04 / 05 / 2024

Nef İnşaat New York ne zaman başlayacak

Nef İnşaat New York ne zaman başlayacak

Yüksek katlı otel ve konutlardan meydana gelen Nef İnşaat New York projesi inşaat çalışmaları 2015 yılı sonunda başlayacak. Proje Amerika New York Manhattan'da hayata geçirilecek.

M. Bulut İnşaat, New Point ile kent ticaretine renk katacak!

Elazığ TSO Başkanı İdris Alan, kentte M. Bulut İnşaat tarafından AVM, Cadde Mağaza ve Ofis konseptiyle inşa edilen New Point Projesi doğrultusunda inceleme yaparak konu ile ilgili araştırmalar yaptı.

New Elit Yapı İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

New Elit Yapı İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cihan Koçer ve Yavuz Altın ortaklığında kuruldu.

New Konut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

New Konut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Erkan Haliloğlu tarafından kuruldu.

New Ulus Gayrimenkul Otomotiv İnşaat Yapı Turizm Madencilik Gıda San.İç Ve Dış Tic.Limited Şirketi kuruldu!

New Ulus Gayrimenkul Otomotiv İnşaat Yapı Turizm Madencilik Gıda San.İç Ve Dış Tic.Limited Şirketi Bahçelievler'de Funda Demir ve Kamil Günesen ortaklığında kuruldu.

New Age Gayrimenkul Geliştirme Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

New Age Gayrimenkul Geliştirme Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Şişli'de Vasıly Yatskov tarafından kuruldu.

New Power Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

New Power Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi Beşiktaş'ta Msutafa Kılıç, Samet Yılmaz ve Zafer Parlar ortaklığında kuruldu.

New Co Mimarlık İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

New Co Mimarlık İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mesut Kaya ve Nilufer Kaya ortaklığında kuruldu.

New Group İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

New Group İnşaat Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nuh Kıyaklı ve Mevlüt Emre İçcan ortaklığında kuruldu.

New Mascat Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

New Mascat Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 20 bin TL sermaye bedeli ile A.A.Abdallah Amamır Al Sawafı, Halil Arslan ve T.Salım Humaıd Al Husnı ortaklığında kuruldu.

Alitas Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.New City İnşaat Ve Gayrimenkul Şubesi açıldı!

Alitas Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.New City İnşaat Ve Gayrimenkul Şubesi Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Taşdemir tarafından açıldı. 

New Ninowa İnşaat Sağlık Tekstil Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

New Ninowa İnşaat Sağlık Tekstil Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile R. Hussein Ridha tarafından kuruldu.

NEF İnşaat Türkiye’nin en değerli 35'inci markası!

Uluslararası marka değerlendirme kuruluşu Brand Finance “Türkiye’nin En Değerli Markaları-Turkey 100” çalışmasının 12’ncisini tamamlandı.  Listede NEF İnşaat 35'inci sırada yer aldı.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Nef İnşaat New York ne zaman başlayacak Haberi

Nef İnşaat New York ne zaman başlayacak

Nef İnşaat New York projesi Foldhome konseptiyle geliştiriliyor. Amerika’da parka yakın konumda bulunan ve çeşitli sosyal imkânları yer alan projenin fiyatları ve ödeme planı henüz netleşmedi. 


1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve penthouse yani çatı katı dairelerden oluşan New York Nef Konutları 210 milyon dolar yatırım bedeli ile yükselecek.


Nef İnşaat New York projesi ile birlikte, Chicago ve Miami'de eş zamanlı yeni projeleri inşa etmeyi planlıyor. Otel ve konutlardan meydana gelen New York projesine 2015 yılı sonunda başlanacak.


İnşaat çalışmalarını takiben satışlarının başlaması öngörülen Nef İnşaat New York projesi MIPIM Architectural Review Future Projects Awards'ta “Yüksek Katlı Binalar” kategorisinde “Dünyanın En İyi Projesi” ödülüne layık görüldü.


Nef Newyork iletişim

Telefon: 444 9 633

Web: http://www.nef.com.tr/

Özge...