05 / 05 / 2024

Nef İn İstanbul Topkapı

Nef İn İstanbul Topkapı

Nef Inİstanbul Topkapı fiyat listesi dairelerin metrekarelerine bağlı olarak değişiyor. Toplam inşaat alanı 411 bin 941 metrekare olarak belirlenen proje Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nün karşısında bulunuyor.

Nef İn İstanbul projesi iletişim!

Nef İn İstanbul projesi iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 72 21 olarak belirlendi. Nef İnistanbul Topkapı projesinde dairelerin teslimleri 2018 yılında yapılacak.

Nef İn İstanbul iletişim!

Nef İn İstanbul iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 72 21 olarak belirlendi. Nef İn İstanbul projesi Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nün karşısında yer alıyor.

Nef, yurtdışı planlarını Amerika’da anlattı!

Nef, önümüzdeki dönemde yurtdışında benzer bir hikaye yazmaya hazırlanıyor. Bu stratejiyi ABD’de, Türk ve uluslararası iş dünyası ile paylaşan Nef İcra Kurulu Üyesi Koçer, Nef’in 10’uncu yılında dünyanın 10 büyük metropolünde yer almayı hedeflediklerini belirtti.

Nef Bodrum: Ege Ruhuyla Hayat Bulan Evler!

Timur Gayrimenkul'ün İstanbul dışındaki ilk projesi olan Nef Bodrum'da ön satış süreci başladı. Nef Bodrum Yalıkavak'ta konut ve otel alanları olacak...

Nef Bodrum'da ön satışlar başladı!

Nef ve Timur Gayrimenkul'ün İstanbul dışındaki ilk projesi, Nef Bodrum'da ön satışlar başladı. Nef Bodrum yazlık konseptiyle 460 metre sahil şeridiyle hayata geçiriliyor.

Nef Bodrum satışları ne zaman başlıyor?

Timur Gayrimenkul'ün İstanbul dışındaki ilk projesi Nef Bodrum'da satışlar Haziran ayında başlayacak. Nef Bodrum projesinde konut ve otel alanları yer alıyor...

Nef Inİstanbul Lokal satılık!

Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa kampüsünün hemen karşısında inşa edilen Nef Inİstanbul Lokal satılık daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde dizayn edildi.

İş GYO İnİstanbul Lokal Nef fiyatlar!

Dairelerin 2018 yılı Mart ayında teslim edileceği Inİstanbul Lokal Topkapı'da konutların büyüklükleri 48 metrekare ile 308 metrekare arasında değişiyor. İşte İş GYO İnİstanbul Lokal Nef fiyatlar...

Nef İnİstanbul Lokal teslim tarihi!

Nef İnİstanbul Lokal teslim tarihi 2018 yılı olarak belirlendi. Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nün karşısında inşa edilen proje Ataköy’e 7 kilometre, TEM Otoyolu'na 7 kilometre yakınlıkta bulunuyor.

İş GYO Nef İnİstanbul Lokal'de yüzde 1 peşinatla!

Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nün karşısında yer alan projede Nef ve İş GYO imzası bulunuyor. İnİstanbul Lokal'de teslimlerin 2018 yılının Mart ayında yapılması planlanıyor.

Nef Inİstanbul Lokal iletişim!

Nef Inİstanbul Lokal iletişim için 444 72 21 telefon numarasını arayabilirsiniz. Toplam arsa alanı 17 bin 944 metrekare olarak belirlenen proje E-5 karayoluna 1 kilometre mesafede hayata geçiriliyor.

İş GYO Nef Inİstanbul Lokal teslim tarihi!

İş GYO Nef Inİstanbul Lokal teslim tarihi 2018 yılı Mart ayı olarak belirlendi. Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nün karşısında inşa edilen projede daire fiyatları 345 bin TL'den başlıyor.

Nef Topkapı İnİstanbul Gala nerede?

Teslimlerin 2017 yılında gerçekleşeceği Topkapı Inİstanbul Gala Konutları'nda 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor.Peki Nef Topkapı İnİstanbul Gala nerede?

Nef Inİstanbul Gala Davutpaşa satılık!

Nef Inİstanbul Gala Davutpaşa satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler yer alıyor. Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nün karşısında yükselen projede satışlar devam ediyor.

İş GYO Nef Inİstanbul Gala satış fiyatları!

İş GYO Nef Inİstanbul Gala satış fiyatları konutların metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsa alanı üzerinde inşa edilen projede 788 adet ünite bulunuyor.

Nef İn İstanbul Topkapı Haberi

Nef İn İstanbul Topkapı

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Nef tarafından hayata geçirilen Inİstanbul Rezidans'ta 3 bin 565 tane konut ve 16 tane ticari ünite yer alıyor. Proje eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsası üzerinde yükseliyor.


Nef Inİstanbul Topkapı fiyat listesi konut tiplerine göre farklılık gösteriyor.  E-5 ile Esenler Otogarı’nı bağlayan Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre mesafede olan proje 411 bin 941 metrekare inşaat alanından oluşuyor. 


Inİstanbul Topkapı'da teslimlerin 2018 yılı 2. yarısında gerçekleşmesi öngörülüyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlanan daire seçenekleri mevcut. 


Davutpaşa Inİstanbul Evleri sosyal alanları; basketbol sahası, futbol alanları, mescit, sinema, kreş, asansör, güvenlik, kapalı otopark, yüzme havuzu, fitness center, oyun alanlarından meydana geliyor.


Nef Inİstanbul Topkapı fiyat!

Inİstanbul satış fiyatları 320...