalıkavak'ta inşa edilecek olan NEF Gölköy projesinde ön talepler toplanıyor. Proje rezidans, otel ve villalardan meydana geliyor.

NEF Gölköy iletişim Haberi

NEF Gölköy iletişim

Sahil kasabası konseptinde dizayn edilecek olan NEF Gölköy projesi 400 metre sahil şeridine sahip olacak. Otel, villa ve rezidans dairelere yer verilecek proje NEF imzasını taşıyor. 

NEF Gölköy projesi Bodrum Yalıkavak'ta hayata geçiriliyor. Projede alanları 88 ile 420 metrekare arasında değişen 3+1, 4+1 ve 5+1 dubleks daireler bulunuyor. 

NEF Gölköy'ün rezidans bölümünde ise 2+1'den 4+1'e kadar farklı konut alternatifleri sunuluyor.


NEF Gölköy'de 5,35 TL sabit Euro kur avantajı!

NEF Gölköy'de 5,35 TL sabit Euro kur avantajı bayram süresinde devam edecek.  Fiyatların 2 milyon Euro'dan başladığı projede teslimler 2020 yılının Ağustos ayında yapılacak. 


NEF Gölköy'de sosyal alanlar;

Yüzme havuzu
Fitness
Sauna
Otopark
Çocuk oyun alanları
 

Web: http://www.nef.com.tr/nef-golkoy
Tel: 444 9 633
Ezgi...