06 / 05 / 2024

Nef İnşaat

Nef İnşaat

Edirne’de tarihi yapılar restore ediliyor ve çevre düzenlemeleri yapılıyor. Edirne Sarayı ve çevresi, cami ve kervansarayların çevresini de içine alan Edirne Tarihi Dönüşüm projesini ise Nef İnşaat yürütüyor...

NEF İnşaat Türkiye’nin en değerli 35'inci markası!

Uluslararası marka değerlendirme kuruluşu Brand Finance “Türkiye’nin En Değerli Markaları-Turkey 100” çalışmasının 12’ncisini tamamlandı.  Listede NEF İnşaat 35'inci sırada yer aldı.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Bayramoğlu Nef İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayramoğlu Nef İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Elman Bayramov tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Nef Mimarlık İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nef Mimarlık İnşaat Ticaret Anonim Şirketi Mahmut Ceyhan, Muahmmed Emin Ceyhan ve Yunus Emre Ceyhan ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Nef, FC Barcelona'nın sponsoru oldu!

İnşaat sektöründe faliyet gösteren Nef, FC Barcelona'nın resmi sponsoru oldu. Nef ve FC Barcelona 3 yıllık sponsorluk anlaşmasına imza attı.

Mint İnşaat’ın PR ajansı 25 Medya İletişim oldu!

Nef İcra Kurulu Başkanı Erden Timur’un, 26 yılı aşkın finans sektörü deneyimine sahip olan Sefer Altıoğlu ile birlikte hayata geçirdiği Mint İnşaat’ın iletişim ajansı 25 Medya İletişim oldu.

Nef New Work Dünyanın En İyi Projesi ödülünü aldı!

Nef, inşaat sektöründe 2010 yılından bu yana faaliyetle olmasına karşın ismini çok çabuk duyurdu. Özellikle çarpıcı tasarımları ile dikkat çeken firma, çok sayıda ödül de kazandı.

New York Nef projesi ne zaman başlayacak?

Nef İnşaat imzası ile Amerika New York Manhattan’da hayata geçirilecek olan Nef New York Konutları "Dünyanın En İyi Projesi” ödülüne layık görüldü. Peki New York Nef projesi ne zaman başlayacak?

Nef New York projesi ne zaman satışa çıkacak?

Fiyatları ve ödeme planı henüz netleşmeyen Nef New York projesi 60 katlı olarak dizayn edildi. Proje Nef İnşaat imzası ile yükselecek. Peki Nef New York projesi ne zaman satışa çıkacak?

Nef İnşaat New York projesi!

Yüksek katlı otel ve konutlardan meydana gelen Nef İnşaat New York projesi inşaat çalışmaları 2015 yılı sonunda başlayacak. Proje Amerika New York Manhattan'da hayata geçirilecek.

Nef Newyork Konutları iletişim!

Nef Newyork Konutları iletişim bilgileri olarak 444 9 633 telefon numarası belirlendi. Nef İnşaat imzası ile yükselecek olan proje Amerika New York Manhattan’da inşa edilecek. Projedeki daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve penthouse ola

Nef New York 210 milyon dolar yatırımla inşa ediliyor!

Nef İnşaat, Manhattan’da yükselecek olan Nef New York Projesi ile MIPIM Architectural Review Future Projects Awards'ta “Yüksek Katlı Binalar” kategorisinde “Dünyanın En İyi Projesi” ödülünü kazandı.

Nef İnşaat Nef Ataköy 22!

Satışların devam ettiği Nef İnşaat Nef Ataköy 22, 232 otel odası, 90 adet ticari ünite, 1.258 adet rezidans daire, 25 adet sosyal ünite olmak üzere toplam 1.605 adet bağımsız birimden meydana geliyor...

Nef İnşaat Haberi

Nef İnşaat

Edirne’de tarihi yapılar restore ediliyor ve çevre düzenlemeleri yapılıyor. Edirne Sarayı ve çevresi, cami ve kervansarayların çevresini de içine alan Edirne Tarihi Dönüşüm projesini ise Nef İnşaat yürütüyor.


Edirne’de tarihi yapıyı koruyan, şehri güzelleştiren ve bunlara ek olarak şehrin ekonomik hayatını zenginleştirecek bir dizi proje hayata geçiyor. Bunları yerinde görmek için Edirne’ye gittim. Edirne Valisi Hasan Duruer, Edirne Gönüllüleri’nden Tuna Bekleviç’le birlikte şehri gezdik. Trakya Üniversitesi Rektörü Yener Yörük’le ve Güzel Sanatlar Fakültesi dekanı Ahmet Sınav’la da sohbet ettik. 


Edirne Sarayı, Selimiye Camisi çevresi, Ekmekçizade Kervansaray’ı, Hıdırlık Tabyası, Edirne Sinagog’u, Arasta Çarşısı...


Edirne’nin her yeri seyirlik, şehrin atmosferi şahane ama ne yazık ki birçok ilimizde olduğu gibi Edirne de çarpık yapılaşma nedeniyle hak ettiği yerde değil. Su kesintisi, elektrik kesintisi, çöplük sorunu......